Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spore... evrimin oyunu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Asdfsdfaf :D

Evrim oyunu zaten ne Allah'ı ya.

Black & White oyna bi porsiyon (:P)

sus deyyus çarpılacan! behey tükürükten çekinen ama allahtan korkmayan vicdansız!!! destuuuurr
Mesaj tarihi:
resim çektim eklicem ama bi türlü ekliemıim... video bilen yaptım... az seçenek olmasına karşin gayet eğlendim karakter yaratırken. online seçenek yüzünden oyun çıktığında orjinali almazsam neim la...
Mesaj tarihi:
Masticore said:
@Azmodai

o toplar yumurtalığımı ?

toplar aslinda attacking part diye geciyor, kola, bacaga, kafaya istedigin yere koyabilirsin, ben rastgele dolastirirken kendiliginden boyle bir sekil aldi ve oldukca eglendim.
Mesaj tarihi:
hmm birsey sorucam sitelerinde 17 haziranda download bolumu acilacak diyor Creature Creator icin, siz nasil indirdiniz? atladigim bir nokta mi var acaba...

edit: tamam buldum.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Peter Molyneux'dür belki..

?!? Will Wrigh demek istedin sanırım. nıt nıt nıt Peter'ın yanında will'in lafı bile gecmez tabı ondan akarıstırmıssındır.

umarım vaad etkilerini veicektir adam, tabi oyunu geciktirdikce EA baskıyı arttırmış onda oyunu sulandıra sulandıra lightlaştıra lightlaştıra iyice düdük etmek zorunda kalmıştır.

karşımızda bilgidğin encünlü sims olucak gibi geliyo bana.

o 30 dakkalım tanıtım videosundan cok kopmuş olabilirler.
Mesaj tarihi:
trial oldugu icin bizdeki creatorlar, toplam 80-90 parcadan sadece 15 ini falan kullanabiliyoruz, herkes o yuzden topuzu yapistiriyor, eminim ki baska vucut parcalarida cikar, zaten de cikacakmis, internetten surekli yeni vucut parcalari dl falan olcakmis.

atar yapmayalim pls, oynamadan sims olur demeyelim.
Mesaj tarihi:
o trial da gohus kafesi (kemik) olusturulamiyo zaten
iyi olabilcegine benziyo umarim bunada bi ton ex paket cikar :P mass effecti avrupaya gelmeden kirmislardi zaten 6 haziran kadar 2-3 kez bitirmistim >:D<
  • Yeni Oluştur...