deathcore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 şıp dedi damladı ... şaka şaka :) yapılan bir araştırmaya göre domates çekirdeklerini kurutup , kaynatılarak çay tarzı bir şey elde edilebiyormuşuz.. ve söylenenlere göre bunun kafa yaptığıda ortaya koyulmuş.. ben kurutmaya başladım deniyicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 arastırma yapacak sey mi kalmadı ya=) bu arada o ''domatesin cekirdegi kırmızı kırmızı'' deilmiydi ya. yanılıyoda olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 insanlar yapiyo abi kesin japon işidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bizim kermit de defter kagidina nane , cay falan sarip iciyodu, sigarasiz kalinca(acik market bulamayinca, dag basinda okudugundan) . lol manyakta biraz bizimki.. [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 14:49 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 babamın piposuna çay doldurup içtiğim günler aklıma geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ot kesmiyo heralde deathcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 çimen sarın en kolay bulunan o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 muz kabuğunada diyorlardı.. salla inanma .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 nargile rulz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 domatesin çekirdeğini ayırıp kurutana kadar kafa olurum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 "çadırımın üstüne şıp dedi damladı" "domatesin çekirdeği kırmızı kırmızı" bunlar böle. bence kokusu ve tadı güzel olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 sonucu merakla bekliyorum.. -abi ıraktan çay geldi bunu önce kaynatıp kurutup sararsan cigaralık oluyor yaa.. -hastir lan zibidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hey gidi günler üniversite hayatı işte evde oturuyoruz, cumartesi sabaha karşı 4 - 5 felan evdeki kimsede para kalmamış ailemiz yollasa desem pazartesiyi bekliycem banka için. para olsa bile o saatte açık market bulamıyoz napalım ne edelim derken aklıma çakalca bi fikir geldi. kopardım defter sayfasını içine çayı koydum güzelce sardım felan böyle. "olm ben deniyorum ölürsem arkamdan ağlamayın" dedim. bunlarda "nasıl içicen lan o iğrenç şeyi " felan dediler. görüşürüz dedim yaktım bi duman aldım. bi tepki yok. güzel bi duman doluyo böyle ciğerlerine. 2 3 derken bizim arkadaşlar "banada versene lan" dediler. "hadi lan dedim kendiniz sarın için " dedim bende. bi baktım 3 ü birden oturmuşlar çay sarıyolar. ne gülmüştüm. "abi çayın kafasıda baya bi sağlam " demeye başladık biz sonra :) sonra değişik metodlar uyguladım tabi. kekik sardım ama o gün ölüyodum. boğazımda bi yanma felan oldu. sonra kırmızı biber ile çayı denedim biraz garip geldi tadı. ama en iyisi ÇAYKUR RİZE ÇAYI. Tek geçerim. hatta bazen sigaram olsa bile nostalji yapıp çay sarıyorum. o günleri anımsamak için. [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 16:32 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Domatesten cigara çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 "legalize it,time you recognize it" sean paul bakın buyuk saır sean paul ne demıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 dene bakalım bi . ama bişi tavsiye ederim ne bulursan denicem die uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 e biz sonucu bekliyoduk :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 *sivil polis moduna geçer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 domates çekirdeği ile bildiğim şeylerden biri de dünya üzerinde bu pazarin %90'inin israil'in olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bagımlılık yapmıyorsa bu esrar satanlara büyük darbe.. domates esrara bi kodu esrar kafayı buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya dometesi alıp tek tek çekirdek ayıklaması zor olur ama hazır varmı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tarladan taze toplayip domatesi tuzlayip elma gibi yemek varken ne kafa yapsin diye kasiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tek tek uğraşmana gerek yok ki. domatesleri dilimle güneşin altına koy. sonra onlar güneşte kururlar . ondan sonrası daha kolay olur ya eziyet olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 paul oakenfold - cocaine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 gidin esrar alin yither Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar