dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 nileppezdel said: Asdfsdfaf :D Evrim oyunu zaten ne Allah'ı ya. Black & White oyna bi porsiyon (:P) sus deyyus çarpılacan! behey tükürükten çekinen ama allahtan korkmayan vicdansız!!! destuuuurr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Memul, Nane ve Demdem gece seni sevecekler. Attack my creations! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 hoşuma gitti yav bu hikaye oyunu çıksın abanalım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 resim çektim eklicem ama bi türlü ekliemıim... video bilen yaptım... az seçenek olmasına karşin gayet eğlendim karakter yaratırken. online seçenek yüzünden oyun çıktığında orjinali almazsam neim la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 babama verdim pcyi, 2 dakka mutfaga gittim geldim 4 tane cinsel organlı bişey yapmış nolii dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Masticore said: @Azmodai o toplar yumurtalığımı ? toplar aslinda attacking part diye geciyor, kola, bacaga, kafaya istedigin yere koyabilirsin, ben rastgele dolastirirken kendiliginden boyle bir sekil aldi ve oldukca eglendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 hmm birsey sorucam sitelerinde 17 haziranda download bolumu acilacak diyor Creature Creator icin, siz nasil indirdiniz? atladigim bir nokta mi var acaba... edit: tamam buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 biri şabalak biri malak mhöhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 öbürü büyük geldi. şabalakımız bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 menude arkadaki uzaydan enstantaneyi mouse ile tusa basili tutup cevirince bi tane herifin resmi beriliyor, yapimcisi falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Peter Molyneux'dür belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Nasıl download olacak bu creature creator ? Valla siz buldunuz ben bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Oyun çıktı sandım ben de. Pft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 NeroWarden said: Nasıl download olacak bu creature creator ? Valla siz buldunuz ben bulamadım :D az okursanız geçmiş sayfaları link var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Demonoid'e düştü. Invite için gelmeyin, tanımadıklarıma vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 gören de demonoid'i çok sıkı bir tracker falan sanıcak sdfkhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 nileppezdel said: Peter Molyneux'dür belki.. ?!? Will Wrigh demek istedin sanırım. nıt nıt nıt Peter'ın yanında will'in lafı bile gecmez tabı ondan akarıstırmıssındır. umarım vaad etkilerini veicektir adam, tabi oyunu geciktirdikce EA baskıyı arttırmış onda oyunu sulandıra sulandıra lightlaştıra lightlaştıra iyice düdük etmek zorunda kalmıştır. karşımızda bilgidğin encünlü sims olucak gibi geliyo bana. o 30 dakkalım tanıtım videosundan cok kopmuş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 GERGE said: Demonoid'e düştü. Invite için gelmeyin, tanımadıklarıma vermiyorum. Ahaha atara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Tanımadıklarıma da veriyorum demonoid davetiyesi. İsteyen ÖM atsın. Evet. Böyle daha karizma sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sonunda şişmanlatmayı, zayıflatmayı daha da garip şeyler yapmayı öğrendim ve hayalimdeki timsahı yaptım. Huzurlarınızda Croco :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 EA yine milleti yine 10 yıl uyutcak bi oyun bulmuş. Çok cocuksu görüntüler O topuz'u olmayan yaratık yokmu oyunda ya. Bu görüntüler sims tayfasını davet eder gibi oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben topuzlu yarattim be ondan oyle :) Gayet guzel oyun abi simsten nefret ederim de bu gayet oynanir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 trial oldugu icin bizdeki creatorlar, toplam 80-90 parcadan sadece 15 ini falan kullanabiliyoruz, herkes o yuzden topuzu yapistiriyor, eminim ki baska vucut parcalarida cikar, zaten de cikacakmis, internetten surekli yeni vucut parcalari dl falan olcakmis. atar yapmayalim pls, oynamadan sims olur demeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 o trial da gohus kafesi (kemik) olusturulamiyo zaten iyi olabilcegine benziyo umarim bunada bi ton ex paket cikar :P mass effecti avrupaya gelmeden kirmislardi zaten 6 haziran kadar 2-3 kez bitirmistim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 kuzus yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar