Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aga 3 foto'da da tek bir ortak noktan var oda burnun mu ? ben mi yanliş goruyorum.

3 farkli şahis gibi geldi bana : ) yok, o lafin gelişi, sensin tabi. ..
Mesaj tarihi:

eha. saç o zaman o kadar(temmuz) uzun değil ki - ki biraz daha uzadı sadece - daha dağınık olsun yaw.
maksimum bu kadar dağılabilmişti. o da elektrik etkisi ki 2 yıl önce.
[spo] [/spo]

hepsi benim tabii ki :) burunlar ortak :)

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 15:54 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

alın size gerçek emo. bakın ne takmış. durakta gördüm geçen, dayanamadım mesaj yazar gibi yaptım fotosunu çektim. HATUN KADERİNE ZİNCİRLEMİŞ KENDİNİ O DERECE. bellow falan hikaye bizim.

[spo][/spo]

Mesaj tarihi:
Oha gerçek mi o?
Nerden biliyosun aksesuar olarak taktığını? Belki köleydi, ne biliyim zindana kapatılmıştı da yeni kaçmış? Otobüne binip polise gidicek falan.

said:
HATUN KADERİNE ZİNCİRLEMİŞ KENDİNİ O DERECE
Buna da ayrı bi güldüm zaten ahuahes

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 22:05 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bekaret bilekliği var. 2 tane normal lastik. ilginç bi şekilde bağlıosun 8 gibi bişey oluo. koparan bekaretini bozmuş oluo falan saçma işler
Mesaj tarihi:

Utopia senin resim gibi benim de bi olayım var
ortaköy sahildeyiz
adamın tekini gördük kafasının arkası bi garip
yaklastık
canavar gibi bi adam
bakıyoruz insanlar garip gairp bakıyor uzaktan geçiyor falan
bizde kıllıgına gittik arkadasından
ve

Mesaj tarihi:

[spo] [/spo]

Pek çok sevdiğim hayatımın anlamıylan çektirdiğim bu fotoğrafta çok elastik yüz hatlarımı sergilemek suretiynen , sevdiceğimin yanında adeta bir maynun görüntüsü kazanmış bulunuyorum .

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 23:19 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ]

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...