priest_mert Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 evet sevgili patidaşlarım.hemen başımdan gecen trajedik ve bi o kadarda komik olayı anlatmak istiyorum size.3 gün önce babam bilgisayarımla müzik dinlemeye calışmış.arkasından belgelerime girip resimlere falan bakmış.resimlerde tauren ırkının kara kalemle çizilmiş resimleri vardı.babam o resmi görmüş.akşam okuldan eve geldim.şimdi dikkat şütfen aramızda gecen dialoğu yazıyorum. baba:olum resimlerin hiç hoşuma gitmedi.bi şeytan resmi gördüm orda.sen napmaya calışıyosun? ben:baba o benim oynadığım oyundaki bi ırkın resmi. baba:hmm zaten o oyundan şüpheliyim.nasıl bi oyunki bu içinde şeytan war?bu oyunu heryerde araştırıcam.bı ouyn cok kötü bak uyarıyorum seni.bu şekilde aklını alıp seni kötü yola sürüklerler.(şeytan dediği şey tauren) 3 gün boyunca yemekte bu konuyu tarıştık.bu arada illidanın resmide war ona da dedmediğini bırakmadı.boynuzlara takmış durumda.en komiğide gecen bg ye sıra beklerken içeri girdi ve oyuna baktı.dialoğu yazıyorum. baba:sen hangisisin burda?(undead oynuyorum bu arada) ben:şurdaki baba baba:sen neden insan deilsin?neden bu yaratık tipi insanları oynuyosun?(horde kısmını sölemeye calışıyo) ben:(burda undead lerdeki will of forsaken olayını anlatmaya calıştım.)çünkü horde daha iyi bu özellik bakımından baba. baba:hmm yani sen güçlü olmak istiyosun(burda bi psikoanaliz yapmaya calıştı kendileri) uzun lafın kısası babam bna dolaylı yoldan stanist muamelesi yapmaya calışıyo.hiç deilse bunlardan olma demeye calışıyo.yani taurenden cıkıp nasıl bu yargıya wardı anlamadım.bi ara ''kendisiyle ne gibi bi münasebetin oldu da şeytan olduğu kanısına wardın? die sordum.biraz dumur oldu tabi.oyunu araştırıcam diye tutturmaya başladı.anlamıyorum nedir yani ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 haha bence sadece komik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 human paladin ac, bak baba iyiligin koruyucusu kotulerin dusmaniyim parlak armorimda var de, aferin oglum boyle devam et der, bi sure boyle devam et sonra normal karakterini oynarsin. ya da babana ogret oyunu beraber kasin asdasdas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 zuhaha sen dua et de aktuelde mi ne wowla ilgili yapılan araştırmayı bulamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 baban doğru söylüyor şeytanların olduğu oyunlara takılıyorsun satanist seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 el diablo el diablo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya bende bi şey sandım bana ne demeli abi? amcam bütün charlarımı biliyo ne lan bu hepsi karı dedi adam 2 gün bana i.ne gözüyle baktı hiç unutmuyorum sonra taureni falan bütün erkekleri gösterdim dedim çok kaba ondan hee aferim falan dedi sonra bi ara babam oyunu oynamaya çalışırken nasıl yaptırsa benim 42 orc rogue umu silip kendine alibey adında bi gnome açmıştı hiç unutmuyorum o günü ( daha ilk charımdı ya :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kisisel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 iste bu yuzden bir cok serverda alliance toplulugu abarti fazla oluyor, konunun icinde olmayanlar bir zamanlar birilerinin cikip "oyunda iyi ve kotu taraf var" dedigi gibi dusunuyor olabilir ki benimde ilk karakterim alliance idi.su an oynadigim realmde populasyonun %64 unu alliancelar olusturuyor. bu ırkların farklı ideolojilerini bilmek lazım. bence sen bir /dance /shy falan yaz fazlasiyla sirin gorunecektir o sevimli undeadin :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 diablo 2 zamanında benin dedem paladin karakteri gormustude demedigini bırakmamıstı ne la bu gavur sovalyesi kefere bilmemle solemedigini bırakmamıstı tarikatcı bunlar tarikatcı ulkeyi bolecek kefereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tauren aç babana şu sözleri söyle "baba bak artık inek gibi derslerime çalışıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 haha oyunda şeytanla eşleştirilecek en son karakter tauren ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 soulcube yardın =)) bende diablo2 oynarken esc ye basamazdım menu de pentagramlar donuo dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yahu deseydin ya şeytan değil o inek diye. hatta taurenlerin üretimiyle ilgili ir resimli çlışma da vardı, onu da gösterebilirsin bulup ama bu sefer ciddi sapık muamelesi görmek olası eheh şaka bir yana, takmayın böyle şeyleri fazla. o insanlar sizin aileniz, bir şekilde anladıkları, doğru bildikleri yolda sizi korumaya kollamaya çalışıyorlar. her zaman anlamaları mümkün olmayabilir derdinizi ama en azından deniyor olmaları güzel, bu açıdan da bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hordelar satanist işte inege tapıp ölülerle oynuyorsunuz. hehe du bakalım bizim kızlar büyüyünce ne oyunlar cıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 satanist olmayı, ölü adamlarla oynamayı hatta öküz veya inek tabir edilenlerle oynamayı tercih ederim paladin ile oynamaktansa. :) crusader kılıklı adamlarla işim olmaz, haçlımıyım ben :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aynı olay benim babamla dia "baba üzerinde diablonun olduğu cd kapağını bulur" baba: ee bu ne şimdi... ben: ya oyun hani ynuyorum ya baba: konusu ne bu kapaktaki kim "iki saat anlattıktan sonra" ben: işte böyle amacın onu yenmek vs vs baba: hemen bu oyunu atıp başka bir şey oynuyorsun ben : ehehm ühüm kem küm baba: gr hır gür peki sonunda ne oldu ben o oyunu 1 sene boyunca (exp falan) oynamaya devam ettim. babam en sonunda pc oyunu görtüp görüp sıkılmıyormusun diye sormaktan sıkıldı ben oynamaktan sıkılmadım. wow kapağınada biraz ses çıkardı (orc vardı) anlatınca olayları hmm peki dedi ... ama hala undedlerden haberi yok :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 uo ile başlayan mmo maceramda bir çok oyundan sonra son durağım wow ve annem için bu oyunların hepsi birden "ata binip koşturmak"tan ibaret :) ben can sıkıntısından oyunda ne yaptığımı anlatmadıkça o pek sormuyor. anlatmaya başlıyorum "anne bak bu fireball... bu da presence of mind... bende ölüyüm (undead). wotf var bizde bla blaa.. " tauren'i göstersem gözlüğünü takıp, uzun bir inceleme sürecinden sonra "bu inek de mi ata biniyor?" derdi herhalde. canım benim yaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 5 sene önce fln uo da dungeon da kanla çizilmiş bi pentegram vardı.annem gördü.gerisini siz düşünün artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 benim annem bi gece yanıma oturdu tutturdu seni izlicem hunterla oynuyorum tam şeytan tipli dragonstalkerlar falan shoulder falan bide uçuyorum annemdeki yorum '' obba mekanlara hasta oldum ya süpermiş dedi bende elf ormanlarına götürdüm charı oyuna dahada ısındı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bizim evde oyunun ismi koşan adam'a çıktı :) annemler falan olum koşmaktan sıklımadın mı her görüşümde biylerde gidio bu adamlar falan diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 benim odamda kanla çizilmiş bi pentagram vardı, annem temizlikçi çaarttı bana gıcıklık olsun die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 annem bg yaparken izlio (shaman charla oynuom) annem:olum naptın o güzel kıza (elf warrior) ben: öldürdüm annem:neden ? ben:onur puanı kasıyorum ki bu oyundaki en güzel itemlerden alabileyim annem:olsun yazık deil mi kıza ? ben:deil anne annem:çık çık çık yazık aklını nelerle dolduruyorsun ben: .......... (o arada bg de acımasızkemo görünür (bl serverinin gnome bir magedir kendisi yeşil bıyıklar crimson falan)] (karambol ortamı zaten salladım bı kac bısyler yattı) annem: yazıklar olsun sana el kadar çocuğu mu öldürdün ben:evet annem:neden? ben: hoşuma gidio da ondan annem odadan ayrılır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 farinal yok artık ya. inanmıyorum . aynı kelimeleri benimkiler bana soluo. sadasfadsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar