Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Bilmem kaçınız Dungeon Siege 2'nin videosunu izledi. Ama bu videoyu izlerken ağzım açık seyrettim. Kocaman ordular birbirlerine girebiliyor. İki kahraman şekil şekil haraketler yapabiliyor. Hayalimdeki MMORPG sahneleri içeren çok güzel bir video. Sanki biraz WoW'u andırıyor. Umarım yakında bu tür oyunlar oynarız...[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ben görmedim doğrusu ama okuduğum kadarıyla ilk oyunun motorunun aynısını kullanmışlar ama ilk oyunda tam kapasite ile kullanmamışlar o nasıl bir hesapsa, :) bunda tam kapasite kullanılmış ve süper olmuş diyorlardı..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 motor iiydi baya da umarım otomatik hack n slash sistemi değişmiştir hehehe[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Sam dediğin lafı anlamak için üç kere okudum. Neyse bekleyip görücez. Umarım güzel bir singleplayer oyunu yaparlar + NWN gibi bir multiplayer desteği koyarlar. Bekleyip görücez ama benim pek umudum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 dungeon siege yerine nox'un devamı çıksaydı ya aaaaah ah..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 nox kaç yapımıydı ya?99muydu?[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Nox kdr bayıq bi oyun yoq ya nie yapsınlar 2.sini[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 NoX bir oyun değildir diablo2 yi bekleyenleri oyalamak için piyasaya sürülmüş bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bu trailerı nerden bulabilirim?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Nox Blizzard tarafından yapılsaydı haklısın. Ama başka bir firma neden öyle bişi yapsın ki? Hem benim oynadığım hiç bir oyuna benzemiyordu. Aksiyon dolu güzel bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 nox multisi çok güzleldi.. en azından diablodan daha hızlı ve deişik ccombolar çekebiliyoduk..[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 nerden bulabiliriz traileri?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 nox lord of destruction çıkana kadar diablo 2'den bile daha iyiydi, dungeon siege'i katlar zaten. en alasından hack 'n slash'ti ve kendini ciddiye alıp da kasım kasım kasılmadığı halde sürükleyiciydi. 5-6 kere bitirdim, aynı oyunun motorunu yenilesinler gene bitiririm bir o kadar.. burada nox sevenler çoktu ya neden yayına aldınız beğenmeyenleri program akışı bozuldu.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 wala zevklerle renkler tartışılmaz diablo 2 bence noxtan kat kat daa ii ve multisi felam çok daha güzeldi :-) bu arada demin dungeon siege 2 yi izledim harbici müthiş ti kısa ama herşeyi anlatıyo öyle bir oyun olursa wala süper olur.[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 diablo 2'yi ben de çok beğenirim ama nox çıkarken "d2 çıkana kadar millet oyalansın diye yapıldı" sözlerin yersizliği ortada, bir dungeon siege'den çok daha iyi mesela d2'den iyiliği tartışılır olsa da..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Nox'un teq kötülüğü we cooookk bayıq dememin nedeni olayların aynı oolması lineer mı diolar harita hep aynı bir karekter ile ikinciye oynamaq ölüm zewksiz sadece 3 kere bitirdim o da 3 değişik oyun gidişadı olduğundan oyun hep aynı gitmese daha gsl olabilirdi Multi'de Diablo2 ile yarısır ama Diablo2'nin de multisi gsl Single o da cok bayıq bi oyun[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 lineer dersen diablo 2 de lineer'dir, haritada kaılar ya da duvarların yeri azıcık değişiyor diye bambaşka bir konu akışı ya da olay akışı olmuyor, aksine nox'taki ufak tefek olayların (kapılar yıkılır conjurerlar gelir golemler çıkar v.b) da olmamasına neden oluyor.. multi'sinde çok değişik birşey mi var sanki d2'nin single'dan? tek kişi değil 3-5 kişi yaratık kesiyorsun gene, PvP düşünülmediğinden hazırlanırken (zaten 1.10 açıklamalarında bunu söylediler) o da çok sınırlı ve dengesiz..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bak ne demişim Diablo2 Single'ı da bayıq demişim di mi senden farklı bişi dememişim yani Multisine gelince bnce tüm oyunların multisi gibi zewkli, arklarla berbaer gidip Diablo'yu kesmeq bnce zewkli we PvP bi ayrı zewkli kılıo Nox'un da multisi ii dedim ztn Nox'taki udak tefek olaylar oluo değişik ewt ama 2. kez oynayınca karekterniz gene anı gelişio we aynı olaylar oluo bn artıq şimdi duwar yıkılcaq skelton cıkıcak die oynuodum Diablo2'de ise bnce karakteri farklı geliştirmek(skill tree) başlı başlına yeniden oynalibitelisini arttırıo Ama gene de Nox'la Diablo2'nin yeri bnm için ayrıdır her ne kdr aynı tarz olsalarda[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 video yu bende izledim baya güzel grafikler,atmosfer öyle gözüküyor da bu MMORPG mi simdi yani herseydin de multi si çıkmasın yazık[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Çıksın abi yeterki mmorpg çıksın kaliteli çıkan hiç bişeye karşı değilim ben walla[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 www.dungeonsiege.com/ds2.shtml traileri burdan indirebilirsiniz Hayatimda gördügüm en güzel trailerdan biri ve eger oyun böyle olursa 1 numara olcagindan eminim...Trailerdaki muzigede hasta oldum ya felaket savas sahneleri var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 gece gece beni çok güldürdünüz anladığım kadarıyla hiçbiriniz mmorpg oyuncusu değilsiniz oyüzden birşey söylemiyecem ama bu bir intro zannettiğiniz gibi bir ingame video değil[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bu oyunun zaten mmorpg olduguna dair bi yazi göremedim ben hicbiyerde ve bu ilki gibi bir rpg oyunun mmorpg ile alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 tek mmmorpg diyen bendim herhalde tüm topic boyunca. mmorpg lafı da oyunla ilgili değil, videoyla ilgili dikkat edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Oyun içi grafiğiylen yapılıo zaten+DiabloII kadar bayık bir oyun görmedim. O oyunda atmosfere girebilene hll olsun valla..[hline] Never was and never will be.. When no falcons fly, beware the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar