Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öh be baba!

priest_mert

Öne çıkan mesajlar

evet sevgili patidaşlarım.hemen başımdan gecen trajedik ve bi o kadarda komik olayı anlatmak istiyorum size.3 gün önce babam bilgisayarımla müzik dinlemeye calışmış.arkasından belgelerime girip resimlere falan bakmış.resimlerde tauren ırkının kara kalemle çizilmiş resimleri vardı.babam o resmi görmüş.akşam okuldan eve geldim.şimdi dikkat şütfen aramızda gecen dialoğu yazıyorum.

baba:olum resimlerin hiç hoşuma gitmedi.bi şeytan resmi gördüm orda.sen napmaya calışıyosun?

ben:baba o benim oynadığım oyundaki bi ırkın resmi.

baba:hmm zaten o oyundan şüpheliyim.nasıl bi oyunki bu içinde şeytan war?bu oyunu heryerde araştırıcam.bı ouyn cok kötü bak uyarıyorum seni.bu şekilde aklını alıp seni kötü yola sürüklerler.(şeytan dediği şey tauren)

3 gün boyunca yemekte bu konuyu tarıştık.bu arada illidanın resmide war ona da dedmediğini bırakmadı.boynuzlara takmış durumda.en komiğide gecen bg ye sıra beklerken içeri girdi ve oyuna baktı.dialoğu yazıyorum.

baba:sen hangisisin burda?(undead oynuyorum bu arada)

ben:şurdaki baba

baba:sen neden insan deilsin?neden bu yaratık tipi insanları oynuyosun?(horde kısmını sölemeye calışıyo)

ben:(burda undead lerdeki will of forsaken olayını anlatmaya calıştım.)çünkü horde daha iyi bu özellik bakımından baba.

baba:hmm yani sen güçlü olmak istiyosun(burda bi psikoanaliz yapmaya calıştı kendileri)

uzun lafın kısası babam bna dolaylı yoldan stanist muamelesi yapmaya calışıyo.hiç deilse bunlardan olma demeye calışıyo.yani taurenden cıkıp nasıl bu yargıya wardı anlamadım.bi ara ''kendisiyle ne gibi bi münasebetin oldu da şeytan olduğu kanısına wardın? die sordum.biraz dumur oldu tabi.oyunu araştırıcam diye tutturmaya başladı.anlamıyorum nedir yani ya...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende bi şey sandım bana ne demeli abi? amcam bütün charlarımı biliyo ne lan bu hepsi karı dedi adam 2 gün bana i.ne gözüyle baktı hiç unutmuyorum sonra taureni falan bütün erkekleri gösterdim dedim çok kaba ondan hee aferim falan dedi sonra bi ara babam oyunu oynamaya çalışırken nasıl yaptırsa benim 42 orc rogue umu silip kendine alibey adında bi gnome açmıştı hiç unutmuyorum o günü ( daha ilk charımdı ya :) )
Sosyal ağlarda paylaş

iste bu yuzden bir cok serverda alliance toplulugu abarti fazla oluyor, konunun icinde olmayanlar bir zamanlar birilerinin cikip "oyunda iyi ve kotu taraf var" dedigi gibi dusunuyor olabilir ki benimde ilk karakterim alliance idi.su an oynadigim realmde populasyonun %64 unu alliancelar olusturuyor. bu ırkların farklı ideolojilerini bilmek lazım. bence sen bir /dance /shy falan yaz fazlasiyla sirin gorunecektir o sevimli undeadin :]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu deseydin ya şeytan değil o inek diye. hatta taurenlerin üretimiyle ilgili ir resimli çlışma da vardı, onu da gösterebilirsin bulup ama bu sefer ciddi sapık muamelesi görmek olası eheh

şaka bir yana, takmayın böyle şeyleri fazla. o insanlar sizin aileniz, bir şekilde anladıkları, doğru bildikleri yolda sizi korumaya kollamaya çalışıyorlar. her zaman anlamaları mümkün olmayabilir derdinizi ama en azından deniyor olmaları güzel, bu açıdan da bakmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı olay benim babamla dia "baba üzerinde diablonun olduğu cd kapağını bulur"
baba: ee bu ne şimdi...
ben: ya oyun hani ynuyorum ya
baba: konusu ne bu kapaktaki kim
"iki saat anlattıktan sonra"
ben: işte böyle amacın onu yenmek vs vs
baba: hemen bu oyunu atıp başka bir şey oynuyorsun
ben : ehehm ühüm kem küm
baba: gr hır gür

peki sonunda ne oldu ben o oyunu 1 sene boyunca (exp falan) oynamaya devam ettim. babam en sonunda pc oyunu görtüp görüp sıkılmıyormusun diye sormaktan sıkıldı ben oynamaktan sıkılmadım. wow kapağınada biraz ses çıkardı (orc vardı) anlatınca olayları hmm peki dedi ... ama hala undedlerden haberi yok :-p
Sosyal ağlarda paylaş

uo ile başlayan mmo maceramda bir çok oyundan sonra son durağım wow ve annem için bu oyunların hepsi birden "ata binip koşturmak"tan ibaret :)
ben can sıkıntısından oyunda ne yaptığımı anlatmadıkça o pek sormuyor. anlatmaya başlıyorum "anne bak bu fireball... bu da presence of mind... bende ölüyüm (undead). wotf var bizde bla blaa.. "
tauren'i göstersem gözlüğünü takıp, uzun bir inceleme sürecinden sonra "bu inek de mi ata biniyor?" derdi herhalde. canım benim yaaa :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim annem bi gece yanıma oturdu tutturdu seni izlicem
hunterla oynuyorum tam şeytan tipli dragonstalkerlar falan shoulder falan bide uçuyorum annemdeki yorum '' obba mekanlara hasta oldum ya süpermiş dedi bende elf ormanlarına götürdüm charı oyuna dahada ısındı :)
Sosyal ağlarda paylaş

annem bg yaparken izlio (shaman charla oynuom)
annem:olum naptın o güzel kıza (elf warrior)
ben: öldürdüm
annem:neden ?
ben:onur puanı kasıyorum ki bu oyundaki en güzel itemlerden alabileyim
annem:olsun yazık deil mi kıza ?
ben:deil anne
annem:çık çık çık yazık aklını nelerle dolduruyorsun
ben: ..........
(o arada bg de acımasızkemo görünür (bl serverinin gnome bir magedir kendisi yeşil bıyıklar crimson falan)]
(karambol ortamı zaten salladım bı kac bısyler yattı)
annem: yazıklar olsun sana el kadar çocuğu mu öldürdün
ben:evet
annem:neden?
ben: hoşuma gidio da ondan
annem odadan ayrılır ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...