Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben salağım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben salağım aslında heryerde öyle deniyor okulda bişi yapınca sen salakmısın evde ailem sen salaksın dersanede öğrtmenler ve ark lar sen salaksın evet ben salağım benimsedim salaklığı istemiyorum ama salağım çok mutsuzum hibişey mutlu etmiyo beni neden çünkü salağım!
Mesaj tarihi:
ne oldugunu bilmek ilimdir. yada öyle bişi.

şimdi hatırladım. ne oldugunu bilmek erdemdir. =)

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 21:34 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Salak olduğunu gelip de public ortamda haykırırsan zaten insanların seni teselli etmesine gerek yok . Gelip de BEN SALAĞIM ARKDAŞMIAM dersen alacağın tek cevap :

-SAALAAAK SAAAALAAAAK

olur .
Mesaj tarihi:
oğlum kendinize güveniniz kırılmasın yoksa her konuda başarısız olursunuz önünüzde koca bi hayat var bu hayat boyunca benim akıl eksikliğim var derseniz ohooo

ayrıca benim akıl eksikliğim var deme, olan aklını işlemeye çalış tamam mı güzel kardeşim
Mesaj tarihi:
bak salak olduğunu farkındaysan bu demektir ki bişeylerin farkındasın ve bu sana ters geliyodur kurtulma çabası içindesindir.farkına varabiliyosan yarı yarıya çözdün demektir.yani bu o kadar da salak olmadığının kanıtıdır.salak hareketler yapmanın nedeni ise ne yapıcağını bilmemendir.otur kendinle baş başa kal ve düşün ben niye böyleyim diye kendini sorguya çek birşeyler bulmaya çalış ki belki kolay çözersin.
Mesaj tarihi:
öss zamanında fizik hocam bi "salak" demişti bana beynime nası kazınmış hala çıkmıo kimse onun gibi salak kelimesini bu kadar vurgulayamaz çok ii hocaydı severdim keratayı fiziğimi kurtarmıştı. sonuç : bi insan salaksa salak olduğunu bilemez çünü salaktır.
Mesaj tarihi:
salak olsan da olmasan da aynmı zihne kapasiteye sahipsin ; sonuçta salak ortalamanın altındaki zihin kapasitesine sahip kişidir

sana hakaret eden kişiler(en başta ailen)in terbiyesizliğidir bu , salak demek salak da olsa kişinin onurunu ve özgüvenini kırdığından söylenmemeli , salak kişiye salak denince bir yerimiz göğe ermeyeceğinden , bize salak diyenin kendisinin terbiyesiz olduğunu bilelim...
Mesaj tarihi:
senin için demem ama şu an msn'im de nicki " çok mu akıllıyım yoksa bana mı öyle geliyor" diyen kız için kullanabilirim. hatta kullanıyorum.

-yahu ne salak bir insansın sen!!!1 cam in yoksa ben nasıl görebilirim seni!!11bir
Mesaj tarihi:
hayatim boyunca ablam benden hep daha önde oldu oyüzden babamda hep benim salak oldugumu düsündü ama salaklik dahil hersey görecelidir banane o benim salak oldugumu düsündügü için salak oldugumu söyliyemem hatta bana göre o salaktir hayatin sadece para kazanmaya kasmak için fazla kisa oldugunu göremiyor(ablamda)
Mesaj tarihi:
hepsi kendini çok beğenmiş kızlar yüzünden her boka ay salakmısın mal ya fln diye butun tepkileri boşver sen onları ha bide ailen öle diyorsa da niye içine çekiliyorsun koy tepkini gerekirse evi terket ne bilim.
Mesaj tarihi:
tdk derki

said:

salak ;
giyinişinden, konuşma ve davranışlarından seviyesiz, dengesiz ve saf olduğu anlaşılan kimse.

bu tariflere uyuyorsan salaksın!
uymuyorsan gene salaksın böyle bir topic adı seçtiğin için :p (akaş)
Mesaj tarihi:
insan kendini bazı dönemlerde salak hissedebilir(cidden).
lisede ne kadar salak hissediyodum kendimi ama zaman geçtikçe çok şey değişiyor. şu an bile bazen salak olduğum düşündüğüm oluyor. ama bunlar geçicidir. merat etme atlatırsın.
  • Yeni Oluştur...