Audfe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 arkadaşlar ne zaman gelio bu film?bilen varmı?[hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bir aydır izleyecem ben daha filmi. makinede yüklü, vakit bulamadım adam gibi :) yakında gelir harelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 konusu ne nası bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Special Weapon Assault Team (SWAT) Timini konu alan bir film işte. İzlesem birşeyler söylerdim ama daha sinemalara gelmedi sanırsam. Büyük ihtimalle ya aksiyon dolu birşey olur, ya da swat timinden bir adam atılır arkasına köpekler takılır biz de bu adamı seyrederiz.[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Colin Farell oynuyor süper[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 michelle rodriguez sameul l. jackson colin farrell güzel olucak güzel (inşallah) bi de amerikada 2-3 ağustosta gösterime girdi diye biliyom nası 1 adır izliceksin merak etmedim değil hani. :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bu Rodrigues yönetmen olan mı? Hani Meksikalı... From dusk till dawn, Desperado, Spy kids vs'nin yönetmeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 :) hayır, Resident Evil ve Fast and the Furious'ta oynayan hatun[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 mila bilmemlemi omu oynuo :) yada eva mendes falanmı 2 side super ehe[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 fast and the furious'un sonunda birine yumruk atan, dominic'in sevgilisi. resident evil'da ısırılan, panzehir verilmesine rağmen zombi olan polis. anlayın artık bi zahmet :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sabo günleri saymıyorum da, 3 hafta kesin vardır. kafalama 1 ay dedim ben. belki 1 ay da olmustur bilemicem :) dvdrip deil yalnız, 2 cdlik svcd kaliteli cekim bişi. nasip olmadı dedigim gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben fragmanı filan görmüştüm de o kadar popüler ve iş yapar bir tema olduğu halde (özel tim hadisesi) bana ikinci sınıf aksiyon filmi havası verdi ve koca fragmanda bir kere bile "vaaay bee görmek lazım" diyemedim merak ettiğim halde. sanırım bu sefer haksız değilim maalesef.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar