Charsi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 How To French Kiss From Mike Hardcastle, Your Guide to Teen Advice. FREE Newsletter. Sign Up Now! An introduction to the seductive art of French Kissing. Difficulty: Easy Time Required: N/A Here's How: 1. Set the scene. Make sure that the mood and time are right. 2. Relax! Take a deep breath and let go of any tension in your neck and shoulders. 3. Put your arms around the person you want to kiss. 4. Start off with a normal kiss, not too firm, not too aggressive. Closing your eyes is optional. 5. In mid kiss, gently open your mouth and softly nudge the other persons mouth open using your tongue. 6. Again, not too aggressively, move your tongue inside the other persons mouth and playfully touch their tounge. 7. Read the other persons body language, if they seem tense or start to pull away, stop what you are doing. 8. If they open their mouth more or otherwise indicate they like the kiss, keep on doing what you have been only with a little more passion. 9. As the kissing gets going saliva build up can be a problem, don't forget to swallow. 10. Make sure you keep your tongues relaxed but your lips tight (saliva again), you don't want the kiss to turn messy. Tips: Don't forget to breathe. Since French Kissing is "wetter" than other kinds of kissing it is a good idea to start with dry lips, don't lick them first. If one of you have braces you can still French Kiss, you just have to be more careful and not as forceful when things get passionate. If both of you wear braces you can still French Kiss, you just have to be very gentle and avoid touching teeth. French Kissing takes practice, but at least it is fun to practice this one! Biri Türkçeye Çevirirse Çok Makbule Geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 How To French Kiss From Mike Hardcastle, Your Guide to Teen Advice. FREE Newsletter. Sign Up Now! mekanı ayarlayın. Ruh hali ve zamanın uygun olduğuna emin olun. 2.rahatlayın! derin bir nefes alın ve gerginliğinizin boyun ve omuzlarınızdan gitmesine izin verin. 3.kollarınızı öpmek istediğiniz kişiye dolayın. 4. Normal bir öpücükle başlayın çok sert,agresif olmasın. 5. Öpüşmenin ortasında , yavaşça ağzınızı açın ve yumuşakça karşınızdakinin ağzında dilinizi "titretin"(puhaha) 6. tekrar,çok agresif olmasın, dilinizi karşınızdakinin ağzında dolaştırın,dilinizle diline dokunun.. 7. Karşınızdaki insanın vücut dilini okuyun, eğer gergin ise ve geri çekilmek üzere ise durun! 8. Eğer ağzını daha fazla açarsa ya da öpücüğü beğendiğini belli ediyor ise yaptığınız şeye biraz tutku ekleyip devam edin.:) 9.Öpücük devam ettikçe tükürük meydana gelmesi problem olabilir , yutkunun. 10. Dilinizi rahat dudaklarınızı sıkı hareket ettirdiğinizden emin olun ,öpücüğünüzün berbat olmasını istemezsiniz! İpucu : Nefes almayı unutmayın (puahahaah) French Kiss diğer öpücüklerden daha ıslak olduğundan önce dudaklarınızı yalamayın. eĞER ikinizden birinin dişteli varsa french kiss'e devam edin ama daha dikkatli olun Eğer ikinizde tel takıyorsanız yine de french kiss yapabilirsiniz , ama çok yumuşak olmalısınız. öf be bitti=D yoruldum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Böyle okuyunca biraz iğrenç geliyor . Kibarca karşınızdakinin ağzını dilinizle açmaya çalışın . Midye açıyor sanki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 "Tips: Don't forget to breathe. " Kısmı bütün ciddiyetin içine etti yaa koptum bi anda=) (Gerçi dille bademcik ameliyatı yapmaya yönelik bir topic ne kadar ciddi olabilir bilemicem ama yinede etti=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bu böle olmaz ki. içten gelmesi lazım. bunu okuyan biti gidip de okumaya kalkarsa ne olur bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 nefes almaya nie koptunuz ki şimdi:) abi en önemli kısımlardan biridir o be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 good :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ahah iimis elinize saglik xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 resimlisini isterük :P ahzuhuaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 +1 to Apeiron ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 okumaya ne gerek var ya:) ben de "playfully touch" olayına koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Resimleri ekliycem yakında bu hafta sonu uyguluycam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 charsi video pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 en güzeli doğaçlama yapmak :) ben kızdan öğrenmiştim mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ingilizceyi okuduktan sonra türkçeyi görmekte kötü bişey oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hafta sonu dershane yüzünden resim çekemedim :D bu pazar garanti vidyo ve resimleri koyucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 benden de bir ipucu eğer nefes almayı unutur boğulacak gibi olur ve öpüşmeyi yarıda kesmek zorunda kalırsanız derin bir nefes alırken partnerin gözlerine kilitlenin, nefesimi kesiyorsun aşkım diyip tekrar saldırın... nefes almayı unutmak ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 "Closing your eyes is optional." hehe süpermiş. yiyosa açık yap da sevgiliden bi ton küfür ye. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 15:07 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 said: charsi video pls http://www.youtube.com/watch?v=DQAU8fp0Hv8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 fotolusunu uygulanmışıını ısterıs is cok ilerleyince yannız dis cekimine girio :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 @toggie video süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 son yorum öldürdü beni rofl fsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2007 arkada da massive attack - butterfly caught çalınca süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=aqfoPDZkapY Bide bu varmış.. baya güldüm ben buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 love bites lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar