LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 herkes iyimi?:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bi hip-hop çıları tartışmamız eksikti zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hip-hop cular hop hop cular milletin umrunda deil o festivale müzük için gidenler azınlık,ya "takılmak" yada ""sevişmek vurulşmak" için yada "tokmak" bulmak için gidiyor millet. festival sevişgenlerine uyuz olurum,ya ne öle milletin ebesi üzülmüş,hertarafa sıcak,herkes terli,böğ.eviniz yokmu lan bide şey tipler var,normalde akşam 10da eve dönen aman peder dövemeleri görmesin diye takılan elemanlar orda açılıyo saçılıyor,punk emo ortamlarının şahı oluyorlar,akşam ezanında evde olan kızlar ya alternatif hatun oluyor,dolşaıyorlar bira karşılıpı sevişiyorlar fln.festivalin ne iğrenç yönleriş var ya bi sürü sürüü. böğk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 metallica ve muse ilk tercihlerim. bob dylan amca da gelsin ya o da efsanedir. bir de cranberries'i koymamışlar ankete ayıp yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 coldplay gelsin.gidemesem bile t den izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben bunu uplamazdım ama o penth cingılısına edecek 2 çift sözüm vardı . lakin kafam güzel unuttum . hücum kedi adlı yan sanayi grubun tool dan daha iyi çaldığını söyleyerek gözümdeki müzik kültürü rep. inin + lardan - lere düştüğünü söylemek istedim + ibnsn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ne halt yedim ben pfff... [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 02:56 tarihinde, -Cleglaw- tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 queens of the stoneage. aaaah. bide başka grup ne gelsin diyince blindside yazdım ben. onlarda gelse alt grup falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 rhcp gelsin gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 linkin park gelsin ucarak gidicem :) rhcp da gelirse bomba olur =) rhcp & lp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 1. sayfada metallica die duydm oteki sayfalara bakmadm bie ismi yeter :d ama him lp fln :/ gelirlerse fiyatlar bosu bosuna artıcak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 rhcp varsa tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 rhcpnin gelecegini pek sanmam çünkü 98den beri filan her sene olm lan flea xx senesinde türkiyeye gelcez diye(sanki 10 yil oncesinden belli oluyo turneler) bisey söylemisti bu sene kesin lann cümlelerini duyarim inanmayalim inandirmayalim. metallica sanirim türkiyeye son geldiginde ercan saatçi tarafindan dolandirilmisti muhtemelen onlarda gelmez. him, lp, limp bizkit, muse vb. gruplar gelebilir bu sene geçen senekinden daha sönük birseyler yapcaklarini sanmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yok bea dolandırmamıstır ama olabılırde sonucta , sonucta... ühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 metallica,rock'n coke'a uymaz biz onlari stadyum konserine bekliyoruz tek başlarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 garbage, green day vs. gelsin bi havamızı bulak ya hele neydi o geçenelrde 50cent falan pehpeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 garbage geldi ya,hatta j-lo posteri acan 2-3 kıt sayesinde eteini bile actı,şörli apla yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 g-unit gelsin east side boyz gelsin eminem gelsin hiphop cılar orta toplansın bu sene :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tüm kankalar toplansın..niggaboyz diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 boys anılar gelsin............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 boys anılar bu sene rock republic'te headlinerlardan, bizzat organizatörden duydum (oha) olsa süper olur ama lan, pogo falan yaparız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 east side boyz gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 him ve rhcp mükemmel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu arada blues festivaline bob dylan kesinlikle geliyor. aslen türk oldugu ortaya cikinca gelmesini bekliyordum zaten bu sene ki bluesfestivaline geliyorr kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 rhcp!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar