Mino Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 akp'nin son bombası. http://www.milliyet.com.tr/2006/03/02/ekonomi/axeko02.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 "yukarda yazılanların hepsini okudum ve halk, ssen haksızsın ibn. seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım" diyen akp'nin son bombası. ilgiyle izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ne gerek var ya zaten zeytini bile tek lokmada yiyemiyorsak validemizi alıp gideriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bence memura zeytin çok bile? hatta maaş neymiş, karneye bağla, memur başına hergün bi ekmek ver gitsin. hatta neymiş üniversite hastanelerinin milyar dolarlık borçlarınıda silmişlerdi... ne luzumu var! toptan kapat devlet hastanelerini. hepsi para tuzağı onların. bütçenin akbabaları... ayrıca dışarıdan sayın başbakanımız daha ucuza doktor getirebilirken burda eğitmeye ne gerek var, hazır yapılmışı varken? o kadar üniversite fln. boşa para. böylece devlet harcamaları azalır, bütçe dengesi sağlanır memleket ekonomisi kurtulur. deil mi? en güzeli. hatta sizin gibi insanlar bırakmıyor ki şöyle bir pazarlasın hükümetimiz memleketi ağız tdıyla. bir satsak kıbrısla konya ovasını, üç-beş milli değerimizi, biraz kişiliğimizi, doğumuzda iki-üç havaalanını... bitti gitti, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nerf tayyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 iç polıtıkada sat kurtul dış polıtıkada ver kurtul ust kımlık gardrop ataturkcusu alt kımlık talıban comezı lan"sayın" basbakanımız artık ıyıce zıvanadan cıktı gecen gun kendını peygamberle bır tutuyordu peygamberle basbakan karıkaturlerı cızılmesı yanlıs fılan dıyordu uctu mınaresı sungu kubbesı mıfer basbakanımız kendını padısahtan ote bısey sanmaya basladı lan basbakanımız ve lan akp lı kenkler lutfen valıdelerınızıde alıp gıdermısınız guzelım ulkemızden bı zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hepsine kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ıııh olmayacak hocam bu adamlarla. daha nasıl konuşması gerektiğinden bile haberi olmayan, eleştiriyi hakaret zanneden, mizaha tahammülü sıfın altında, yok oğlumu kayırayım, yok biraderi makinist yapayım diye uğraşmaktan helak olmuş esnaf topluluğu. bildiğin küçük esnaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 y*rr*k var onu bi lokmada yer misin diye sorasım geliyo [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 16:32 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yana zeytin koymuşlar bide. memleketim komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Din hizmetine 100 YTL'lik artış böle şakaları kaldıramıyorum artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya adamlar sıkıştığı zaman hemen bi yere laf atıolar ama bu uzun sürmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 din hizmetine daha fazla vermişler, insanlar onlara "dua" edecekmiş... gitsin artık şu adamlar başımızdan ya, vatandaşına zeytini bi lokmada yeme demek nedir ya. artık ekmek bulamıyolarsa pasta yesinler diycekler. bi gidin ya halk o kadar mı enayi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sanki onlar öyle yiyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 memura kız yok dinciye var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ekmek yoksa pasta yesınler işmi buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kardeşim bu ülkede şu anda işe girmek,para kazanmak ve belkide köşeyi dönmek inanilmaz derecede basit. nasılmı? antalya piramit i bilirsiniz,fuar alani! altindada bir iki tane konferans salonu var. akape gençlik kolları haftanın kaç günü olduğunu bilmiyorum,ben pazartesileri görüyorum,akşamları burada siyaset öğretiyoruz bilmemnesi adı altında seminerler veriyor.belediye başkanı falanda geliyor hep.gelen tipleri heralde az buçuk tahmin edebiliyosunuzdur.antalyada sokakta pek alışkın olmadığımız tipler buraya gelip bu seminerlere katılıyorlar.seminer sonunda bu insanlara sertifikaları verilecek.peki bu sertifikalar ne işe yarayacak? gelen tiplerin matahlığından milletvekilleri olamayacaklarını anlamak çok da zor değil.bu insanlar akape nin ele geçirdiği kurumlarda sertifikasını gösterip çok rahatça işe girecek.süper kadrolaşma! sonuç olarak hiç iş bulamıyorum,zeytin yok cart curt etmesin kimse.çok acaib tiksinç işler dönüyor.paylaşmak istedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 *a.k. parti rulz (*a.k:adalet ve kalkınma) [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:32 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 askeriye'yi bağlayan adamlar bunlar istediklerini yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sçs zeytin seni kimse yiyemez bırakmam ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 o.o korktum çok birden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 partının ısmı kendı ıcerıgını cok guzel acıklıyor a.k. partisi sınırsız yorumalra acık ıkı bas harf aldatma ve kandırma asarız keserız annenızı kapıngıdın allahtan korkmıyanlar adaletsız kalkınma akraba kayırma adsl ve kota ampul kafa ankarada kadrolasma ataturku karalama amerıkan kopeklerı annan kıbrısı asalım kemalıstlerı vs vs vs ama asıl acık anlamını sevıyorum ben a.q. partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 adsl ve kota? ahahahah :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zeytin sensin, ağacıda sana girsin demek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar