tellos Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yeni yapıcaklarına var olanları iyileştirmeleri lazım türkiye unv zaten zar zor kaldıryo cem uzan fantezileri bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 korku verici.. bunun iyi bişey olduğunu zanneden hala var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Bakın ne olucak. Üniversiteleri kurmak için bazı binalar yapılıcak.Ama bu binalar kampüs şeklinde olmayacak Alıcaklar devletin bazı eski binalarını değiştirip değiştirip ilkokul yapar gibi üniversite yapıcaklar. Kadrolaşmayı alttan alta Tayyip yöneticek istedikleri gelicek istedikleri gidicek. Nasılsa yakında cumhurbaşkanı Bazı üniversitelerin bazı bölümleri çıkartılıcak. Meslek yüksekokulları o bölgedeki üniversiteye bağlanıcak. böyle bir ortam olucak ne güzel dimi İlk 500 e giremeyen Türkiye artık İlk 1000 e üniversite sokmakta zorlanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Geldikleri gibi giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ne güzel üniversitelerimizde artık camiler mescidler falan olcak. türban'la okula girilebilecek, sakallı sakallı rektörler olucak etrafta. bahçede öpüşene uzaklaştırma falan da verirler... ama tayyip cumhurbaşkanı olamaz bence ve de halk biraz akıllandı bi dahaki seçimde akp'nin lider olamayacağını düşünüyorum. ayrıca başbakanın veto hakkının birden fazla olması, ve de veto edilen önergenin aynengeçmemesi gerektiğini düşünüyorum. o zaman istediği yasayı çıkartır adamlar. koltuk sayıları da fazla. inceden inceden irana doğru gidiyoruz. işte bu yüzden bu ülkeden kaçmak istiyorum, yeşil bayrak altında yaşayacağıma modern bi ülkenin bayrağı altında yaşarım daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kocaeli üniversitesi'nin 100 öğretim görevlisi açığı olduğunu söyleyeyim size, varın gerisini siz düşünün. bu arada bu açık sadece kocaeli'nde değil, daha pek çok okulun buna benzer açıkları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eh artık açıkları fem ve imam hatiplerden yetiştirdikleri nacizane kadroları ile doldururlar. sanırım samsunda bir kaç öğretmen rektörle aynı soyadı taşıyormuş artık bütün üniversitelerimiz aile müessesi falan... bu kadar üniversite açtıktan sonra kesin çok fazla üniversitemiz var imam hatiplerinde böyle hakları olması gibilerinden bir yasa tasarısı hazırladıktan sonra onuda yürürlülüğe sokarlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oha artık. bu adamın okumuşlarla problemi var çok belli hehe. eskiden sevmezdim giderek can düşmanım haline geliyor başımın bakanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bu adam kişi başına milli geliri 100bin dolara çıkarsa size yaranamaz. artık bundan gram şüphem yok. ne haliniz varsa görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 rektörleri meclis atasın daha saglıklı olur onun dısında üni kursunlar ne var ya anladık siyasi,dini,ekonomik görüsleriniz farklı adamlardan ama her yapılana bok atmak niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 jsh sacma sapan konusup sinirleri germe allah askina. degil 100.000 yapmayi 0.0001 kurus bile yapamaz, cebine bakiyo o se...siz. sen haberlerde dolasan rakamlara aldanma devlet istatistik enstitusunun raporlarini incele, ulkenin bas assagi gidisini rakamlarla gor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hahahahaha jsh aksam aksam güldürdün : ) bana yaranmasin, yaricam yoksa bigün cinnet gecirip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 azure, ya (daha) üniversitede okumadin, ya da yasananlardan haberin yok. üniversite nedir bilmeyen insanlar bilmis bilmis yorum yapmasin zaten, ortaokul veya lise degil bahsedilen kurumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 akp nin yerleştireceği öğretim görevlileri uzaydan mı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hayır teşkilattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yök te mi akp nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aslında olay penth'in dediği gibi. bu 15 üniversitenin binası olmadan rektörleri atanıcak tahminen, bu rektörler yökte oy hakkına sahip olucaklar, artık heralde tayyip erdoğanı seçerler yök başkanı olarak, cumhurbaşkanı+yök başkanı olur beyfendi. şu andaki zihniyet çok kötü ve daha da kötüsü halkın hala akıllanmaması.. neyse cumhurbaşkanı yürütmeyi durdurma ister yine otururlar biyerlerinin üstüne bizim sevimli hükümetimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yök veya benzeri kurumların halkın seçtiği hükümetin kontrolünde olmasını isterdim ama işte unakıtanın oğlu rektör olur, milletvekili çocukları için ek kontonjan açılır, bir de rte istediğine profesörlük verirdi. ..ve parti tabanından kimsenin gıkı çıkmazdı. (laikçilere karşı savaş veriyorlar yaa birlik beraberlik gerek..) [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 21:17 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ülkeyi ele geçirip şeriat devleti kurup herkese zorla türban takacaklar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 forgiveri atarlarsa yeni acilan universitelerden birine şaşirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 iyi fikir agno için kasmaya başladım bile [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 21:45 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 öncelikle şunu belirteyim ben saçma sapan konuşmuyorum. şimdi gelelim forumda moda olan rte-akp ye saydırma olayına: istediğiniz kadar sövün sayın, çekeceksiniz bu akp yi. millet seçmiş başına koymuş yakında seçim var eğer bu millette sizin kadar istemiyorsa bu adamları atar başından seçimde, diğer partilere yaptığı gibi. siz istediğiniz kadar beğenmeyin zaten şu ana kadar hiç bir iktidar, geldiği ülkenin bütün fertlerini memnun etmemiştir, edemez. siz istediğiniz kadar sövüp sayın akp iktidar ve ne kadar kabullenmek istemeseniz de bir daha ki seçimde de ilk parti olarak çıkacaklar sandıktan. ünv olayına gelince, açılsın da insanların öğrenim durumu artsın seçenekleri çoğalsın. tabii ki yeni kurulan bir ünv den hemen piskopat mühendis beklenmez ancak zamanla onlar da olur. isteyen gülsün, isteyen ağlasın seçimlere kadar değişen hiçbirşey olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 jsh sen şimdi eleştirilere cevap verdiğini mi sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Bir şeyler oluyordu, iyiydi ya da kotuydu.. Ama bir şeyler oluyordu.. Uzun zaman aradan sonra birileri bir şeyler yapiyordu.. iyiydi yada kotuydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 jhs iyi güzel söylemişsinde peki sen akp'nin iyi yanlarını görüpte onları tamamen örten kötü yanlarını neden görmemezlikten geliyorsun? parti lideri ve başbakan olan rte'nin bir köylü ile nasıl koşulacagını bilmemesi,hergün farklı bir pot kırması,ülkeyi pazarlama politikası v.s. bunları görmezden gelmek kesinlikle körlüktür. bir dahaki seçimlerden yine tek parti olarak çıkıcak diyorsun,eh yine böyle birşey olursa zaten bizimde konuşmaya hakkımız kalmaz çünkü milletimiz yapılanlara göz yummayı tamamen kabullenmiş ve kendisini ezdirmekten hoşlandıgını kesin olarak kanıtlamış olucaktır.ama sanmıyorumki atatürk'ün yetiştirdiği nesil bunun bu şekilde kalmasına müsade etsin... eğitim durumunu yükselticek diyorsun,peki şu anda var olan üniversitelerde bile öğretim görevlisi açığı varken,yetersiz eğitim şartları varken yeni yapılan üniversitelerin nasıl yeterli olmasını bekliyebilirizki? acaba bu kadar öğretim görevlisi açığı varken akp ampulünün içine sakladıgı öğretim görevlilerinimi bu üniversitelere getiricek çok merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar