Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sayin basbakan recep tayyip erdogan tayyip erdoğan'ın afgan mücahit lideri gulbeddin hikmetyar'ın ayağı dibinde sohbeti.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu arada resmı zıyaret e bak lol geberdı mızlerken "tercuman lazım tercumaan" "abı namaz vaktı geldı" adam 15 dakıka talıban ın ıdbınde3 comelık oturdu tercuman yok ve ıcerdekıelerın tıpler bellı resmı zıyaretmıs guya hehue sunun bı tane daha vıdeosu vardı hanı "vaktı gelınce degıstım dıyıcem laıkım dıyıcem ama bunalrı laık olucagım ıcın degıl sartlar oyle gerektırdıgı ıcın soylıycem bla bla" onu arıyorum cok gzuel hasıraltı edıldı o bıde mınareler sungu mumınler asker ı arıyorum
taz Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tayyibe pek benzetemedim ama? [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 10:58 tarihinde, taz tarafından güncellenmiştir ]
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tayyip'e benzet ya da benzetme... internetten arastirirsan bunun acik ve net resimleri var zaten...
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 baya bi kapasitesi var bu tayyibin ama nedir yetemiyo mu ne anlamadım
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 iyi de bu çok eski ve star'da vermişti tayyip ilk başa çıktığında.zaten bundan sonra yıktılar cem uzan'i tayyip'e baş koyan bir tek onlar vardı korkmadan onları da bitirdiler işte
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cem uzanı kimse yıkamaz.tv de yine gördüm genç parti reklamını.ahaha
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 o zannedersem tek fotograftı.burda oldugu gibi görüntüler var. işte şu adam mustafa kemal'in kurduğu cumhuriyetin başında ne kadar acı bi durum.sıkma başlı karısıyla benim ülkemi temsil ediyo. yok yani o kadar koltuk var orda niye ayağının dibinde oturuyon be adam hic mi saygın yok kendine? işte tarikat zihniyeti böyle. bir sürü akp milletvekili var adam okur doktor olur sonra gidip güney doğuda bi magarada şeyhin dibinde diz cöker.yazıklar olsun bunlarada, bunlara oy verenlerede...
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 eaglewing +1 birde cem uzan yıkılmadı mı abi ? paralarını aldılar,mal varlıklarını aldılar herşeyi gitti adamın elinde bir tek partisi kaldı ki onu da alamıyorlar zaten
Jedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cem uzan da para biter mi? senin aklın alıyo mu? euhe
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 he doğru gömülü hazineleri var. bitti işte bitti.yurt dışına kaçırdığı bir miktar vardır ya da saklı ama bitti. herşeyden çok milyon dolarlık kuruluşları tek tek satılıyor ve tayyip o parayı cebe atıyor.
Curunir Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 o kurtuluş savaşını veren insanlara yazık hele hele atatürk e artık laf kalmıor :( yazık.. [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 13:46 tarihinde, Curunir tarafından güncellenmiştir ]
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 go tayyeap go, ordu girecek sana merak etme.
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu ulkede kime sorsan herkes iyi vatandastir akillidir caliskandir . sonra sorsan peki bu ulke neden bu halde hep "onlar" sucludur . suraya bak ataturk darbe cigirtkanligi yapanlara mi birakti bu ulkeyi ? once ne dediginizi bilin sonra komik hallere dusmeyin . cumhuriyete yakismadigini iddia ettiginiz insanlar kadar yakismiyorsunuz cumhuriyete . asker gelse bayram edeceksiniz . niye ?
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 evt bu baya eski, hem adam değiştim ben diyo . ama çok sinir bozucu bencede.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Darbe zaten en son çare olmalı her zaman, mümkün olduğunca uzak durulmalı. Zaten şu anda da darbeye falan gerek yok, ki darbenin bir ülke için getirdiği tüm olumsuzlukları düşünürsek hakikaten büyük bir zarar var ortada. Ancaak şu ülkeyi bu hale getirenler utansın diyelim, düzeltmek pek mümkün değil, sonuçta o kadar çok cahil kesim var ki, sırf karizmatik ve dindar bulduğu için tayyipe, sırf yakışıklı bulduğu için cem uzana, sırf kadın olduğu için (zamanında) çillere oy veren insanlar tanıyorum, biliyorum. Kimseyi verdiği oydan dolayı suçlamıyorum, ya da saydığım isimlere bir negatiflik olarak söylemedim bunu, yani sırf böyle alakasız özelliklerinden dolayı oy verilmesini örneklemek için söyledim.
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 doğru ama bide şöyle düşün,bi adriana lima adaylığını koysa vermezmisin oyunu ona? ben direk veririm,şahsen.
Rahan Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 said: huun demiş ki asker gelse bayram edeceksiniz . niye ? ben bayram etmeyecem, şindi açık seçik tiksinebilir miyim izninlen?
Öne çıkan mesajlar