Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tayyip erdogan ve taliban görüntüleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada resmı zıyaret e bak lol geberdı mızlerken "tercuman lazım tercumaan" "abı namaz vaktı geldı" adam 15 dakıka talıban ın ıdbınde3 comelık oturdu tercuman yok ve ıcerdekıelerın tıpler bellı

resmı zıyaretmıs guya hehue sunun bı tane daha vıdeosu vardı hanı

"vaktı gelınce degıstım dıyıcem laıkım dıyıcem ama bunalrı laık olucagım ıcın degıl sartlar oyle gerektırdıgı ıcın soylıycem bla bla"

onu arıyorum cok gzuel hasıraltı edıldı o

bıde mınareler sungu mumınler asker ı arıyorum
Mesaj tarihi:
iyi de bu çok eski ve star'da vermişti tayyip ilk başa çıktığında.zaten bundan sonra yıktılar cem uzan'i tayyip'e baş koyan bir tek onlar vardı korkmadan onları da bitirdiler işte
Mesaj tarihi:
o zannedersem tek fotograftı.burda oldugu gibi görüntüler var.
işte şu adam mustafa kemal'in kurduğu cumhuriyetin başında ne kadar acı bi durum.sıkma başlı karısıyla benim ülkemi temsil ediyo.
yok yani o kadar koltuk var orda niye ayağının dibinde oturuyon be adam hic mi saygın yok kendine?
işte tarikat zihniyeti böyle. bir sürü akp milletvekili var adam okur doktor olur sonra gidip güney doğuda bi magarada şeyhin dibinde diz cöker.yazıklar olsun bunlarada, bunlara oy verenlerede...
Mesaj tarihi:
eaglewing +1

birde cem uzan yıkılmadı mı abi ? paralarını aldılar,mal varlıklarını aldılar herşeyi gitti adamın elinde bir tek partisi kaldı ki onu da alamıyorlar zaten
Mesaj tarihi:
he doğru gömülü hazineleri var.

bitti işte bitti.yurt dışına kaçırdığı bir miktar vardır ya da saklı ama bitti.

herşeyden çok milyon dolarlık kuruluşları tek tek satılıyor ve tayyip o parayı cebe atıyor.
Mesaj tarihi:
o kurtuluş savaşını veren insanlara yazık hele hele atatürk e artık laf kalmıor :(
yazık..

[ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 13:46 tarihinde, Curunir tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu ulkede kime sorsan herkes iyi vatandastir akillidir caliskandir . sonra sorsan peki bu ulke neden bu halde hep "onlar" sucludur .

suraya bak ataturk darbe cigirtkanligi yapanlara mi birakti bu ulkeyi ?

once ne dediginizi bilin sonra komik hallere dusmeyin . cumhuriyete yakismadigini iddia ettiginiz insanlar kadar yakismiyorsunuz cumhuriyete .

asker gelse bayram edeceksiniz . niye ?
Mesaj tarihi:
Darbe zaten en son çare olmalı her zaman, mümkün olduğunca uzak durulmalı. Zaten şu anda da darbeye falan gerek yok, ki darbenin bir ülke için getirdiği tüm olumsuzlukları düşünürsek hakikaten büyük bir zarar var ortada.

Ancaak şu ülkeyi bu hale getirenler utansın diyelim, düzeltmek pek mümkün değil, sonuçta o kadar çok cahil kesim var ki, sırf karizmatik ve dindar bulduğu için tayyipe, sırf yakışıklı bulduğu için cem uzana, sırf kadın olduğu için (zamanında) çillere oy veren insanlar tanıyorum, biliyorum. Kimseyi verdiği oydan dolayı suçlamıyorum, ya da saydığım isimlere bir negatiflik olarak söylemedim bunu, yani sırf böyle alakasız özelliklerinden dolayı oy verilmesini örneklemek için söyledim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...