Wazzz Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 http://www.kuizz.com/quizler/quiz.aspx?id=140 bakalım nesinizzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 PAZAR günü açın kardeşim şu testleri. gazetelerin ucuz pazar eklerine döndük ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ne luzumsuz bi site bu hakkaten. böle quiz muiz hazırlayıp millete göndermeler falan. Neye göre deliyim ben kime göre ? neden yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 evet ya nedir bu kuizz.comania? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kardeşi girmeyin ozaman zorlana mııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 eheh bu ne hakkaten, 5 soru var zaten. "küllerimi manisa'ya savurun" der çıkarım işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Deli gibi görünüyormuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bence daha detaylı ve seçici bir kuiz yaparsan insanlar böyle düşünmez, ve belki de daha iyi bir konu üzerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bir kıza aşık oldunuz Aşkınızı nasıl ifade ederdiniz Tek taş alıp kapısına dayanırım Boğaz köprüsüne üstünde adı yazılı bir pankart asarım Onun bana gelmesini ayaklarıma kapanarak seni seviyorum demesini beklerim Ne bu yani mantıklı bir seçenek yok çoğu soruda . Tek taş almam , boğaz köprüsüyle uğraşmam , ''ayaklarıma kapanmasını'' beklemem , öyle bir şey olursa ''onun da benden bir elektrik almasını'' beklerim , nazikçesi böyle oluyor . Ben direk gidip iyimser bir dille söylerim , söylemesem de bu benim ''deli'' olduğumu nasıl gösterir çözemedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Zır deliymi$im :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bende kesinlikle zırdeliymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ı ıh, başarısız olmuş bu kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sıkıldım artık ben bu sıtenın linlerinden hangi hayvansınız nası ölüceksin şimdide bu nereye kadar gidicek bu testler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yetersiz bi test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 "Tamam sakin ol" tamam sakin ol her şey yolunda tımaraneden pardon yalnış odu :) nerde kalmıştım hıı hatırladım sen sakin ol arkadaşlarımız yola çıktı delice bişey yapmadan seni emliyete alacaklar senin gibiler ölümle alay eden tiplerdir Diğer olasılıklar deli gibi görünüyorsunuz (%20) Kesinlikle zır delisiniz (%20) İFTİRA! DELİ FİLAN DEĞİLİM BEN YAA!!! ÇIKARIN BENİ BURDAN! *monitörü yumruklamaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yeter ama baydı bu kuizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 deli gibi görünüyorsunuz ama yatmadan önce dişlerinizi fırçalayıp kendinizi emliyete alıyorsunuz emliyeti çözsem hayattaki amacımı anlayabileceğim belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ne kadar delisiniz? Çılgınca bir şey yapmadan önce mi düşünürsünüz sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 zır deli çıktım. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 "tamam sakin ol" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Siz delisiniz siz delisiniz yatmadan önce dişlerinizi fırçalayıp fırçalamamak sizin için önemli değil ama arkadakileri önemsiyorsunuz sizin gibiler dalgıçlık gibi riski az sporlarla uğraşabilir budur. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 19:33 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar