bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İspanyol yazar Javier Sierra, çok satan kitabı Gizli Yemek'te Da Vinci'nin yasaklanan Kathar mezhebinden olduğunu ve İsa'ya ihanet edenin aslında Yehuda olmadığını öne sürüyor. Da Vinci'nin gizli mezhebi Avrupa, İspanyol yazar Javier Sierra'nın şimdiden 500 bin satan "Gizli Yemek" kitabını konuşuyor. Sierra kitabında Da Vinci'nin ünlü tablosu 'Son Yemek'in şifrelerini de okuyuculara ulaştırıyor... Yazara göre Leonardo Da Vinci Katolik Kilisesi tarafından tamamen yasaklanmış, Fransa'da engizisyon tarafından cezalandırılan Kathar mezhebine mensuptu. Hatta 1497'te Vatikan, şifre uzmanı Leyre'den Da Vinci'nin eserlerini incelemesini istedi. İhanet eden Aziz Peter mi? Katharlar'a göre İsa'ya ihanet eden de Yehuda değil Aziz Peter'di (Simon). Zaten Da Vinci de 'Son Yemek' tablosunda Yehuda'nın yerine kendi görüntüsünü resmetti. Aziz Peter'in de eline bir kama vererek İsa'ya ihanet edenin o olduğunu belirtti. Oysa ki Kilise'yi kuran kişi Aziz Peter. İngiliz Telegraph gazetesine konuşan Ortaçağ Teolojisi Profesörü Gillian Evans, "Katharlar Da Vinci'den 200 yıl önce ortadan kalkmıştı" dedi. kaynak; sabah [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 21:56 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bulmak istedikten sonra herseyde sifre bulunur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sanat tarihide pek bi luzumsuz kardeşim değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bu tezine bir grup bilim adamını ve isviçreli bilim adamlarını da ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 çok lüzümsüz bir insana benziyor paticik'teki şireyi de ben çözdüm.ama unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 çok az insan fondaki pencerelere dikkat etmiş. pencerelerin dizaynı bursa ve izmit'te görebileceğiniz türbelerinkiyle aynı. yoksa da vinci türk müydü, vincoli izmit'te bi türkmen köyünün gavurcası mıydı ve aziz peter'in elindeki kama bana mı girsindi? aaassonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 arka fonda eşek kuyruğu var.yoksa bunlar eşekle ilişkimi yaşıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 öhe. adamın şifre fln olayı yok aslında. öle resim çizmiş o kafası iiyken. ruh hastası herifler yorumlamış hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 darkrider, arka fon diye bi kullanım olmaz, çünkü zaten fon görüntünün arkası demek oluyo. yani "biliyom ben bunu bunu ve bunu" edasında söylediğimi sanma, yalnızca benden başka bi şey olmaz diye hayatımın geri kalanını "-de" ekinin kullanımını, noktalama işaretlerini ve anlatım bozukluklarını düzeltmeye adadım. öyke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bir imanlı olarak buna inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 nolcak şimdi :(((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İsanın hemen sağındakininde kadın olduğu söylenmişti. halbuki isanın son akşam yemeğinde bir kadın olmadığı yazıyor dini kaynaklarda. ama aslında vardı gibi bir idda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 huun demişki; "bulmak istedikten sonra herseyde sifre bulunur ." doğru söze ne denir ? +1 miydi ? [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 00:27 tarihinde, armra tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Cidden abartı ve sınırı zorlama üzerine tez yazmışlar gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 defolun pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 iyi de Leonardonun elinden last supper bu, gercekte olanin aynisini resmetmis degil adam, ki olayi gormedigini hepimiz biliyoruz. artistik isler bunlar adamin icinden ne geciyosa oyle ciziyo. ayrica adamin memleketi Vinci, zaten o yuzden adi Leonardo Da Vinci (Vincili Leonardo (Kasgarli Mahmut gibin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sen kamyonu al leonarda da vinci... hadi dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hep Leonardo aliyo vinci, ben oynamiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 normal diilsiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 zaten kathar midir nedir gizli diilmiymis gidipte da vinciden 200 yil once ortadan kalkmis demek sacma diilmi yani gizli tarikat seklinde dewam etmislerdir.zaten gizli olmasa adamda resimde sifre wercem die kicini kasmaz direk yaziwerirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Pek mantıklı gelmedi bana yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bundan sonra zaten size böle haber değeri taşıyan topik yok anasını satıyım.Girdim google a kastım bu haberi aramak için koydum zırtlık yaptınız. bundan sonra açıcağm topicler "az önce sıçtım kocaman çıktı" türevi olucak misss =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 seni yorgun gördüm bLackcha0s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 uehea arka taraf olsun neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tükettiniz nan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar