Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
utopia said:
Xaenin said:
Ben de çok sevimliyim lan niye bana sevimli demiyorsunuz. Gerekirse bayılırım yeter ki kaşıyın.

kaan kıllı bir yaratık olmak, sevimli olmaya yetmiyor. sorry:/

Ama bir bıyık var diye kıllı denmez ki insana. Vücudum kaymak gibi, hiç kıl tüy yok, reklama çıkarım.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
utopia said:
Xaenin said:
Ben de çok sevimliyim lan niye bana sevimli demiyorsunuz. Gerekirse bayılırım yeter ki kaşıyın.

kaan kıllı bir yaratık olmak, sevimli olmaya yetmiyor. sorry:/

Ama bir bıyık var diye kıllı denmez ki insana. Vücudum kaymak gibi, hiç kıl tüy yok, reklama çıkarım.

kendini kediyle yarıştırınca, tek ortak olabilecek noktanızı değerlendireyim dedim.
Mesaj tarihi:
Bizim bolum son sinif ogrencileri + 2 hoca ile yiyip icip mac izlemeye gittiydik, 2 masadan biri biyran, sag ondeyim ben (Zafer isareti yapan salak benim daha guzel bi aciklama)

http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/csnight.jpg
Mesaj tarihi:
Alcadras said:
kutuların efendisi. sdsfsd.

http://img394.imageshack.us/img394/8158/benn002ie5.jpg

aynı konsepti ta geçen sene kullanmışsın abi. hemde resim yana yatıkmış
Mesaj tarihi:
albümde dolaşayım biraz dedim ve dolaştım. 1. sayfadan 268. sayfaya kadar geldim şu an. izlenimlerimi yazayım dedim.

- bi kere benim abidik gubidik resimlerim var paso. heryerde ama alakasız filan. nicelik olarak değil de böyle ne bileyim nitelik olarak dövsen dövülür.
- sonra beilowun sürekli ama sürekli sinirli bakışları var.
- sözlüğün hayalet üyelerini gördüm. 5 6 tane. resim koymuşlar kaçmışlar. fake de değil gibi.
- taa geçen sene 2 tane kız resim koymuş. patlamamış ama hiç. nick vermeyeyim harras olmasın şimdi.
- sonra dorynin gizemli fotoları var. bence gerektiği kadar hit alamamış.
- ayayekokcambo, clymor diyim siz anlayın. bu kategoriye bi fotoğrafıyla consu da dahil etmek isterim.
- penthin gezdiği yerlerden ve barlardan çektiği fotolarla gelen harrasları var.
- bi iki tane mutlu çiftin fotoları var.

şimdilik bu kadar
Mesaj tarihi:
son foto ilginç olmuş, fotoğrafı çeken kişi senin yanında oturan kişiden nası nefret ediyosa artık, fotoğrafın yarısı boş olsun ama yeter ki o herif bu kareye girmesin demiş :p
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...