Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tranzonspor-galatasaray 3-11-2006 cumartesi

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

cok sayida iddaya girdim trabzon yenilirse bittim yani o derece.

trabzonda yattara gs de saidou yok.

gökdenizinde ilk maçı olacak aylar sonra.

fatih gokdeniz falan felaket hirsli yalniz bilmiyorum nolacak.
olası bir gs galibiyetinde avni akeri baslarina yikaralr futbolcularin zaten taraftar..son yillarda derin bir gs nefreti basladi trabzonda.

hayirlisi diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerli dostlar yine başlamış klasik laflara 2 sene önce trabzonu n şampionluk umutlarını son haftaya kalmadan bitiren gs deilmiydi?geçen sene 10 kişi kalmış feneri kendi evinde yenemeyen trabzon deilmiydi trabzonun en son şampionluk şansı olduu sene 1-0 dan maçı veren trabzon deilmiydi onlardada trabzonmu yattı fenere bırakın bu işleri işinize bakın
Sosyal ağlarda paylaş

GS Trabzonu yener diye düşünüyorum.. 2-0 3-1 gibi bir skor olur tahminen. Yattara'nın olmaması çok büyük bir rahatlık GS açısından.

Öte yandan Gökdeniz aylardır futbol oynamamış maça çıkmamış bir oyuncu, toparlanması zaman alacaktır. Bir de TS'de defansta Fatih Akyel gibi fanatik GS'li bir oyuncu var. 1-2 sene önce Fatih Akyel Fenerbahçe forması giyerken ve o sıralar liderlik için çekişen GS ve FB tesadüfen aynı saatlerde hava alanındayken şöyle bir konuşma geçer Fatih ve Arif arasında:

f: bu sene şampiyon kesin biz olacaz
a: valla orası zor, bizim takım şahlandı bir kere biz alırız ligi
f: e ben de öyle diyorum ya, şampiyon biz olacaz.

Bunun dışında kadro olarak GS'ye göre çok daha dar TS, ve GS de yeni oturduğu liderliği bırakmamak için çok mücadele edecektir.

[ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 02:27 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...