Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 İbne kovboylar anti-emperyalist propagandası gibi olmuş HAHAHAH. İBNE KOVBOYLAR. Süper ya hahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yeni izledim baya güzelmiş. Aşk filminden çok dönem filmi olmuş ama iyi işlemişler hikayeyi. Pek öyle sansasyon yaratıcak bişey yoktu, zaten adamların aşkı hayatlarında hep ikinci planda kalmış ve film de aslında bunu anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hahahah süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 diğer bir komik çeviriside "KAYIŞ DAĞI" çok manidar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oha kayış dağı daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ozkolous said: diğer bir komik çeviriside "KAYIŞ DAĞI" çok manidar... lol koptum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ozkolous said: diğer bir komik çeviriside "KAYIŞ DAĞI" çok manidar... HAHAHAHAH Ama güzel film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 asdfasf kayiş daği owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 geyiği çok eğlenceli hakkaten ama cidden güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ozkolous said: diğer bir komik çeviriside "KAYIŞ DAĞI" çok manidar... Rahat bi 2 dakika falan güldüm. Efsane tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar