Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gelde düsünme

duende

Öne çıkan mesajlar

sanırım yok.
onlar, sadece basarili oldugun zamanlarda takdir ederler seni. normal zamanlarda üzülmüşmüsün sevinmişmisin hiçbirinin umrunda değil. varsa yoksa ders, oss derece sınav..komşuya eşe dosta anlatıp hava atacak bişeyler ararlar surekli, evet aynı dertten yakınıyorum.:)
Sosyal ağlarda paylaş

onlar için elbette nasıl bir insan oldugunun önemi var ama onların öncelikle senin adına düşünmek istedikleri şey senin geleceginin ne kadar iyi olabilicegi,amaçladıkları şey senin onlardan daha iyi şartlar içinde yaşaman,rahat bir işinin olması fln... zaten belirli bir yaşo geçtikten sonra senin davranışlarına veya kişiliğine karışamazlar,karışmadıklarına görede senin davranışların ve kişiliğin onların standartlarındadır bu yüzdende sadece onlar için senin başarın kalmıştır eh bunuda görmedikleri zaman kavgalı olursun onlarla,başardıgın zamanda seni el üstünde tutarlar biraz ilginç ama bütün aileler böyle malesef :)
Sosyal ağlarda paylaş

şnu anladım ben.
onların senin ii olmanı görmesi hep kendi kurallarına bağlı ve hep onlara ii gösterecen kendini ve ii görünecen.
başka türlü olmuo,tartışma çıkıo.kendinde ne haltın varsa çaktırmadan yapacan.
bu yüzden onları suçlama çünkü senin hayatını anlayamazlar,doğruları onlara göre bu ve buna uymalarını bekliolar kızma bu yüzden onlara.
dediklerini yaparsın onların ii düşünecek senle alakalı şeyleri ama kendi hayatını da yaşarsın bi de ne derseler doğru diosun falan dersin,ciddi olduklarında şakadan onlara sataşırsın gülersin.
arada bi triplerine alıştırırsın.ama bağırma çağırma gelince iş çığıırndan çıkıo denedim gördüm o baptan:)
Sosyal ağlarda paylaş

bu ergen gençler böyle vb. yorumlar burdaki her topicte var bunlari söylemenizin hiçbirimize bir yarari yok 1000lerce kez söylediniz zaten...
aileler çocuklarina beceremesende bir sey yapamasanda senin arkandayiz mesaji neden vermezler
gençlere bunun daha fazla gaz verecegini bilmezler ve
aman tanrim derslerim iyi olunca ailem bana karsi cok iyi davraniyo artik hep derslerime calisacagim diyecegimizi sanirlar size sordugum seyler bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...