asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 tüm bunları görüyor ve yağlı saçlar(böö :() serisinden arttırıyorum:
Razien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Çok ağır laflar edilmiş burda birincisi ben tarkana benzemiyorum o bana benziyor !!11 ikincisi insan insana benziyebilir ikimizide yaratan aynı değil mi üçüncüsü ulan siz hiç stüdyoda fotoğraf çektirmediniz mi tabiki cild düzeltmesi olucak.Dördüncüsü evet gözümde sürme var gayetde gururluyum ve son olarakta bana o gay diyenlerin organlarını alır ters döndürüp geri iade ederim !
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Razien said: Çok ağır laflar edilmiş burda birincisi ben tarkana benzemiyorum o bana benziyor !!11 ikincisi insan insana benziyebilir ikimizide yaratan aynı değil mi üçüncüsü ulan siz hiç stüdyoda fotoğraf çektirmediniz mi tabiki cild düzeltmesi olucak.Dördüncüsü evet gözümde sürme var gayetde gururluyum ve son olarakta bana o gay diyenlerin organlarını alır ters döndürüp geri iade ederim ! FLAŞ FLAŞ FLAŞ..Tarkana benzerliği ile tüm gençlerin kalbini çalan Razienden şok açıklamalar.Sanat camiasını karıştıran açıklama az sonra Patimagazinde...
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Kasma Razien olan oldu o resmi gördükten sonra bir daha seni zor ciddiye alır insanlar
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Timoçi, tamam yeter abi artık çamura batırdın, gübreye bulama kafamı, lütfen koyma, ya da msn'e ekleyeyim önce yolla ona göre koy diyecem.
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 asinan yavuz pas tutmaz die hiç espri yaptılar mı sana :D
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 MADBOY said: Timoçi, tamam yeter abi artık çamura batırdın, gübreye bulama kafamı, lütfen koyma, ya da msn'e ekleyeyim önce yolla ona göre koy diyecem. Burdan Timoçi, msn'den Tim abi. Bittin sen =)
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Artık alıştım abi valla, kaçarı yok sen beni gg etmeyi vazifen kılmışsın, bana ağlamak düşer sdfsd.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sokakta görsem valla gay derim yaa kusura bakma:D
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Razien said: GAY ÖYLE OLUNMAZ BÖYLE OLUNUR hasssss bu ne lan1
xaty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abi gözünde kalem mi var? varsa amacı ne? yoksa neden var gibi duruyo? ayrıca foto bi garip duruyo da çözemedim. kaşlarda falan da bişiler var sanki. fotoğrafçı biraz üstünden geçmiş galiba da kötü olmuş. edit: gözünde sürme varmış, şimdi okudum. fotoğraftaki garipliği anlayabilmek için biraz daha baktım da, dudakta da parlatıcı mı var?
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 oh... my... fucking GOOOOOOOOOOOOOOD
Razien Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Sürme hariç hiçbir makyaj yok zaten o fotoğrafçıyı görsem ebesini mikicem
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Razien abi şaka değilse bu fotolar, ya gay bara git içindeki gayı keşfet yada fotoğrafçıya git gay olmadığını uygulamalı olarak kanıtla.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Razien nolur bu bi şaka de nolur hatta www.nolur.com
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abi hadi yeni sayfaya geçelimde madboy'u gösterim size : p
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ferrero said: Razien said: GAY ÖYLE OLUNMAZ BÖYLE OLUNUR hasssss bu ne lan1 naptın abi sen
Öne çıkan mesajlar