Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patriot clan ve daha fazlasi !!!!


ccaannnn

Öne çıkan mesajlar

öncelikle selam.. burada goruyorum ki yeşim (jade) bir ton clan ve insan hakkında yorum yapmiş ve ben simdi onun tüm olaylarini anlatacagim.
yesim neden burda godz clanini kötüledigini anlatirmisin? picallo_tr senin eski erkek arkadasin simdi bu olanlari yediremiyosun laf üstüne laf...
blackwinds ile şahsi msn 'inden görusuyorsun !
madem namus, hak, adalet diyorsun neden bütün herseyini real para ile yaptiriyorsun. clanindaki herkeze real para ile +8 item yaptiriyorsun, aliyorsun vs. şimdi bumudur adalet? bumudur hak ? bumudur şeref?
clanindaki xromeox isimli şahıs 1890 ap 950 def. 3100 hp 'si oldugunu söyluyor herkeze bu adam 62 lvl bir assassian üstündekiler umarim legittir.. :)
sen blackwinds ile msn'den konusarak bütün herseyi anlatiyorsun peki anlattin mi claninda yapilan dupeleri? +7 mirage dagger ile gezen roguelerin 1 gunde hepsi full shell +8 dual shardlarla gezmeye başladi.
sen ne kadar karaktersiz bir insansinki real para ile item alip clanina veriyorsun ve ondan sonra godz kötü nothing kötü gibi suclamalarda bulunuyorsun. real para ile item almak hakmıdır? eger hak ise real para ile itemin en iyisini (+8) almak 1 anda 2 lvl atlayan insanlar diye bir terimdede bulunmayacaksin. barbarosa +8 shell set yaptin upgrade mi yaptiniz ? real parayla aldin ve hala burda konusuyorsun aptalca seyler hakkında. 70 lvl priest aldin 650 $'a kizin1 'ini şu anki msjadereal sen herseyini real para ile yapiyorsun ondan sonrada buralarda namus , şeref ahkami kesme.. sana söylenen laflar az bile söylenecek sözler söylendi
gerisi burdaki arkadaslarin insafina kalmis
iyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben real parayla alının itemler hakkında hep sunu soylemisimdir bence alın teridir cunku oda bir yerde calısıp kazandıgı parayla alıyo bunları benim dusuncem kimin real parayla item aldıgı kimseyi ilgilendirmez bu jade için gecerli degil sadece ne kadar saglam adam varsa %60 garanti real para yatırıyo item alıyo yatırmasa bile preimum alıyo aynı hesap gerci xd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilmedigin seyde konusmayacaksin işte.. tahmini konuşcak olsam buraya bunlari yazmazdim..
jade okusun anlar o şerefsiz.. gm yalakasi..
+ real parayla item almak alın teriyse , adamlar yaptıklarında lvl up real parayla alın teri diyeceksiniz susucaksiniz merak etmeyin iyi taniyorum o 2 yüzlü yalaka şerefsizi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaş senin işin gücün yok mu?
ne kadar gereksiz bir topic bu?bize ne yav?
sana ne ayrica?ben diyelim pazar alanindan full shell ve shard aldim 1 günde,ben kötü müyüm?namussuz mu olurum?alan yöneticileri artik açtirmasin şöyle topic allah aşkina yaa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onlar real para basıp item alıyosa parasını basıp edit char yaptıranlarda ben paramı bastım yaptırdım kardesim sizene dese ona kimse bisey diyemez zaten ama adam hem yapıyo hemde yapmadım diyo ....

bebe falan lafı senin gibi agalilerin ugrascagı sey hadi bb sana .....


yalakalıgı burda sen yapıyosun ama millete laf atıyon ayrı konu ben patriottu savunmam savunmadımda ...

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 11:13 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birader isteyen gider para werip alır itemini isteyen gider upgrade yapar takar şelini. ben ytrl ile item alınmasına karsı degılım. madem adam para harcamaktan cekınmıyor alsın ıtemını. ama bu dupe olayı cok pis bişi. dun wipe geldi. mılletın dupe itemleri gitti (hoş bence hepsi gitmedi ya neyse a.q) dun cz de 1 yıldan berıı ılk defa bu kadar zevk aldıgımı soyleyebılırım. nerde o 2-3 gun oncekı cz nerede dunku cz. millet sudan cıkmıs balinaya donmustu. milleti keserken o kadar zevk aldım kı :) keşke hep boyle olsa. isteyen ytl ile item alsa, isteyen upgrade oyun parası ile item alsam ama ne dupe olsa nede illegal programlar olsa. dun 50 ye yakın kişi banlandı. gerisi gelir umarım. temiz bir cz için elelelelele :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sana giren çıkan nedir bu olaydan
ben hergün +8 shard alıyorum picallodanda jadeden de
ama şuan dual +8 stiletto ile takılıyorum

caaaan kişisi biraz daha saygılı ol millete bok atacağına kendi yaptıklarını anlat

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 11:18 tarihinde, AnarShe tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim bu oyunda yaptigim tek bir ahlaksizlik olmadigi gibi konunun ne godz claniyla nede picallo ile alaksini hic anlamis degilim. bu salak basligi neden actiginizi da bilmiyorum. gmlerin msnimde oldugunu nerden cikarttiniz? evimde kameranizmi var?????????????????

siz afaki seyler soyleyip bize camur atiyorsunuz ama ben ss koyuyorum aresmajerenin ve onun gibilerin 22 gunde yok 12 gunde yok 2 gunde nasil np ve lvl eklettiklerini belgeliyorum. ama siz afaki salliyorsunuz bu bir.

ikincisi bu oyunda bir suru hile var evet bug abuse edenelrden tut dupe yapanlar item alanlar bir suru dava var ama hepsi gidip cz de np kasmak ugurna yapilan suclar kaldiki bu arkadasimiz cok cinmis baksaniza ona bile gerek duymamis direk adam np ekletmis :) :) :) yani hastaneik edecegine adami gebertmis ahahahahhah

vay be buyuk oyuncu aresmajere np ye bak massallah ne basarili mi dicez simdi? neyi savundugunuzu anlamis degilim.

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 11:21 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cannnn kimsin bilmiyorum ama konuşma seklini düzelt. bu sekilde bi yere varamazsin.

2. olarakta anarshe ben shard +8 satmiyorum , nasil hergun aliyorsun merak ettim ? biri benim nickimi taklit etmiş olabilir dikkat et.

dupe ile hic işim olmadi , bundan sonrada olmaz. kasamda 900 küsür milyonum var. 1 elf belt ( kesin satacagim belli degil) bi de +7 shell bootum var. mal varligim budur :) 2. bi charim alt charlarim kasa charlarim vb charlarimda yok , hicbi zamanda olmadi.

netice itibari ile bu olay picallo_tr vs jadereal degildir. bunu böyle yansıtmayın. ve jade ile seviyeli konuşun.

kendinize iyi bakin.
picallo_tr
kohack , kosp , koxp vb programlar kullanmayan nadir assassin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...