Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorumsuz el morad castle da barkkk...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mohikana satas miorum.artik paintle yada photoshopla biseler yapmis.sanki jade nin ss da ole demeye getirior.jade bile buna phatoshop demedi...zaten demesinin mantigida yok.herkez gercegin ne oldugunun bilior.mohikan neden hala jadeyi yada baskasini aklamaya calisiorki..ben ne kadar kirliysem ares de jade de okadar kirli...
Mesaj tarihi:
Mohikan;

O oynamayı yapacak kadar kalifiye biriysen şayet, resim üzerinde herhangi bir oynama yapılmadığını anlayacak kadarda kalifiye olman lazım ki bu da şu demektir; ne bilelim photoshop olmadığını? tarzında bir soru veya itham yöneltme lüzmunu görmemek demektir....
Mesaj tarihi:
0000=hazimsizligindan +9 bi itemi baski sonucu sildirt di
f9=yenilgiyi hazmedemedi gitti xrated i banlanti
bobert=65 den 68 2 3 günde gecti
nychris=lvl atlamasi icin boss spawn edildi
fastfingaz=2 günde 68 den 69 a gecti
holy sexy=2 v 2 karsilasmada yenilince gitti x kisiyi banlatti
soulslayer=edit item aldi kullanior
lordos,something,arni=+2 uniq lere sahibler

bunlar sadece suan aklima gelenler.bu oyunda sembol olmus kisilerde her boku yiyiyor.ve hepside kimin ne yaptigini bilmesine ragmen gidip birbirleriyle gereksiz cekismelere girmior.bu adamlar bile böleyken hala neyin tartismasini yapioruz?
Mesaj tarihi:
kaksi..for..

ben bu yazimi yazarken yeni bir tartisma konusu acilsin diye yazmadim ve photoshop oldugunu iddia etmedim..

ben resim ss vs..lerin photoshop olup olmadigini anlayacak kadar da bir bilgiye de sahip degilim..sadece konuya baska bir gorus acisindan yaklastim..amacim kimseyi lekemek karalamak degil..sadece ortaya konulan bir ss yuzunden suclama yapilmasini dogru bulmadim...

ss de belki sizin gordugunuzu ben goremedim yada sizin dusundugunuzu dusunemedim..aresmajere hata yapti yada yapmadi jade boss cikardi yada cikarmadi...bunlar benim sorunum deil...

ama kendi mantik anlayisimla da ortaya konulan ss ye dayanak iddia edilen suclamaya da inanmadim..

aresmajere arkadasimizlada bir dusmanligim veya bi sorunumda yok..jade 'ide korumak gibi bir niyetim yok..

sadece patriot claninin uyelerinden soz edilen bir formda onlarin dostu olarak herkesin ileri geri ozgurce yazdigi hatta kufur edecek kadar terbiyesizlestigi bir konuda bende kendi gorusumu ozgurce yazdim.....ben hic bir somut delil olmayan iddaya inanmam..kisilik yapim boyle..

ne jade hakkinda konulan ss ye nede aresmajere hakkinda konulan ss ye inanmadim...zaten inanirsam aklimdan suphe ederim..ve aresmajere hakkinda konulan ss ye guvenerek ayni jade hakkinda konulan ss ye guvenen insanlar gibi saldiriya gectikten sonra, ya guvendigim ss nin curutuldugu dusuncesini goz onunde bulundurarak boyle bir hata yapmam..

ben yazdigim yaziyi bir iftira yada bir suclama olsun diye yazmadim..sadece kendime has gorusumu belirttim..bilseydim bu denli yanlis anlasilacagimi yazmazdim..
Mesaj tarihi:
herkese merhaba,

beni tanıyan tanır.oyundaki ismim thalia el fayed.hala 62 lvlım:d hala np 30 k ve 1 aya yakın zamandır oyuna adımımı atmadım.

bir dönem patriot'a asistlik yapmış biri olarak jadenin bu kadar güzel imkanlara sahip olupta benim faydalanmama yardımcı olmamasına üzüldüm.:p arkadaşlar hepinize ve yazdığınız hikayelere hayranlıkla gülüyorum.madem öyle scrollar var ben nie görmedim.neden hala 62 lvlım (%50 fazla ex scrolu varmış ya) item sıkıntısı yüzünden clan bug sorunsalları yüzünden oyundan soğudum.ama size soruyorum yeşim'in elinde böyle sonsuz tükenmez ve yararlanabilitesi bu kadar yüksek bir gm vardı biz bunları neden yaşadık?

for@
oyundaki adın nedir?gm arkadaşın kimmiş?burda kanıtsız konuşmak boşa kürek sallamaktır.isim verirsen anlarız anyayı konyayı.....

ersin@
çok merak ettim.human çar açtım.ismi şu şu beni clana alın diyen bir insan burda gelip aynı clan için neden bu tarz şeyler söyler.vardır bir bit yeniği...

@ares majere
arkimizi ne tanırım ne bilirim.meşhurdur.ancak kendisi ile ilgili bir topicin henüz dumanı üstündeyken neden bölesine eski bir ss'i küfler içinden çıkarıp gün yüzüne taşır...ilginç...

1 yıldan fazladır bu clandayım (gerçi şu anda dilim çünkü oynamıyorum.) bu bahsettiğiniz şeylerle hiç karşılaşmadım.bana garezi var demekki jade'nin.bileydim böle şeyhler olduğunu başının etini yer şimdiye 100 kere 70 olmuş milyon tane sağlam itemim olurdu.piffff.resim nasıl bu hali getirilmiş ya da işin aslı nedir bilemem.ama öyle bir şansı olsaydı jadenin bunu kendi değerlendirmez etrafındaki arkadaşlarına da faydası olurdu.o kadar iyi tanıyorum yani.gene de resimle ilgili yorumsuzum.

ben neye şaşırıyom en önemlisi bu.hani magazin programlarında sanatçılar birbirlerine laf atar gündem yaratır.yaw topici açanın car car isyan eden yorumdaşların jade ile oyunda msn de vsss.de sohbetleri olduğunu biliyorum.burdaa düşman kesiliyorlar.ya bunlar çok iyi rol yapıyor.ya da bu işin raconu böyleee.1 ayda ne olduda küsüştünüzzzzz.meraklar içerisindeyim.

arkadaşlar en nihayetinde oyun değilmi......

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 16:00 tarihinde, gozupek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sen o clanda olmana ragmen %1 en fazla olaylara vakifsin.clanda asist olman biseyi bildigin anlaminada gelmior.
benim kimseye vefa borcum yok..bildigim olaylar hakkinda da kimseye yalan sölemem.palavra iftira atmam.

held82=::fear::=:shanks:=::f1r3::

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 16:02 tarihinde, FoR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
0000=hazimsizligindan +9 bi itemi baski sonucu sildirt di
f9=yenilgiyi hazmedemedi gitti xrated i banlanti
bobert=65 den 68 2 3 günde gecti
nychris=lvl atlamasi icin boss spawn edildi
fastfingaz=2 günde 68 den 69 a gecti
holy sexy=2 v 2 karsilasmada yenilince gitti x kisiyi banlatti
soulslayer=edit item aldi kullanior
lordos,something,arni=+2 uniq lere sahibler

senin dedigine katiliorum,sonucda bu bir oyun.gücü elinde bulunduran cesitli imkanlar kullanior.demek istedigim yukardakilerde kullanmasina ragmen birbirleriyle sidk yarisina girmior biz neden yapioruz..jade,ares,ben herkez kadar kirli yada akiz..
Mesaj tarihi:
tsk ler :) kendine ii bak cok gereksiz bir cekismeydii kanimca kalpler kirildi kimseye bi yarar saglamadi..sonuc da kim ne kazandi :(
Mesaj tarihi:
bula bula bunu mu bulabildiniz bir insanı karalamak için....umarım çok araştırmamışsınızdır..en azından düpe yapıp ondan sonra gm lere pm yoluyla nasıl yapıldığını anlatıpta item vb gibi töleranslar almıyorlar...
Mesaj tarihi:
for
yaklasik 2 ay insomania da kaldim lordos ile arniyi cok iyi tanirim. merak ettigim konu sana trade yada merchant yoluyla +2 lerini mi gosterdiler? sen bu oyunda hic lordosun ya da arninin arkaasinda priestlik yapanlara baktin mi? kurduklari partilerde bulundun mu? adamlarin ventriloda saliselik iletisimlerini ve birbirlerine kollayisi gordun mü? kac tane ex partisinde bulundun onlarla?hemen dedinizki fast figaz troll kapatiyordu kasmistir. ben clandayken 65-66 ya gecerken ikisi 70 e kasiyordu ve gwercekten kasiyorlardi. emin ol senin duz dedigin yalansiz dedigin bizlerden cok daha iyiler. ayrica arninin setini gormus biri olarak +7 shell set kullandigi takilarinin + sız oldugunu solesem yok inanmam dersin. bu oyunun en saglam combocu ikilisidir(el morad tarafi icin) saydigin kisiler. bence az dusun sonra konus.
Mesaj tarihi:
sana söle desem arnis ve lordos item aldigi adamdan kendime yarin 2 tane rol alicam ve +1 +2 item lerde bana mevcud denior parasini ödersen alirsin denior..istersen parasini öde alalim sana uyarmi?
Mesaj tarihi:
kanit lazim ....ss pls

birazda ben sallıyayım.....leonasın bhp si lycaon +9 la 2974

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 16:46 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
git lordos la 000 drain at..drain attikdan sonra 000 ile konusdum bu kadar farkin nerden geldigi sordugumda en az +2 uniq ler bu farki yaratir baskada bise buf arki yaratmaz dedi.fastingaz 68 lvl ken 4150 hp si vardi..70 olunca onada drain at ve bak istersen cok zor bise degil..
Mesaj tarihi:
sana bir soru attigin drain yada wampire touch %5 ya da %10 a tekabul eder ve defencala alakali deildir ki alakali olsun neden 0000000 gibi bir uyuza inaniyim. dogruluk bekcisi mi saydigin kisi? en azindan tanidigim pk yaptigim dogru dusut kisilerin karalanmasi hos deil. sonrasi gormedigin konularda yorum yapmanda dogru deil basliklarla tartisilan konuda ne 550k npsden, ne boss droplamadan, ne de 2 gunde kasilan 68-69 levelden alakali bir sey deil bu. senin ki kuru kuruya ortaya atilmis bir gorus...
Mesaj tarihi:
ne desem bos sanan ama bu konu bu topigin amaci deil. biz burada cok daha baska bir konunun topiginde bulunuyoruz.

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 17:00 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...