Bleda Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 meclis komisyonunda DEHAP lı Hakkari Valisi pkk terer örgütü deildir o bölgenin insanını koruyan bi topluluktur demiş. az once kanal d haberdeydi. ben sadece *yazık* diorum. kalan yorumlar sizin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 PKK terör örgütü değil bir yardım kuruluşudur . Mütemadiyen çadırlar kurup muhtaçlar için kan bağışı kabul ederler . Zenginden alıp fakire verirler . Ne bu artık şaka mı yapıyorlar ya ? Geberip gitsin kim dediyse bunu . Hayır bir de böyle insanlar söylediklerinin basına yansımasına yetecek kadar yüksek mertebede olan insanlar ben ona üzülüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 zaten terer degil terör örgutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 adam niye bok atsın ki destekçilerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 adam da onların tarafından, artık bunu anlamayanlar da anlar dicem ama zaten anlamayan yok heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 said: Wendigo pati § 12 Mart 2006, Pazar - 18:59 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- zaten terer degil terör örgutu lol [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 19:06 tarihinde, shimana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Haa oldu canım. Türkiye'nin bir yardım vakfını bu kadar karalaması nedeniyle dava açılmasını talep ediyoruz o zaman!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kahrolasıcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 espiri yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bence bu arkadaşı taksim meydanına çıkarmalı. elinede bi mikrofon verip, pkk hakkında söylediklerini bir bir söylemesini istemeli. hatta söylediklerini onaylamak için öcalan ödleğinide çıkartıp bunun yanına dikmeli. bu pkk terör örgütü degildir demeli, öcalanda başını emme basma tulumba gibin oynatmalı. sözleri bittikten sonrada, şehit aileleri ve bu DEHAP salaklarını bir arada bırakıp gitmeli. ps: bide mümkünse, fikri ilk ben öne attıgım için, ödül maiyetinede ilk yumrugu atan kişi olma şerefine nail olmak isterim. yok, herkes gibi sende sıranı bekle diyorsanız, onada eyvalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Soruşturma açılmamış mı? Çünkü PKK resmen Türkiye, Avrupa Birliği ve Amerika Birleşik Devletleri'nde Terör örgütü olarak tanınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 başımıza gelecek varda du bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sinirim oynadı.. ya nasil yüzsüzlük bu? yada nasil bir cesaret mi demeliyim? kimseden korkmuyorlar mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yurtdışından üst düzey yetkililer gelip başbakanla bakanlarla görüşeceklerine gidip diyarbakır'da belediye başkanıyla görüşüyorsa, vardır bu adamların da cesaret aldıkları biryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 pkk terör örgütü.. bilmiyomuş, öğrenir.öğretirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ha zaten ben de vanil degil sharon stone'dum. daha neler allahin serefsizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 pkk kesinlikle terör örgütüdür. bu böyledir kimse değiştiremez... ne şerefsizlik bu yaa!!!! [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 19:31 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ya kendileri kim ki o bolgedeki insanı koruyan bir yardım kurulusu diyorlar. kimi kimden koruyo serefsşz oglu serefsizler. okudukca sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Pitircik Kardeslik Klubu, cocuk klubu gibi bisey, boyle oyunlar filan oynuyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Odunu vericeksin beline susucak diycem de olmaz... Kazığa oturtmak lazım bunun gibileri De adam bunu diyip hala hayatta kalabiliyosa arkasında sağlam birileri vardır yoksa adamı doğduğuna 1000 kere pişman ederlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kılıtlensın bence bu konu. tamam terör örgütü. değil dıyecek var mı aramızda? yok. e o zaman burası yıne desahlanıyor amman propaganda alanı olacak. kilit plss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 evet pkk terer örgütü degil, terör örgütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 O espiriyi wendigo yapmıştı penth seninki komik değil artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 aye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 B.k deildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar