Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imba paladin nhaha

Dolis

Öne çıkan mesajlar

36 paladinimle stvde quest yapıyodum 60 warrior skin kasıyodu sanırım / 60 magede vardı itemları MC den falan might setliler işte baktım warrior battle stance e geçti anladım dalıcak charge attı sonra mage üstüme gelmeye başladı napıcamı pratik bi şekilde çözdüm hemen 200 hp kala immune HS adamların ne hissetiğini çok merak ediyorum ahahaha bi lvl 36 yı kesemediler ahah :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laga girip de hs çekemeseydin shield'ın süresi bitmeden, o zaman görürdün anyayı imbayı =p

yakindan tanidigim bir palydan arkadasin basina geldi :P orgrimmarda shield hs denedi aldi ayari hahaha

acaba kim ? :P

he ayrica damdakikedi eger heal yaparken cs yemezsen shield kullanabilirsin sorun olmaz yani yine yapardi

[ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 01:08 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arloth konu içinde attığın iki mesajda birbirinden agresif... biraz sakin olman dileğiyle..

"bla bla" genelde amerikalıların kullandığı ve "vs. vs." ye denk gelen bir anlatım biçimidir. belki burada kullanmam, anlatım bozukluğu açısından yanlıştı ama abartacak bir şey yok.

neyse benide lvl 60 olulpta yerinde cs kullanamayan mageler gibi "bir cacık olmaz" grubuna yerleştirebilirsin. yeterki daha fazla uzatmayalım.

şu garip tutumlarınızdan sıyrılın artık. şu bölüme atılan her mesaj patlayacak bir bomba sanki....
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bla bla nın ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorum + ben sakin bir insanımdır birisi bana hakaret edinceye kadar.Sen zaten neden üstüne niye alınıyorsun onu anlamadım, dolise cs atamayan mage senmiydin?hayır

Ben epic eşya giyip oynamayı bilemeyenlerden bahsettim.

Ayrıca bla bla, türkçedeki tam karşılığıyla s..imden aşağısı kasımpaşa ya denk geliyor.

Kısacası uzatma sana laf atmadım konu kapansın burda, bir daha da kullandığın kelimenin ne anlama geldiğini ve karşındakinde ne gibi bir etki yaratbileceğini düşünerekten mesaj atman dileği ile....
Sosyal ağlarda paylaş

hehe shield+hs paladin değil loladin skilli, orası öyle de, iki tane 60 adam ne diye dalarlar hem de beraberce 36ya o ayrı konu.

Ben hiç anlam veremiyorum o olaya, hani özel gittiğim spotta kill çalıyordur falan neyse de -ki o zaman bile hunters mark atıp uyarıyorum, kaçmazsa dalıyorum- yolda giderken benden 5+ lvl düşük adam görsem durup dalmam. Hayır karşımdakine saygıdan da değil sadece, keyfi yok ki, mounttan indiğime değmez. =]

Birde evet ben de rica edeceğim sakin olun, oyunda zaten kafa göz dalıyoruz birbirimize, burada kapışmayalım. =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...