Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Yeni yayın döneminde Saat 19.00 alınmış. Ayrıca bu diziyi izleyen arkadaşların fikirlerini sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 televizyonda izleyecek daha güzel bir şey olmadığından sürekli izlemeye başladım, bence gayet güzel bi dizi aşk ve iş hayatına dair eğlenceli ve anlamlı bir dizi...Ally Mcbeal ın 7 e alınıp seinfeld ve diğer dizilerin 8-9 arası olması ise tek kelimeyle muhteşem bir şey oldu artık yemek yerken gülebilcem bol bol :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ilk verildiğinde baştan sona izlemiştim, değerlendirmem şu: 1., 2. ve 3. sezonlar süper, 4. eh işte, 5. neredeyse berbat. genel olarak izlerken çok keyif aldığım bir dizi, kime tavsiye ettiysem de benim kadar beğendi. can keyc amcamız zaten ayrı bir kült tek başına.. :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bazı bölümlerde tek bir krekter öne çıkıyo,çoğunda john tabi,billy-georgia olayınada uyuz oluyodum ikiside öldü kurtulduk lol[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Sam e içten bir +1. Çok iyi özetlemiş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 daha büyük göğüslü biri oynasaydı izlenebilitesi daha yüksek olurdu[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: elesso, 06 September 2003 00:18 tarihinde demiş ki: daha büyük göğüslü biri oynasaydı izlenebilitesi daha yüksek olurdu[hline]Eclipse:Eive Ikeste rofl aynı düşünce bazen bana da geliyo .. ama yine de kızın şirinliği yetiyo[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 göğüs derseniz zaten renee ablamız var, kendisi iki-üç porsiyon ally ediyor.. :-p[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 nelle i tek geçerim hayatımda gördüğüm en güzel kadın kesinlikle[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Aegean, 06 September 2003 00:51 tarihinde demiş ki: nelle i tek geçerim hayatımda gördüğüm en güzel kadın kesinlikle[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... scream 2 de izle bakalım o kadar güzel miymiş ;) ayrıca evet renee rulz .. ally nin göğüs özürlülüğünü direk nötrleyen karakter. ama vermiyo eaueah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ben bir aralar bayagı bir takip ediyordum. Sezon olarak bilmiyorum ama ozellikle Billy öldükten sonra ciddi bir şekilde inişe gecti dizi. Konu ve karakter sıkıntısına düştükleri bariz belli oluyordu. Zaten Billy ölmeden önce de bu tarz sıkıntıların sinyallerini vermeye başlamıştı ama öldükten sonra bayağı bir netleşti olay. Dizinin eleştirisine gelince konular tamamen abartı ya da uç noktalarda seçilmiş olsa da özellikle kadınların ve erkeklerin psikolojileri ve mantık yapıları içinde doğru kavramları ele alarak gezinen ama bunları sunarken de hoş esprilerle güldürmeyi başarabilen bir diziydi açıkcası oyunculuk da iyiydi. Sonradan malesef bu özelliğinden çok konuların fazla abartıya kaçtığını çok fazla ünlü şarkıcı ve oyuncunun diziye renk katmak amacıyla alındıgını gormek bu fikirlerimi biraz değiştirdi. İlk bolumlerde kesinlikle kaçırılmaması gereken bir diziydi ama şimdi seyretcek daha iyi bir şey yoksa seyredilecek bir şey durumuna da geldigini soyleyebilirim. Yine de o diziyi seyretmeyi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Son bölümlerden bir tek, John ve Richard'ın beraber L.A. gittiği bölüme bayılırım. Resmen tek başına dizi olacak nitelikteydi. Diğer taraftan ghaldazar'ın ve sam'in yorumlarına katılıyorum. Dizi popülerliği yakaladıktan sonra sulandı, şarkıcı türkücü çıkarma yeni karakter üretip 2 böümde yok etmeye doğru ilerledi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar