ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 orgrimmar önünde warrior vs druid (orc & tauren) duel yaptık arkadaşla %19 larda iken execute attım öldü :p (release spirit button) bundan öte bir dumur yaşayan varmı? ps : combat log da son vuruş bana ait ama hk gelmedi nasıl iş? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 brokenhoof muydu? =p bildiin öldü yani duelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arada olur öle, banada oldu executela duel'da adam öldürdüğüm... nadir ama oluyo. ama hk almıyosun hk karşı faciton playerını kesince alınıyo sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 etrafta saklanmıs bir rogue yoktu dimi? ne yani ogri onunde kamp yapıolar bazıları duelde kaybedene ok atıolar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 priestler yapıyor genelde bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 oluyor ara sıra. ben 6 level duel yaparken bir warlock beni o şekilde öldürmüştü adam bile inanamadı. fake dead 6 levelde mi alınıyor diyordu (ki ölen karakterim rogue idi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 scorch a katılıyorum, duratorda,horde terrority de oldugunuz için olmaz belki ama hamerfall da wind rider master in onunde duel yaparken duel bitimine yakın bir hunter uzaklardan iki ok sıkıp beni yere sermişti, o gun bugundur constented haritalarda duel yapmamaktayım.. :) [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 13:08 tarihinde, gdspll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 "sanada vur dedik , sen öldürüyorsun abi " geyiğini wow da yapmak için yegane fırsatımızdır bizim artık. aklımda bulunsunda bol bol deneyem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bende birini öldürmüştüm böyle. warrior olduğum düşünülürse execute ile ilgili bir bug olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arkadaşlar ben öldürdüm eminim son vuruş bana ait çünkü.yan yana oynuyorduk combat logda her şey belli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bana bi kere testte priestla oynuyodum adamla duel yaptım adamı mind control ettim öle sonra çıkınca adam gitti orgrimmar guardlarına yanına guardlar duelde bana daldı bu nasıl oldu?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben bb de arkadası healledim, canını az gorunce. combatta deildi adam. ama bi anda guardlar bana daldı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yanlis anlamisim [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 17:55 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abi belki crit wurmuştur execute arms iseniz o bilmem ne hedesi war o wurmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ad3m sen warrior mu actın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @soulcube ben zaten warrior oynatıyordum.yani ilk pri açmıştım 18 de bıraktım şu an 56 warrior var :) - bloodey - orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar