Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istiklal caddesinin tekrar granit kaplanması

zamo

Öne çıkan mesajlar

benim anlamadığım neden granit
sonuçta kapalı mekan deil bura, toz toprak kirlenince normal kaldırım taşından bir farkı olmayacak ki görüntü bakımından.
aslında mukavemeti yüksek bir malzeme ama altı tam olarak doldurulmasa bir yük altında kırılıyor, sonra yapıştırılması maliyetli bunu zemine, kumun üstüne koyulunca da olmuyor, sabit kalmadığı için hareket ediyor. ama kapalı mekanlarda çok güzel oluyorlar o ayrı.

benim en çok sevdiğim yağmur suyunu hemen aralarından toprağa, içine çeken kaldırım taşları ne çamur oluyor ne bişey.

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 17:56 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

annesini alsin bi tur atsin bakalim istiklalde, gecen gun ilk defa uzun zamandir ilk defa gecen seneler gibi rahat yurudum istiklalde. tekrar camur deryasinda ceylan gibi seke seke, eve pacamda bi ton camurla gelmemek icin mucadele ederek yurumek istemiyorum.

onun bunun cocugu yapmaz boyle isi, granitler kafana dussun.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbullu deilim ama arada geleriyim. en son gordugumde rezildi daha sonra gecne hafta geldigimde ist e o parkeler baya bi iyi duruodu camur deryası yok yüzmek yok. ama simdi granit yapıcam die s*****se meydanı gene tek lafım sudur.

yaptirdigin granitler kadar sana ___________ girsin. doldurmakta serbestiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
istiklali katlettiler ve elden de bişi gelmiyor öyle izliyoruz.
mis gibi kaç yıllık taşlar dururken saçma sapan bir şekilde granit döşemek resmen güzelim caddeye yapılan terbiyesizlik.

ilk döşenirken gitmiştim rezaleti görünce bayadır gitmiyorum artık, resmen lanet okumuştum ilk gödügümde.

ileride her kırılan her çatlayan granti söküp evinin önüne götürüp koymalı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...