Hardter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ewt ewt güzel oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ilk sayfalarda arenda'nın inanıcılarına güldüm ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Bence ilgi çekmek için yapıyordu, beni sevmezdi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bu yaşlarda gayet normal yani dikkat çekmeye çalışması ama hayal gücü genişti yörünge dışından çıksada gelse özledik canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 gelmedigini mi saniyorsun? kac fake'i ucuruldu sevgili arenda'nin. hala aramizda nitekim. [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 00:15 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bilmiyordum açıkcası demekki pek takip edememişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Arenda ölmedi , ceviz kıracağında yaşıyor . Arenda sana aşığım , aşıktım , aşık kalacağım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ben de bazen ölü insanlar görürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 En son pencereden ters salto atarak zıplayıp bileklerini kestiğini duydum, hala ölmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 nostaljiye bak be heyt ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bıçak maket çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 orada savunulmak istenen, sahsin koynunda bicakla uyumasi veya baska bir kisisel sorunu degildi. tam aksine, insanlara hakli haksiz laf atilmasindan, sürü psikolojisine uyularak abartilmasindan rahatsizlik belirtmek icindi. Ayrica, kendisinin bu topikte aciklamadigi özel bir mevzu vardi, ''sana inaniyorum'' lafi buradan geliyor. Neyse artik, hakliyi haksizi, her sorunlu insani savunmak gibi bir aliskanligimiz yok sonra kabak bizim basimizda patliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 komik bu kız ya inanıyo gibi yapın yeni topicler açsın asdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ben geçen kedi gördüm.el salladı.çok korktum.bilek milek ne varsa kestim maket bıçağıyla.cebimde duruyomuş bıçak ben de anlamadım cebimde ne geziyo maket bıçağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 öeh yani kaç sene öncesinin mesajıyl ahala dalga geçme... Arenda büyüdü olgunlaştı pişti arkadaşlar... o pişipte biz bu esprileri yapmaya devam edersek... yani... konsepti kaptınız siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 kaptık kaptık.yahu kaptım da bırakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Geçen gün evde parende atıyorum. Bizim ev marangoz bu arada. Koluma demir girdi. Ben dedim " demir abicim; kolumla tartışma önce seni kendi seviyesine çeker, sonra da tecrübesiyle seni yener" Dinlemedi beni. Aldı bıçağı ağlamaya başladı. Sonra baktı ağlamakla olmuyor koluma saldırdı, ben kaçtım tabi bi kaç kol yaralanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 arenda ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Senarious bırak eğlensinler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 sıkılmadınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 pru'ya katılıyorum efenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 sıkılınacak gibi değil ki efenim.hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 neyi sıkılılacak gibi değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 yahu şeyi değil.alla alla değil işte arkadaş hala da geçerim dalga mı.hala bıçakla oturmuyordur belki ama bu dalga geçmemi engellemez. avukat gibin ne yapıyosunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Haklısın benim yaptığım ismi kendini avukat sanma... Senin yaptığın ismi ne ? Her ne kadar takmıyorum falan dese de sonuçt atakacaktır. Yaptığın bir insanı yaralamaktır. Gereksizdir yakışık almaz. Seni tanımıyorum ama adam akıllı biri olduğun belli. Gerek yok öyle değil mi? [ Mesaj 18 February 2007, Sunday - 12:45 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar