Dolis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 36 paladinimle stvde quest yapıyodum 60 warrior skin kasıyodu sanırım / 60 magede vardı itemları MC den falan might setliler işte baktım warrior battle stance e geçti anladım dalıcak charge attı sonra mage üstüme gelmeye başladı napıcamı pratik bi şekilde çözdüm hemen 200 hp kala immune HS adamların ne hissetiğini çok merak ediyorum ahahaha bi lvl 36 yı kesemediler ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Bence kesmekten daha fazlasını yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 loladin desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 hahadin daha iyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Nefr Palydan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bizdeede olsa shield mield bizde kaçarız öle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 bide /jk atsaydin hs deyken super olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 laga girip de hs çekemeseydin shield'ın süresi bitmeden, o zaman görürdün anyayı imbayı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ahahah bence topic acmazdi ole bisi olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ehe mage e dua etsin ölmesini istememiş,counterspell mucizesini konusturmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 said: laga girip de hs çekemeseydin shield'ın süresi bitmeden, o zaman görürdün anyayı imbayı =p yakindan tanidigim bir palydan arkadasin basina geldi :P orgrimmarda shield hs denedi aldi ayari hahaha acaba kim ? :P he ayrica damdakikedi eger heal yaparken cs yemezsen shield kullanabilirsin sorun olmaz yani yine yapardi [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 01:08 tarihinde, Popeye tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 olmazdı kedi haklı imp coıunter spell denen bi güzellik war ne yaparsan yap 4 sn silence soora hoop aşşa ki 36 palanın 1 fireball kadar hp si war [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 12:41 tarihinde, Bloodthirst tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 İşte herşey 60 olmakla bitmiyor, önemli olan büyü/yetenkeri doğru zamanda doğru dürüst kullanmaktan geçiyor.İstediği kadar epic item toplasın silence kullanamadıktan sonra cacık olmaz ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Loladinlere ölüm. Bir gün oyunda o bubble'ı geçen bir bug bulacağım. İşte o zaman göreceksiniz LoLadinler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 heheh alışık değil o paladin shield HS yapmaya o yüzden ganklendi ogrimarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 abartmaya gerek yok yani. yok efendim "herşey 60 olmakla bitmiyor", "paladin imba !!1one", bla bla... sonuçta paladin'in patlamayan bir balonu var, onu kullanmış. evet mage'de cs kullanmamış, olur arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lvl 36 yada lvl 60 olman fark etmiyor paladinde .. yani lvl 60 oluncada öle HS basacan.. en iyi yapabildigin sey bu cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Racta okuma-yazma biliyor musun sen? bide bla bla demiş seviye bozmaya ne lüzum var şimdi? Son kısmı okursan silence kullanmayı bilmiyor dedim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 lol, korkak [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 14:20 tarihinde, pandaalf tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bu paladinin imbalığını değil ezikliğini gösterio bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 arloth konu içinde attığın iki mesajda birbirinden agresif... biraz sakin olman dileğiyle.. "bla bla" genelde amerikalıların kullandığı ve "vs. vs." ye denk gelen bir anlatım biçimidir. belki burada kullanmam, anlatım bozukluğu açısından yanlıştı ama abartacak bir şey yok. neyse benide lvl 60 olulpta yerinde cs kullanamayan mageler gibi "bir cacık olmaz" grubuna yerleştirebilirsin. yeterki daha fazla uzatmayalım. şu garip tutumlarınızdan sıyrılın artık. şu bölüme atılan her mesaj patlayacak bir bomba sanki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ben bla bla nın ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorum + ben sakin bir insanımdır birisi bana hakaret edinceye kadar.Sen zaten neden üstüne niye alınıyorsun onu anlamadım, dolise cs atamayan mage senmiydin?hayır Ben epic eşya giyip oynamayı bilemeyenlerden bahsettim. Ayrıca bla bla, türkçedeki tam karşılığıyla s..imden aşağısı kasımpaşa ya denk geliyor. Kısacası uzatma sana laf atmadım konu kapansın burda, bir daha da kullandığın kelimenin ne anlama geldiğini ve karşındakinde ne gibi bir etki yaratbileceğini düşünerekten mesaj atman dileği ile.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hehe shield+hs paladin değil loladin skilli, orası öyle de, iki tane 60 adam ne diye dalarlar hem de beraberce 36ya o ayrı konu. Ben hiç anlam veremiyorum o olaya, hani özel gittiğim spotta kill çalıyordur falan neyse de -ki o zaman bile hunters mark atıp uyarıyorum, kaçmazsa dalıyorum- yolda giderken benden 5+ lvl düşük adam görsem durup dalmam. Hayır karşımdakine saygıdan da değil sadece, keyfi yok ki, mounttan indiğime değmez. =] Birde evet ben de rica edeceğim sakin olun, oyunda zaten kafa göz dalıyoruz birbirimize, burada kapışmayalım. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bence sen baya bi alıngansın, kim bla bla yı cinsel organla özdeşleştirirki? Özür dile hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yemediğim laf kalmadı. lol ve de kimseye laf söylemeden. kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar