THARKAS Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 cok sayida iddaya girdim trabzon yenilirse bittim yani o derece. trabzonda yattara gs de saidou yok. gökdenizinde ilk maçı olacak aylar sonra. fatih gokdeniz falan felaket hirsli yalniz bilmiyorum nolacak. olası bir gs galibiyetinde avni akeri baslarina yikaralr futbolcularin zaten taraftar..son yillarda derin bir gs nefreti basladi trabzonda. hayirlisi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 yattara olmaması gs için büyük avantaj ama şimdi o gokdeniz gs karşı kendini gostermek falan istiycektir puan kaybedebilir gs cok tehlikeli mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 trabzon yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tabi canım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 fener gelse gs sampiyon olmasin diye fenere yatar. gs taraftarinin fatihe gokdenize dedikleri unutulacak turden degil.bu kadar nankorluk olmaz. 4-2 yi soylemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Trabzon bu maça yatar,başka yorum yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 abi kusura bakmada bu maça iddiaya girilmez. Ts kesin yatıcak zaten belli maç skor u 4-0 gs yener hemde ilk 30dk da atar golleri :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 trabzon maçta yan gelir yatar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 3 atar bırakır trabzon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 trabzon yatar yattara zaten gecen hafta kırmızı gordurulup atıldı(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kimin kazanacagini bilemem ama trabzonun elinden geleni yapacagindan eminim. kesinlikle yatmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Allah aşkına Ts hangi kritik maçta Fb yada Gs'yi yendi?Yine yenilecekler anadolu takımından farkları olmuyor Ts'nin büyüklerle oynarken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 trabzon yattaralara gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 geleneksel kutsal ittifak yataş şenlikleri başlıyor gene... trabzon kendi gibi oynasa fark atar ama pek ümitli deilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ts sampiyon olamasada yillardir sampiyonu belirleyen takim olmustur. nasil mi? feneri gs yi yada bjk yi en kritik anda yenerek. yada en kritik anda yenilerek. istatistiklere bakarsanizda gorursunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 fenerli dostlar yine başlamış klasik laflara 2 sene önce trabzonu n şampionluk umutlarını son haftaya kalmadan bitiren gs deilmiydi?geçen sene 10 kişi kalmış feneri kendi evinde yenemeyen trabzon deilmiydi trabzonun en son şampionluk şansı olduu sene 1-0 dan maçı veren trabzon deilmiydi onlardada trabzonmu yattı fenere bırakın bu işleri işinize bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 valla biz erzurumdan maça gidioruz 2 otobus gs tribunun de yerimizi alcaz her sene olduğu gibi ve inşallahda yenicez<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muse Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 eyvallah kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 GS Trabzonu yener diye düşünüyorum.. 2-0 3-1 gibi bir skor olur tahminen. Yattara'nın olmaması çok büyük bir rahatlık GS açısından. Öte yandan Gökdeniz aylardır futbol oynamamış maça çıkmamış bir oyuncu, toparlanması zaman alacaktır. Bir de TS'de defansta Fatih Akyel gibi fanatik GS'li bir oyuncu var. 1-2 sene önce Fatih Akyel Fenerbahçe forması giyerken ve o sıralar liderlik için çekişen GS ve FB tesadüfen aynı saatlerde hava alanındayken şöyle bir konuşma geçer Fatih ve Arif arasında: f: bu sene şampiyon kesin biz olacaz a: valla orası zor, bizim takım şahlandı bir kere biz alırız ligi f: e ben de öyle diyorum ya, şampiyon biz olacaz. Bunun dışında kadro olarak GS'ye göre çok daha dar TS, ve GS de yeni oturduğu liderliği bırakmamak için çok mücadele edecektir. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 02:27 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: nasil mi? feneri gs yi yada bjk yi en kritik anda yenerek. yada en kritik anda yenilerek. istatistiklere bakarsanizda gorursunuz zaten. hangi istatistikler? gösterde görelim arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 lider alir. yoluna devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 en iyi ihtimalle fenerbahçe galatasaray maçına kadar sürer liderlikleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yatar yatar merak etmeyin. ama olur da kazayla yenerse ts görücem hepinizi yataş şenliklerinin son dakikalarında burda tamam mı? kaçanı eşşekler kovalasın. en azından yatması için para veren bir klüp değiliz lol. lafımız geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sakat bi maç. alrıız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar