nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yalan. sadece bi ara janet jackson'ın göğsü vardı o da hoşuma gitti diye. yoksa background olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yinede kız ark.ın katil olma nedenidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 c:belgelerimgures ata sporudur *kopar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bi de klasörün görünümüne özelliklerden değiştirir windows klasöründekilere benzetip sistem dosyasına bezetebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 c:program filesxeroxnwwia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 c:program fileswarcraft iiisaveprofile1blizzardbonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 harbi bonus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 offchu kasılır tabi bilg. kurdu baban varsa. trace yaf. iz takip edio resmen. taşınıcam yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 c:documents and settingsegedesktop asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ...desktopVideos [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 19:28 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hey! ege benim adım bi kere :) ayrıca desktopım biraz fazla dolar öyle bişey yapsam. hatta sığmaz. acaba desktop dolunca nooluyo. ye yok falan mı diyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 e:asdasdas alt dizinler de var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bnm doldu bi çok kez :p yer yok falan demio sdece desktopta göremiosun. onn için bazı dosyaları siliosun we desktopa attııın son dsyayı görebiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 said: program files > intel oha benımdekıde aynı yerde yoksa...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 MASAÜSTÜ AAHAH en güzeli kimse merak edip bakmıyor .D isminide asd asd asd yapıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ahuahha c:/system31 buna koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 program filesta bi klasöre gidin yeni klasör açıp adını da (programın adının speed2.exe olduğunu farzediyorum) speed2(safe).exe yapın. sonra içine gerekli mühimmatı doldurun veya doldurmayın banane.. neyse sonra klasöre sağ tık.. özellikler özelliştirden simge değiştir diyip speed2.exe yi seçip içindeki simgeyi seçiyosunuz.... bulabilene aşkolsun... ve hayır.. ben öyle yapmıyorum.. d de saklı benimkiler formattan önce kasmak istemiyorum çünküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bilgisayar kurdu babalarınızın aklına *.wma ya da *.mpg yazıp sabit diskleri aratmak gelmiyo mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 onun da çözümü var.... bi tane batch dosyası yaratıyosunuz ----kilit.bat---- cd.. cd.. cd.. cd "program files" cd "speed" ren *.mpg *.bak ren *.avi *.pak ----/kilit.bat---- ----coz.bat---- cd.. cd.. cd.. cd "program files" cd "speed" ren *.bak *.mpg ren *.pak *.avi ----/coz.bat---- tabi gidipte bu headerları da dosyanın içine kopyalamayın yoksa sıçar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 resimlerim/hede emule/incoming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 d:filmxxOMURxx Not: Omur alemin kirali adult downloadcusu oldugu icin tum adult klasorlerin ismi ona saygi adina xxOMURxx yapilmistir. Boylelikte ortamdaki tum makinelerde adult icerik nerde bilinmis olur aramaya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ahah bende yok adult ya ama bi ara varken kodak picste duruodu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 d:ozelleraraclarweb araclarıuygulamalı araclar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 d:BelgelerimBaba_ben_yetişkin_biriyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: -on yıllık kaldırma planı- adlı klasorde saklayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar