Masteis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sigaraya başladığımda çok küçüktüm nasıl diyim meraktan bu ne gibi diyip 3 ay boyunca sigara içmiştim 9-10 yaşımda falan. ondan sonrada bi daha içmedim. en son geçen yaz nargile içmiştik arkadaşlarla bide ondan önce tee 3 yıl önce orta okul veda gecesinde içmiştik. şu günlerdede kendimi tutuyorum nasıl diyim o günleri hatırlayıp içime duman çekmek istiyorum fakat bi yandanda istemiyorum bağımlı kalcam diye korkuyorum. bazen sanki duman çekermiş gibi derin derin nefes alıyorum.kendimi biraz kötü hissetmeye başladım sigara tutkunluğu gelmeye başladı diye. fakat tekrar başlamak istemiyorum. başlamadan kurtulmak istiyorum ama hep aklıma giriyor. nasıl kurtulabilirim bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tamamen senin iradenin sağlamlıgına bağlı bende sigara içmiyorum mesela ama denemişligim var kendimi bunalımda hissettigimde bir sigara yakasım geliyor ama kendimi tutuyorum çünkü bu bence bir acizlik göstergesi gibi geliyor tıpkı bebeklerin emzik istemesi gibi bizimde sigara içmemiz olur,nargile konusunda gelince 9 yaşında falan başladım nargile içmeye ama sadece zevk için içiyorum o bağımlılık yapmaz ama sigarayı canının çekmesinede neden olmaz bence belkide içinde bulundugun bir sıkıntı vardır o yüzdenm sigara içmek istiyorsundur yada benimki tamamen bir tahmin sadece şu tavsiyede bulunabilirim canın sigara istediginde farklı birşey düşün,onun ne kadar gereksiz oldugunu düşün,başka birşeyle ilgilen kendini oyala falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 en son 3 yıl önce içtiğin bir şeyi beynin nikotin bölümü arzulamaz . özentilikten öte değil seninkisi merak etme . geçer zamanla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bencede bır sure sora gecer..dayanmaya calısıcaksın..baska seyler dusun oyun oyna vs...ama ortam oldumu ben ıcerım valla..guzel gıder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 babam sigara istedigi anda baska bisey düsününce 5 dk. sonra fln isteginin yok oldugunu söylerdi kisa süreli öyle geçirebilirsin sanirim ama uzun vadede sen içmedikçe o senin için tutkuya dönüsebilir öyle olmamasina calis bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bilmiyorum bende zorla mix ve griswold un koyduu yasak altındayım..... ühühüü.....sigaramı istiom ühühühü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sigara istiyormuş, seni ıslak odunla döverim deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 şekilde görüldüğü gibi sigara içemiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 benim böyle bir konum vardı zamanında http://forum.paticik.com/konu.php?id=120082 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 sakın diyorum öle bişeyi aklından bile geçirme derim aklına geldikce uyu veya bişey yap ama sakın içme bidaha . çok pişmanım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 olay sigarayı azına koyduğun vakit biter. eline almıcaksın, tutmak amaçlı olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 iç kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sigara bırakılmaz zaten.uzun süreli mola verilir en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hm benim aylarca sigara icmedigim oluyor ya da bir an geliyor abartiyorum (günde en fazla 2 paket). ama hic bir zaman tiryakisi olamadim, intensive bir sekilde icmedim. simdi canim cektigi an iciyorum , abartmadan. 4 euro vermek istemiyorum her seferinde , yazik o paraya.. kendini tutabileceksen , arada sirada ic cok canin cektigi zaman. ama yok tiryaki olurum diyorsan hic baslama. (gerci , öyle ya da böyle ölecegiz diyesim var da celiskide kaldim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 demekki iradeden önce farkir olmak lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 mauww +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 garip bi korku içicem tiryaki olurmuyum diye korkuyorum enteresan.. valla ben içiyorum sigarada nargilede tiryaki olmadım ama çok güzel tiryaki muhabbetleri cevirdik :p 10 bilemedin 15 dal günde[çoğu zaman azalma arada çıkma oluyor] gecenin 2 sinde dışarda döt donduran souk varken çıkıp aldıım oluyor hiç biri koymuyoda verdiğin para koyuyo bitek düşününce. diyosan benim paramda var hür insanım içerim, iç kardeşim öylede ölücen böylede ölücen.. dipcik: fazlamı karamsarım ne?? [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 21:28 tarihinde, Kyra tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 aman abi uzak dur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 etrafımda sigara içen insan çok fazla xaenin dediğide doğru fakat nasıl diyeyim en son o dumanı içime çekerken acaip zevk almıştım fakat bulunduğum grup içerisinde sigara içenleri genelde dışlarız fakat şuan o dumanı içime tekrar çekmek istiyorum. bazen aklıma hiç gelmiyor bazense çıkartamıyorum. başlamam, başlayamam gibi fakat gene toparlanıp bi nargile yaptıkmı kesin aşırıya kaçarım. tutku gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sigarayı bırakmak senın elınde gercekten ben sigara içmem yanlızken falan ama apeiron falan toplasırsak belki içerim ortam oldugu zaman ıcerım dıer zamanlardada hiç içesim gelmiyor zaten sen tek basınaykende canın sıgara ıstıyorsa kendini sıkıcaksın başlarsan sonun kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kısa ve öz hemen kurtulunması gerek bi alışkanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 irade ile başa çıkabileceğin bişey, sonuçta çok fazla zaman geçmiş bırakalı. ucu kaçtı mı aman aman. arada nargile içebilirsin, duman üfürmesindeysen. bağımlılık yapmıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar