zamo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kadir topbaş granitleri sevmemiş yeniden döşettiricekmiş.babasının parası sanki. kaynak-ntvmsnbc http://www.ntvmsnbc.com/news/362641.asp [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 17:34 tarihinde, zamo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 birde çıkıp müteahhite suç attı serefsiz adam. sanki mutahhit onların rızası olmadan oraya düşeyebilecek yetkiye ve döte sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hee gastede okudum ben bunu bak ben söylicektim unutdum aklımdan çıktı rezillik artık rezillik valla bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 granitdir inş. malzemesi satandır tanıdıgı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 benim anlamadığım neden granit sonuçta kapalı mekan deil bura, toz toprak kirlenince normal kaldırım taşından bir farkı olmayacak ki görüntü bakımından. aslında mukavemeti yüksek bir malzeme ama altı tam olarak doldurulmasa bir yük altında kırılıyor, sonra yapıştırılması maliyetli bunu zemine, kumun üstüne koyulunca da olmuyor, sabit kalmadığı için hareket ediyor. ama kapalı mekanlarda çok güzel oluyorlar o ayrı. benim en çok sevdiğim yağmur suyunu hemen aralarından toprağa, içine çeken kaldırım taşları ne çamur oluyor ne bişey. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 17:56 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 annesini alsin bi tur atsin bakalim istiklalde, gecen gun ilk defa uzun zamandir ilk defa gecen seneler gibi rahat yurudum istiklalde. tekrar camur deryasinda ceylan gibi seke seke, eve pacamda bi ton camurla gelmemek icin mucadele ederek yurumek istemiyorum. onun bunun cocugu yapmaz boyle isi, granitler kafana dussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 şahanın hayri gülle geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hehe bızdede vardı oyle bır baskan sureklı kaldırımları degısıtrıyodu kaldırımcı baskan koyduk adını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arnavut kaldırım gibisi yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Ama yeter . Adam sims oynuyor sanki , her böyle yaptığında meydandan aşşağı yüzmek zorunda kalıyoruz . biraz beklese bari yağmur çamur geçse ya . padişah kesildi başımıza , beğenmedim sökün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yannız bittikten sora mı bakmak aklına gelmiş?insanlara aylarca işkence etti hey allahım yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 istanbullu deilim ama arada geleriyim. en son gordugumde rezildi daha sonra gecne hafta geldigimde ist e o parkeler baya bi iyi duruodu camur deryası yok yüzmek yok. ama simdi granit yapıcam die s*****se meydanı gene tek lafım sudur. yaptirdigin granitler kadar sana ___________ girsin. doldurmakta serbestiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 abi 2 hafta varsın çamur olsun hiç problem değil.. ama neden değişiyor? önceden belediyeye uymayıp mı döşemişler o taşları? asıl gücüme giden herkesin gözü önünde bazı dolapların dönmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya hayır yaa!2ay daha katlanamama ben o gürültülere.oofff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 eski haline getirsinler ya. arnavut kaldırım yapsınlar ağaçlar da diksinler tekrar. bi de balık pazarının brandasını kim aldıysa geri versin. cidden çok sinirlerime dokunuyor oranın hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben eski küçük yamuk yumuk taslari cok seviyodum ama adamlar yilbasi arifesinde agaclari süslemesinler diye agaclari sebep olarakta taslari sökünce bunlara kaldik sökçeklerse eskilerinden yapsinlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bence cadde adamlara girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 neden değiştirildiği gayet açık, maksat tanıdıkların cebi dolsun, para görsün, nüfuzumuz artsın... bu da bir türkiye gerçeğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bence istiklal caddesinin tekrar granit kaplanması insanın kendine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 onlar döşedikce ben sökücem ula geceleri gidip. inat diilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 validesini de alıp gitsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 lütfen espri replikosssaaaa mukumaaalo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tamam, memleketimim mütehaitleri, granitçileri zengin olsun, para kazansında... o ağaçları niye kaldırdılar? çıplak bir taksim bana o eski tadı vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 adam tam bir top baş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 istiklali katlettiler ve elden de bişi gelmiyor öyle izliyoruz. mis gibi kaç yıllık taşlar dururken saçma sapan bir şekilde granit döşemek resmen güzelim caddeye yapılan terbiyesizlik. ilk döşenirken gitmiştim rezaleti görünce bayadır gitmiyorum artık, resmen lanet okumuştum ilk gödügümde. ileride her kırılan her çatlayan granti söküp evinin önüne götürüp koymalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar