nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yalan. sadece bi ara janet jackson'ın göğsü vardı o da hoşuma gitti diye. yoksa background olmaz :)
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yinede kız ark.ın katil olma nedenidir
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 c:belgelerimgures ata sporudur *kopar*
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bi de klasörün görünümüne özelliklerden değiştirir windows klasöründekilere benzetip sistem dosyasına bezetebilirsiniz.
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 c:program fileswarcraft iiisaveprofile1blizzardbonus
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 offchu kasılır tabi bilg. kurdu baban varsa. trace yaf. iz takip edio resmen. taşınıcam yine :D
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 c:documents and settingsegedesktop asdfasdf
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ...desktopVideos [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 19:28 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hey! ege benim adım bi kere :) ayrıca desktopım biraz fazla dolar öyle bişey yapsam. hatta sığmaz. acaba desktop dolunca nooluyo. ye yok falan mı diyo??
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bnm doldu bi çok kez :p yer yok falan demio sdece desktopta göremiosun. onn için bazı dosyaları siliosun we desktopa attııın son dsyayı görebiliosun
Razu Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 said: program files > intel oha benımdekıde aynı yerde yoksa...?
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 MASAÜSTÜ AAHAH en güzeli kimse merak edip bakmıyor .D isminide asd asd asd yapıyorum :D
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 program filesta bi klasöre gidin yeni klasör açıp adını da (programın adının speed2.exe olduğunu farzediyorum) speed2(safe).exe yapın. sonra içine gerekli mühimmatı doldurun veya doldurmayın banane.. neyse sonra klasöre sağ tık.. özellikler özelliştirden simge değiştir diyip speed2.exe yi seçip içindeki simgeyi seçiyosunuz.... bulabilene aşkolsun... ve hayır.. ben öyle yapmıyorum.. d de saklı benimkiler formattan önce kasmak istemiyorum çünküm
Salieri Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bilgisayar kurdu babalarınızın aklına *.wma ya da *.mpg yazıp sabit diskleri aratmak gelmiyo mu :)
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 onun da çözümü var.... bi tane batch dosyası yaratıyosunuz ----kilit.bat---- cd.. cd.. cd.. cd "program files" cd "speed" ren *.mpg *.bak ren *.avi *.pak ----/kilit.bat---- ----coz.bat---- cd.. cd.. cd.. cd "program files" cd "speed" ren *.bak *.mpg ren *.pak *.avi ----/coz.bat---- tabi gidipte bu headerları da dosyanın içine kopyalamayın yoksa sıçar :)
solo_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 d:filmxxOMURxx Not: Omur alemin kirali adult downloadcusu oldugu icin tum adult klasorlerin ismi ona saygi adina xxOMURxx yapilmistir. Boylelikte ortamdaki tum makinelerde adult icerik nerde bilinmis olur aramaya gerek kalmaz.
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ahah bende yok adult ya ama bi ara varken kodak picste duruodu xD
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 d:ozelleraraclarweb araclarıuygulamalı araclar :)
Bugvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 d:BelgelerimBaba_ben_yetişkin_biriyim :D
-Nae Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: -on yıllık kaldırma planı- adlı klasorde saklayabilirsiniz
Öne çıkan mesajlar