Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marvel karsilasmalari

bejawe

Öne çıkan mesajlar

abzürdlükle tutarsızlığı karıstırıyorsun yalnız bone.

sabah kahvaltasında zamanmekan iyonize etme zembereği yapan bay fantastiğin ogleden sonra negatif vakum jenaratörü yapması garip birsey olmaz.
bay penguenle kapısıp sokaktakı adamın kafasına levyeyle vurduğu batman'in gidip supermani aikidoyla dövmezi ise tutarsız olur.

o kadar cılkı cıktıkı artık karakterin tutp toplarlıycak bi kulpu kalmadı. nerden tutsan elini yakıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

supermani aikidoyla fırlatmış olmasının saçmalığını senin superman fanı olmana bağlıyorum.

batman normalde baya güçlü karakterle savaşan bi adam zaten.
örneğin solomon grundy var, dc'nin hulk'u gibi bişi, batman bir şekilde bu adamla dövüşmesi lazım ve yumruk yumruğa kavga ederek dövmesi mümkün değil. bu yüzden aikido gibi "düşmanın gücünü kendisine karşı kullan" tarzı şeyler yapması gerekiyor.

superman'i ne hakla fırlatıp atar diyorsun mesela da, mesela ben aikido öğrensem, mike tyson gelse üstüme doğru, o adamı aikido hareketiyle tutup fırlatamaz mıyım? fırlatırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bu yüzden aikido gibi "düşmanın gücünü kendisine karşı kullan" tarzı şeyler yapması gerekiyor.

superman'i ne hakla fırlatıp atar diyorsun mesela da, mesela ben aikido öğrensem, mike tyson gelse üstüme doğru, o adamı aikido hareketiyle tutup fırlatamaz mıyım? fırlatırım.

sen ben atamayız ama belki 9.dan bi aikidocu atar belki

Bone said:

hem aikidoyla gayet mümkün öyle bir şey.

ha süpermanle batmane geldin mi o iş değişir . Mümkün değil öyle birşey adalar kaldıran dağlar taşıyan bi adamı human muscle peak le aikido veya başka bi martial arts kullanıp atamazsın
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

Bone said:

bu yüzden aikido gibi "düşmanın gücünü kendisine karşı kullan" tarzı şeyler yapması gerekiyor.

sen ben atamayız ama belki 9.dan bi aikidocu atar belki

Bone said:

hem aikidoyla gayet mümkün öyle bir şey.

ha süpermanle batmane geldin mi o iş değişir . Mümkün değil öyle birşey adalar kaldıran dağlar taşıyan bi adamı human muscle peak le aikido veya başka bi martial arts kullanıp atamazsın

bir yerde batman'nin kriptonitli yüzükle süpermen'i yendiğini okumuştum. hatta jla'a tek dalacak kadar donanımı varmış.

eski bir sayıda muhammed ali, süpermeni, kırmızı güneş altındaki bir maçta nakavt etmişti.

galactus vs dark nebula

darkonların ana vatanı) galactus kara büyü ile dolup taşan bu sistemde, karnını doyurmaya çalışırken, paçayı zor kurtardı.

spider vs magneto

imkansız gibi görünsede, spider man'a bir ara tanrıların gücü depolanmıştı. o sırada teke tek dövüşmüşlerdi. birbirlerine attıkları hurda araba bir kaç km ötedeki tekneyi vurunca, spider man dövüşü bırakmak zorunda kalmıştı. teknik olarak berabere.

normal şartlar altında ise, spider man plastik ağ fırlatıcılarıyla magneto'ya teke tek dövüşebilir. çeviklik, hız ve örümcek hisleriyle, magneto'nun fırlattığı çoğu şeyden kaçabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...