Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 utopia said: Xaenin said: Ben de çok sevimliyim lan niye bana sevimli demiyorsunuz. Gerekirse bayılırım yeter ki kaşıyın. kaan kıllı bir yaratık olmak, sevimli olmaya yetmiyor. sorry:/ Ama bir bıyık var diye kıllı denmez ki insana. Vücudum kaymak gibi, hiç kıl tüy yok, reklama çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kaan süpersin kankulit.bıyıgına da hastayız ailecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Xaenin said: utopia said: Xaenin said: Ben de çok sevimliyim lan niye bana sevimli demiyorsunuz. Gerekirse bayılırım yeter ki kaşıyın. kaan kıllı bir yaratık olmak, sevimli olmaya yetmiyor. sorry:/ Ama bir bıyık var diye kıllı denmez ki insana. Vücudum kaymak gibi, hiç kıl tüy yok, reklama çıkarım. kendini kediyle yarıştırınca, tek ortak olabilecek noktanızı değerlendireyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bizim bolum son sinif ogrencileri + 2 hoca ile yiyip icip mac izlemeye gittiydik, 2 masadan biri biyran, sag ondeyim ben (Zafer isareti yapan salak benim daha guzel bi aciklama) http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/csnight.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sol el dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ahjaha kavramış böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Fistan said: Kaan süpersin kankulit.bıyıgına da hastayız ailecek Ha şöyle ya, adam gibi adam böyle olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ahah o elin duruşu efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kutuların efendisi fskgjkfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Alcadras said: kutuların efendisi. sdsfsd. http://img394.imageshack.us/img394/8158/benn002ie5.jpg aynı konsepti ta geçen sene kullanmışsın abi. hemde resim yana yatıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 evet şimdi gördüm sdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 albümde dolaşayım biraz dedim ve dolaştım. 1. sayfadan 268. sayfaya kadar geldim şu an. izlenimlerimi yazayım dedim. - bi kere benim abidik gubidik resimlerim var paso. heryerde ama alakasız filan. nicelik olarak değil de böyle ne bileyim nitelik olarak dövsen dövülür. - sonra beilowun sürekli ama sürekli sinirli bakışları var. - sözlüğün hayalet üyelerini gördüm. 5 6 tane. resim koymuşlar kaçmışlar. fake de değil gibi. - taa geçen sene 2 tane kız resim koymuş. patlamamış ama hiç. nick vermeyeyim harras olmasın şimdi. - sonra dorynin gizemli fotoları var. bence gerektiği kadar hit alamamış. - ayayekokcambo, clymor diyim siz anlayın. bu kategoriye bi fotoğrafıyla consu da dahil etmek isterim. - penthin gezdiği yerlerden ve barlardan çektiği fotolarla gelen harrasları var. - bi iki tane mutlu çiftin fotoları var. şimdilik bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 fede said: albümde dolaşayım biraz dedim ve dolaştım. 1. sayfadan 268. sayfaya kadar geldim şu an. Ahah işsizlikte rekor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Maceracı cocuk tommy havası var. sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kaç saat sürdü o 268 sayfa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 1 sa 45 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 helal olsun. ben de taze taze foto şeettiriim bari. hepsi lüzumsuz, vakit kaybı. büyümedim, hala heykelciklerle poz veriyorum sdf cheers! o sadece bir su! kısmen daha ciddi edit: de ayrı yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 son foto ilginç olmuş, fotoğrafı çeken kişi senin yanında oturan kişiden nası nefret ediyosa artık, fotoğrafın yarısı boş olsun ama yeter ki o herif bu kareye girmesin demiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abi çok tatlısın. top değilim hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Oh dönmüş. OrCuN döndü! :D Yalnız paticik sembolü olan deniz feneri avatarda. Kendi isteğin mi? PS: Top değilim de bence de tatlı lan sdfsdf :D Ben de tatlıyımdır öyle diyo kızlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 adaletin deniz feneri o dsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ehehheee :D Zorla mı koydular?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yok kendim koydum. isteyene koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Tatlı falan dio adam. Koyuyo falanda. Kaç kaç kaç kaç..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 OrCuN istediğine tatlı der, istediğine koyar arkadaş! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar