_moonspell_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 SAĞLIMIZ BÜYÜK TEHLİKEDE Genfer gölünde teknesiyle gezintiye çıkan bir kadın kutu içeceği (kola, gazoz vb.) direkt olarak kutusundan tüketmişti. Pazartesi günü C.H.U.V. hastanesine sevk edilmiş ve çarşamba günü vefat etmişti. Otopsi sonucu midesinde ve kanında Leptospiroz Fulgurante zehri bulunduğu ve bu zehirden dolayı öldüğü anlaşıldı. Kutular kontrol edildiğinde, yarısından çoğunda fare urini (idrarı) bulunduğu, yani kutuların çoğunun Leptospiras zehiri ile kirlendiği ortaya çıktı. Muhtemelen kadın, kutunun üstünü içmeden önce temizlememişti ve o şekilde tüketmişti. Herhangi bir ürüne fare urini bulaşıp, kuruduktan sonra o ürün Leptospiras içerir ve bu da insan vücudunda Leptosiproz adlı hastalığa neden olur. Dip Not: Çoğu gıda ürünü haşere, fare vb. bulunan depolarda uzun süre bekletilir ve ambalajları temizlenmeden piyasaya sürülür. İspanya'da INMETRO sağlık kuruluşu tarafından yapılan bir araştırma sonucunda; kutu içecek ambalajları tuvaletlerden daha fazla kirlidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kaynak ne? bari onu ver biz ordan okuyalım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 olur böyle arada. denk gelme meselesi büyütecek bir şey yok. zaten bırak fare b.kunu kutuların üstü hep pis tozlu falan olur. zorunda olmadıkça kutudan içmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_moonspell_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hepsi bu walla haberin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ölüceği gelmiş ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kola kakalama kampanyası pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben kendimi bildim bileli bu habe vardı. Zamanın da cocacolayı karalama kampanyalarından biri için yazılmıştı galiba. Yalan olduğuna dahilde kanıtlar görmüştüm. (şimdi hatırlamıyorum) ama yined olanaksız bir olay deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bunun gibi daha neler var. maksat cola satışlarını azaltmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kutuları olabildiğince temizlemeyi akıl etmesi lazım zaten bir insanın böyle bi haberi (ya da asparagası, bilemicem) okumadan/duymadan önce bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Demek ki neymiş? Kristal Kola içmeyecekmişiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 İster asparagas olsun ister kaynak CNN olsun hec farketmez karde$im sen metal bi kutudan bişey içeceksen üstünü sileceksin bu kadar basit.. biraz düşünsenize, depolar nakil gemileri hava toz bakteri mikrop virüs ağız dudak ve ölüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Yerel efsane bu. 5-6 yıl oldu duyalı artık. Doğruluk payı varmıdır bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben Bardaktan içerim Hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 fare degil o ben isedim kutulara... hey yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 teneke kutuların içinde bulunduğu büyük kutunun üstü de ambalajlı oluyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 kaynağın üstünden kalsan diyom pauksajdhsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 asdasd benim kuzen fazla yaşamış ozaman. adam kolakolik günde 2 kutu kola içiyor dana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 içilen kolaların içinde farenin neredeyse tamamı var :] kökler toplanırken pek ayıklanmıyor içinde fare,böcek,haşerat bilimum sey giriyor temiz kutular bence daha zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ben daha ilkokul 4'e giderken "kutu kolaların üstlerinde fare çişi var" derlerdi. Dedikodular her gün ayrı bi insanı öldürüyodu; kimi fare çişi içti diye, kimi fare zehri yuttu diye, kimi midesi delindi diye. Hala ölüyo insanlar galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kominist harekatı =) Kola içme taş olusun Kola içme kısır olursun Kola içme israile yardım edersin. Kola içme filistinli öldürürsün. Kola içme çarpılırsın. Kola içme günah. Kristal kola iç. o günah değil. Kola içme pkk ya yardım ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar