Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock'n coke 2006

scarface_x

Öne çıkan mesajlar

hip-hop cular hop hop cular milletin umrunda deil o festivale müzük için gidenler azınlık,ya "takılmak" yada ""sevişmek vurulşmak" için yada "tokmak" bulmak için gidiyor millet.

festival sevişgenlerine uyuz olurum,ya ne öle milletin ebesi üzülmüş,hertarafa sıcak,herkes terli,böğ.eviniz yokmu lan

bide şey tipler var,normalde akşam 10da eve dönen aman peder dövemeleri görmesin diye takılan elemanlar orda açılıyo saçılıyor,punk emo ortamlarının şahı oluyorlar,akşam ezanında evde olan kızlar ya alternatif hatun oluyor,dolşaıyorlar bira karşılıpı sevişiyorlar fln.festivalin ne iğrenç yönleriş var ya bi sürü sürüü.
böğk.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu uplamazdım ama o penth cingılısına edecek 2 çift sözüm vardı . lakin kafam güzel unuttum . hücum kedi adlı yan sanayi grubun tool dan daha iyi çaldığını söyleyerek gözümdeki müzik kültürü rep. inin + lardan - lere düştüğünü söylemek istedim

+ ibnsn :)
Sosyal ağlarda paylaş

rhcpnin gelecegini pek sanmam çünkü 98den beri filan her sene olm lan flea xx senesinde türkiyeye gelcez diye(sanki 10 yil oncesinden belli oluyo turneler) bisey söylemisti bu sene kesin lann cümlelerini duyarim inanmayalim inandirmayalim.

metallica sanirim türkiyeye son geldiginde ercan saatçi tarafindan dolandirilmisti muhtemelen onlarda gelmez.

him, lp, limp bizkit, muse vb. gruplar gelebilir bu sene geçen senekinden daha sönük birseyler yapcaklarini sanmam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...