Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya çok kötü hissediyorum

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

orada savunulmak istenen, sahsin koynunda bicakla uyumasi veya baska bir kisisel sorunu degildi.
tam aksine, insanlara hakli haksiz laf atilmasindan, sürü psikolojisine uyularak abartilmasindan rahatsizlik belirtmek icindi.

Ayrica, kendisinin bu topikte aciklamadigi özel bir mevzu vardi, ''sana inaniyorum'' lafi buradan geliyor.
Neyse artik, hakliyi haksizi, her sorunlu insani savunmak gibi bir aliskanligimiz yok
sonra kabak bizim basimizda patliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün evde parende atıyorum. Bizim ev marangoz bu arada. Koluma demir girdi. Ben dedim " demir abicim; kolumla tartışma önce seni kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle seni yener" Dinlemedi beni. Aldı bıçağı ağlamaya başladı. Sonra baktı ağlamakla olmuyor koluma saldırdı, ben kaçtım tabi bi kaç kol yaralanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın benim yaptığım ismi kendini avukat sanma...
Senin yaptığın ismi ne ?

Her ne kadar takmıyorum falan dese de sonuçt atakacaktır. Yaptığın bir insanı yaralamaktır. Gereksizdir yakışık almaz. Seni tanımıyorum ama adam akıllı biri olduğun belli. Gerek yok öyle değil mi?

[ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 12:45 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...