utopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 helal olsun abi nerden cp bunlar, dönerdi eskiden smslerde böyle dallı güllü ssfad.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 he he.. Orhan baba'dan sonra, sezen aksu'ya sarktım.. Son yazı Sezen Aksu'nun bir kasedi'nin bir köşesinde yazıyordu.. Her şarkısını sözünü ezbere bilirim : ) Ayrıca, bu da benden gelsin.. O kadar alışmışım ki sana, her battığında özlüyorum.. Ama biliyorum ki, ertesi sabah tekrar aydınlatacaksın beni ve bedenimi.. Çok ağır oldu.. Akşam akşam iyi eğlendim ya. Neyse. Yeter hadi. :D
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Sktrin gidin yatın lan. Kalktım ben, sabaha kadar burdayım.
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 valla ben yeterli hiti aldığımı düşünüyorum, şimdi artık bileklerimi kesip sonsuz uykuya yatabilirim şıp şıp kan damlarken asfg. şıp şıp şıp şıp
Tremour77 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Ben bu ütopu dün otobüste gördüm be.
irin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 aaaa asıl ben gecenler delioğlanı gordum,eheh adams evimli yahu
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ben de genelde pogodiyi görüyorum çok ilginç. hımm.
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 gerçekten inanılmaz. abi evimin olduğu yerde yaşayan binlerce insan olmasına rağmen nedense tanıdığım herkes fantastik uzak yerlerde oturuyor çözemedim mevzuyu, marlon hariç görebilceğim kimse yok ama ona da rastgelmiyorum yazdan beri, evine yapıştı heralde sdfs
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 cansu görüom seni arada ama xD pek sık değil
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 saçlarım parlıyor çünkü kahretsin asadasda
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 IsAbeLLa said: beni niye kimse görmüyor? daha dün gördüm be. lol
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 cansu'yu görüyoruz da kendisi görmemezlikten geldiği için bizim onu görüp göremediğimizi idrak edemiyor tabi, ne yapsın o da haklı :)
Öne çıkan mesajlar