Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tayyip erdogan ve taliban görüntüleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam bi fotograftan bahsetmiş ama orta da ne fotograf var ne link var ne bişey.sıkmış savurmuş yine ,ne de olsa yeni şafak gazatesi.süngüler kıçına batınca hayal güçleri genişliyor tabi.
Mesaj tarihi:
Valla şu son yenişafak gazetesi haberini ben yazsam daha inandırıcı olurum heralde :)

Ortada ne kanıt var, ne bahsettiği fotoğraf ne başka bir şey. Aklına geleni yazmış bir de kendi fikri değil de objektif fikirmiş gibi sunmuş adam, da dayanak nerde diye sorulunca bir şey gösteremiyor "Bakın arşivde fotosu var, da çıkarmayı unuttum hem şimdi tekrar ısıtmıyım aynı bayat haberi dedim yaa" diye bahanelerle savuşturmuş aklınca :)
Mesaj tarihi:
evet tipik bir taha kıvanç yazısı diyelim o zaman da buna, madem diğer yazılanlar "emin çölaşan şöyle bilmemkim böyle gazeteci" diye ciddiye alınmıyorsa...

malum taha kıvanç denen kişi fotoğrafından da (illustrasyon mu diyelim artık neyse) anlaşılacağı üzere fiktif bir kişilik, yani aslında var ama yok, daha doğrusu fehmi koru beyefendinin fehmi koru olarak söylemeye cesaret edemediklerini söylettirdiği hayalet ;)

kaldı ki yazdıkları da sayın başbakanın kâh uydurduğu, kâh hafızasının kurbanı olarak söylediği şeylerin doğru olmadığını göstermiyor, hatırlayamıyorum diyebilirdi, emin değilim "araştırıp hafızamı tazelemem lazım" diyebilirdi, ya da hepsi bir yana "evet oturdum dizinin dibine, o zaman öyleydi şimdi olsa yine otururum" da diyebilirdi, öyle ya oval oviste ağırlanmış birinin her yerine oturulabilir! oysa yine bir riyakarlıkla zat-ı muhteremin afganistan başkanı olduğunu ve devletin resmi daveti üzerine ziyaret için geldiğini söyledi ki lafı oturtsun (ananı da al git dercesine yani)

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 14:54 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aynı önyargı neden üstteki linke yok
orada yazanların yüzde yüz doğru olduğunu nereden biliyorsunuz
en basitinden http://www.yenisafak.com/arsiv/2003/temmuz/14/kronikmedya.html bu linkte fotoğrafın 1985 yılında olduğu yazıyor, orada 1986
hangisi gerçek
Mesaj tarihi:
iyice okursan 1986 tarihini tayyip beyefendinin ağzından verdiklerini görebilirsin, yani aktarma yapılmış, yanlış aktarma yapılmış da olabilir belki ama bu iddia değil, bir ispat da değil, başbakanın ağzından çıkanı yazmışlar, 1985 ya da 86 olması sonucu değiştirmiyor, en basitinden dediğin yanlışların en karmaşığını söyleyebiliryorsan o zaman tartışabiliriz önyargı var mı yok mu konusunu

30 kasım ya da aralık başı gibi çekilmiş olduğu söyleniyor birçok kaynakta, yani 1985 bir çok yerde yazan tarih, başbakanın ağzından aktarılan sözdeki tarih yanlış olabilir ya da başbakan onu da diğerleri gibi yanlış hatırlamış olabilir, bu da melih aşık ya da çölaşanın yazdıklarının tamamını yanlış yapmaz
Mesaj tarihi:
tamam ben de tam ordan aldım 29-30 kasım veya aralık 1985 denen tarihi, ne anlatmak istediğini url'ler ile değil de açıklamalarla yazabilirsen daha kolay olur herkes için

ayrıca neyi savunuyorsun? başbakanın böyle bir karede yer almasının doğruluğunu mu yoksa söylediklerinin tamamen yanlış olmasının, her daim öfkesine hakim olamayıp bir başbakana yakışmayacak ifadeler, hakaretler, üç noktalar koymasının doğruluğunu mu?

kişisel görüşüm şudur; tayyip beyefendinin bir zamanlar kimin neresinde oturduğunun zerre kadar umrumda olmadığını söyleyebilirim, beni hiiiiç ilgilendirmiyor, o konuda basının (hatta kendi olamayıp başka isimlerle yazan korkar basının da dahil) yazdıklarına katılıyorum çünkü bunu ısıtıp ısıtıp getirmenin hiçbir faydası yok, ne geri alabilirsiniz ne de bunu kullanarak bu insanları rahatsız edebilirsiniz

fakat şu umrumda; T.C. başbakanı ağzından çıkanı bilmeli, özellikle böyle tek başına bir yerlerde olduğu durumda anında tepki vermeden önce "acaba hafızam beni yanıltıyor olabilir mi" diye düşünüp eski sayfaları şöyle bir karıştırmalı, böyle "gazetecilerin arkasında bilmemkim var, yok ben biliyorum bunun nedenini, yok efendim adam devlet başkanıydı resmi ziyaretti" demeden önce hem kendi arşivini hem de bunu ileri sürenlerinkini incelemeli, yapamıyorsa da yanındaki insanlara yaptırmalı, böyle söyleyip ertesi gün "yok gavur demedi yumoş dedi" gibi düzeltmelere güvenerek kabadayılık yapmamalı

benim derdim budur, yani dediğim gibi bilmemkimin dizinin dibi değil, bu ortaya atıldığında kendini savundurken kullandığın argümanların bile bir tamamının yanlış olmasıdır

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 15:36 tarihinde, BlackRose tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
linkleri, olayın detayları hakkında bilgi içerdiği için verdim

benim düşüncem; açıkçası bana rahatsızlık vermedi
2 kişinin de resmin çekildiği tarihteki konumu belli, herhangi bir şekilde suçlu insanlar değiller,
dizinin dibine çökmesini de garipsemiyorum açıkçası, hikmetyarın sadece siyasetçi kimliği değil, dini açıdan da bir kimliği vardır muhakkak, yani onun kültüründe normal birşey

aynı şeyi şimdi yapsa da suç değil ama o şekilde bir fotoğraf tabi ki imajını zedeler, sadece kendinin değil, temsil ettiği ülkeninde, sıra gecesinde değildiler sonuçta :)

senin sonradan eklediğine bende katılıyorum, kendisini savunurken yanıltıcı bilgiler vermesine; açıkçası o kısmı beni de rahatsız etti, partinin daveti pekala resmi davet sayılabilir ama bu bizim alışık olduğumuz kavramlar açısından resmi bir davet değildir, resmi davet; hükümetin yaptığı davettir.
o tarihte hikmetyar'ın, başbakan değil, parti lideri olduğu geçiyor linklerde.

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 16:03 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
öeehh ama nası bi kültür canım bu, nası bi anlamı var önünde diz çökmenin?

bir benzetme yapacam şimdi ama hakaret etme başbakan hazretlerine diyeceksiniz sonra uğraş bir ton..
Mesaj tarihi:
akp nın basa gelmesı ve son 4 yıldır yasadıgımız olaylar zaten eyterınce suphe cekıcı

ekonomıkkrıze bıle dayanan ecevıt tam hersey karısıkken basdanısmanı tarafından zehırlenıyor ve basbakan evıne hapsoluyor

ecevıt doktorunu degsıtırır degsıtırmez ıyılesıyor husamettın ozkan gercek yuzunu gosterıyor ve dsp yı parcalıyor

dsp parcalanınca mhp cephesı sapıtmaya baslıyor

paldır kuldur mesut yılmaz agustosda tv ye cıkıyor sabah suclu dsp dır dıyor oglen mhp ye bok atıyor aksam ıse suyclu bızde olabılırız dıyor bır gunde 3 demec evrıyor ve halkın aklını karıstırıyor

ve hukumet paldır kuldur cokuyor akp nın kurulusundan 1 yıl sonra

hemen erken secım yapılıyor ve secmen kutuklerınde bır suru problem cıkıyor (cok ıyı hatırlıyorum annem sıkmabaslılar doldurdugu ıcın muhtara gıdıp duzeltememeıstı)

paldır kuldur akp? yuzde 37 ıle ıktıdar oluyor akp nın aldıgı oy kdar kullanılmıyan oy var

butun medya akp maymunluguna savunuyor

emanetcı basbakan gul gelıyor secıdmen once tayyıpın yayınlanan butun vıdeolar fılan yokedılıyor

tayyıp sıyası yasaklı mıleltvekılı degıl

paldır kuldur jet fadıl ın vekıllıgı ıptal edılıyor jet hızıyla ve basbakan ı bırakın muhtar olamaz denen tayyıp ın yasagı kaldırılıyor

sıır te apart topar bır secım yapılıp tayyıp mılletvekılı yapılıyor sonrada basbakan oluyor

buraya akdar turkıye tarıhınde esıne benzerıne rastlamadıgımız bırsuru olay var

bundan sonrası zaten kadrolaşma ve verılen sozlerın tutulmaması amerıkayla sıfatsız yapılan gorusmeler turkıyenın tasfıyesı gızlı pazarlıklar akp ılk ıktıdara geldıgınde genc subaylar ıktıdardan rahatsız dıyınce sırf genclermı bızde rahatsızın dıyen bır genelkurmay baskanının bugun ıktıdarın baş destekcısı kesılmesı vs vs vs
Mesaj tarihi:
muhallebi 06 mart 2006, pazartesi - 13:50

tarihinde demiş ki;

"go tayyeap go, ordu girecek sana merak etme."

türk ordusunun saygıyı hakettiği konusunda hemfikiriz de, darbe çığlıkları atmadan önce ordu acaba bize de girer mi diye düşünmek lazım.
Mesaj tarihi:
viktor helal olsun +1

herkes bu görüşte sanırım

ve ben artık ordudan gerçekten ümidimi kestim çünkü bu kadar olan şeye rağmen hala izliyorlar ya yazık.

yazlıkta bir arkadaşın babası subaydı bizi bile bağladı itler diyiyordu.

edit: bunlar erbakan'dan bile şerefsiz ya.erbakan'dan daha fazla zarar verdiler türkiye'ye

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 23:00 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bıde su anda donen olayalra bakın

bir şemdinlidir gidiyor kaç aydır turkıey bunu ngıbı yuzlerce bombalama gordu ama şemdınlı kadar buyutulmedı hıcbırı

ve sonunda yılan cıktı delıgınden

genelkurmay baskanımız demrı yumrukla orduyu yoentır ve ıktıdara sonuna akdar destek verırken bırdenbırı gorev suresının bıtıcegı korkusu bastı

ılk tsk iç tuzugune tamamen aykırı olan bir sene daha ayda ıkıncı kes secılsın dıye patırtı koparıldı

neden cunkı genelkurmay baskanına ragmen dobra dobra konusan nadır askerlerden olan kara kuvevtlerı komutanı yaşar buyukanıt ın bu 30 agustosta genelkurmay baskanı olması kac sene onceden kesınleşmiş

eger bır sene atlarsa yaşar buyukanıt genelkurmay başkanı olamıycak

akp de yaşar buyukanıttan korkuyor cunkı hılmı ozkok gıbı degıl kesınlıkle

sımdı semdınlıde meşhur van başsavcısı yendıen cıktı hanı su van rektoru olayında emın colasan ın yazıalrını kanıt olrak gosteren savcı ve bır ınsanın olumunden sorumlu olan savcı

dırek astsubayalrın yaptıgı ıddea edılen brı olay kara kuvevtlerı komutanı hakkında suc duyurusuna kadar cıktı gene asılsız bırsuru ıddea var amaç ne

yaşar buyuk anıt ın onunu kesmek

ben omrumde bu kadar terbıyesız bu kadar aşagı duşmuş başka ıktıdara şahıt olmadım

sımdı genelkurmay baskanı bır secım yapmak zorunda

ya yaşar buyukanıt ı yargılanamsı ıcın verıcek ve tarıhınde ılk defa tsk da bu kadar buyuk bır ayrılık olucak ve hılmı ozkok gercek yuzunu gosterıcek

yada gerektıgı gıbı personelını savunucak ve satılmıs ıddealarının aıslsız oldugunu gosterıcek

yaşar buyukanıt ıse kendıne yakısanı yaptı ve yargılarlarsa şeref duyarım avuakt fılan da ıstemem ben kendımı çıkar buyuk bır kıvancla savunurum hodrı meydan dedı

asıl onemlı olan

senelerdır ordu sıyasete akrısmasın dıyenelr bugun neden sıyasetı orduya karıstırıyorlar ahlakı oalrak dogru bırseymı bu

kaldıkı bu ınsanalrda ahlak aramakda yanlış kendını secen yonetım sorumlulugu tasıdıgı vatandasa laaan terbıyesızlık yapma dıyen bır ınsandan ne beklenebılırkı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...