By_JaCKaL Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bubba sen kesin sütten çıkmış ak kaşıksın demi seni gidi seniii kesin öylesin :))) dürüst kardeşim benim :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 @By_JaCKaL : allahın şoparı... it ürüo farkındayım 3 dü 5 oldu 8 de olucak tüm clanı buraya yığın genede aptalsınız... çocuk çoluk yazıları aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 BuFFs_BuNNy nickim varsa bişey koy ssini ben sizin gibi ezik deilim transferle np kascak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Ya 1 numaralı suçLu burda TrimoVax. Trimovax sen niye kaale alıosun abi bu 3-5 çingeneyi biras daha konussan butun semtini toplar bunlar forum a pff. cvp atın banada küfür edin şimdi zaten bakmıodum forum a temelli bakmam.adam np transferi yapıo die gururlanıo ben np transferini sizden yapıom ufaklıklar.Trimovax rica ediom cvp verme sunlara ben kapadım zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Allahtanki Aresi bırakmışım bu ne ya savaş çıkmış burada.Ben aresi bıraktığımda en son boberti sol cebime nychirisi sağ cebime koyup geziodum ama banlandık :) illegal items :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_JaCKaL Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 dana cok burda herkes bişi dio oyun la bu oyun kim ne derse desin oyun şopar die sana derler öküz elalemin derdi seni mi gerdi nash nash hadeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
By_JaCKaL Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bu arada şu oyundaki isimlerinizi yazarmısınız kim dost kim düşman öğrenelim bizde... benim oyundaki ismim evil_jackal çoluk çocuk dienlerde yaşını yazssın yaşım 24 bakalım kim neymiş ne değilmiş demi hadi kolay gelsin yaşça çok büyük abiler ve sütten çıkmış akkaşıklar... bu arada ; Götte balık başı varmı ..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cancel Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 By_JaCKaL [spo] Var Var xD [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sandstorm Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Burda baya bi temizlik olmus sevdigim bi kac arkadas yörünge dısı kalmıs sakin olun medenice tartısmayı ögrenin küfürle hakaretlerle bi yere varamassınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Siz hala bu konuyu mu tartışıonuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 AIiEn said: Kutsal paticik kuralları AIiEn said: Kutsal paticik kurallarına uymam gerektiği için sınırlarımı zorlamamaya çalışıyorum. Günden yaratma çabası içerisinde olduğunuzu farkındayım ama sen ve senin gibi 2 ezikten başkası mesaj yazmıyor (bize cevap hakkı doğduğu için biz de yazmak durumunda kalıyoruz.) Her neyse bak ben sana pm atarak söyledim ünlü olmanın türlü türlü yolları var rejiye uğrarsın seni ünlü ederler dedim dinlemedin. Kendini tatmin etmek istiyorsan bi ayna alarak (şebnem ferah'ın şarkısını hatırlayalım...) çok ta güzel tatmin olabilirsin. Burda bas bas bağırıp; aman NP transferi yapıyolar aman dupe hortlamış.... diyerek kendini tatmin edemezsin. Bi de gelirsem seni "depeden dırnağa datmin ederim" Aş kendini biraz. Bi kere bugdan faydalanıp kolluk yaktığınızı falan da saymıyorum, söylemiyorum. Çünkü onlar legal şeyler dimi? (!) Neyse ben işten güçten fırsat bulursam arada gelir sana cevap yazarım... Yırtınmaya devam et. <>PATİCİK SUX<> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar