duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ailemle aram pek iyi degildi taki gecen haftaya kadar dersanede öss denemem gercekten harika geçti %4lük kisma girdim harika bir basari elde ettim vs. vs. bana karsi tüm davranislari degisti benim kisiligimin, davranislarimin, nasil bir insan oldugumun hiç mi önemi yok??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 biraz empati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 seni başarılı olmaya şartlandırmak için yaptıkları birşey kanımca ki bence iyi bir şey sınavdan sonra değeri anlaşılır...(sanırım ki yanılma payım yüksek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tabiki yok kişiiğin davranışların değişir ama şimdi elde ettiğin başarı hep önünü açı ktutar .. benim gibi dandik bi okula girceğine güzel bi okula girer sonra adam olursun çok da mutlu olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 nereyi kazanirim ne is bulurum vs. ondan bahsetmiyorum ailemin bana karsi davranislarinda kisiligimin vs. hiç mi önemi yok? diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ne alaka? basarisiz olmani istemiyolar belli ki, hickimse istemez. abartmanin anlami yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sen onların arkadaşı, dostu vs. değil, çocuğusun. onun için senin kişiliğin çok çok önemli değil. senin hayattaki başarın,sağlığın daha önde geliyor onlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sanırım yok. onlar, sadece basarili oldugun zamanlarda takdir ederler seni. normal zamanlarda üzülmüşmüsün sevinmişmisin hiçbirinin umrunda değil. varsa yoksa ders, oss derece sınav..komşuya eşe dosta anlatıp hava atacak bişeyler ararlar surekli, evet aynı dertten yakınıyorum.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben anlamiyorum bu gencleri, nedir derdiniz? annen baban onlar senin, kankan degil ki. herkesin ayri bi gorevi var bu denklemde. derdini git haydar dumene anlat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 gençlerin anlasilmayacak yani yok efendim, sadece "şartli" olan ilgiye biraz bozuluyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 başarınla sevinip,başarısızlığınla üzülecekler.zaten o dönemlerde arkadaşlarına daha çok değer vermenin nedeni bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 onlar için elbette nasıl bir insan oldugunun önemi var ama onların öncelikle senin adına düşünmek istedikleri şey senin geleceginin ne kadar iyi olabilicegi,amaçladıkları şey senin onlardan daha iyi şartlar içinde yaşaman,rahat bir işinin olması fln... zaten belirli bir yaşo geçtikten sonra senin davranışlarına veya kişiliğine karışamazlar,karışmadıklarına görede senin davranışların ve kişiliğin onların standartlarındadır bu yüzdende sadece onlar için senin başarın kalmıştır eh bunuda görmedikleri zaman kavgalı olursun onlarla,başardıgın zamanda seni el üstünde tutarlar biraz ilginç ama bütün aileler böyle malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 malesef haklısın bizde de durum aynı.. dersanede 3. olduğum zaman tamamen değiştiler ama diğer sınavda düşersem yine eskisi olcakmış kendi söyledikleri bu.. hayatının 5 te 1 i biten birisi öldü sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 mutlularsa mutlu kalsınlar nedenleri ile yorma kafanı. notların düştü baktın bunlar çıldırmaya başlıyor sende kendi fikrini söylersin bu konuda ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben de bu "gençlik böyle" triplerini anlamıyorum.ailemizin bizi kişisel tatminleri için dünyaya getirdiğini kabul edip ona göre mi davranalım.nasıl olsa acısını çocuklarımızdan çıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 şnu anladım ben. onların senin ii olmanı görmesi hep kendi kurallarına bağlı ve hep onlara ii gösterecen kendini ve ii görünecen. başka türlü olmuo,tartışma çıkıo.kendinde ne haltın varsa çaktırmadan yapacan. bu yüzden onları suçlama çünkü senin hayatını anlayamazlar,doğruları onlara göre bu ve buna uymalarını bekliolar kızma bu yüzden onlara. dediklerini yaparsın onların ii düşünecek senle alakalı şeyleri ama kendi hayatını da yaşarsın bi de ne derseler doğru diosun falan dersin,ciddi olduklarında şakadan onlara sataşırsın gülersin. arada bi triplerine alıştırırsın.ama bağırma çağırma gelince iş çığıırndan çıkıo denedim gördüm o baptan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sonuçta kendin için savaşacaksın! hayat senin en öncelikli istek gene sensin bu yüzden fazla takma bu dönemleri ileride belli olur herşeyin değeri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 genç arkadaşım ailen senin sınav sonucuna sevinmiş mutlu olmuş, ne mutlu senin gibi hayırlı evlatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sivilcelerin de cok rahatsiz ediyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu ergen gençler böyle vb. yorumlar burdaki her topicte var bunlari söylemenizin hiçbirimize bir yarari yok 1000lerce kez söylediniz zaten... aileler çocuklarina beceremesende bir sey yapamasanda senin arkandayiz mesaji neden vermezler gençlere bunun daha fazla gaz verecegini bilmezler ve aman tanrim derslerim iyi olunca ailem bana karsi cok iyi davraniyo artik hep derslerime calisacagim diyecegimizi sanirlar size sordugum seyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar