Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben de koyayim bikac bisey Ilk resim lise mezuniyeti oncesinden, saclar yeni uzuyor ve onu da gectim bir Dawson's Creek basrol oyuncusu ile Michael Jackson jr arasi biseyim lan sdfs cok komik bu resim. En sagdakiyim. [spo] [/spo] Isvec'ten konsept bir resim, bi preparty gibin bisey sirasinda, adam benim resmimi cekicekti ama daha onemli yerlere kitlenmis sdf. Kiz yari Norvec yari Isvecli, baya iiydi valla. [spo] [/spo] Zuzayli ben [spo][/spo] Bu son ikisi de yeni, abd'den, icince cok rekor oluyorum ben ya haha [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kaydettim son 2sini, kullanicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 olm penthin chrounosun abisi oldugundan supheleniyorum yada kuzeni felan uzaktan ayakta pozlari direk chronsun incesi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Manyak mısın olm ne alakaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 alakasi yok olm, tipine caktiimin penthi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 2.resimdeki afet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Boy Band seyimiz (solda ben): [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 omg teknik arıza [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 13:17 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 pogodi kas pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahanda şimdi çektim. sıcak sıcak: [spo]anlamsız bakış dark funeral dan open the gates sölerken böyle oluyorum evet. elimde değil. "hadi ya bah sen" bakışı buna bişi bulamadım yazacak [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 dimmu borgir düşünüyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 -bi kaç ay önceki halim- Terörist mod : [spo] [/spo] eski ekran falan ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 kısmet kapatıyorum koymicam resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Saçlarım uzun artı sakalım var resimleri koyan insanlardan çok nerfret ediyorum. Benim saçlarım dökülüyo diye kesmek zorunda kaldım lan hayınlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 benimkiler de dökülüyor. gittiği yere kadar artık. napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ulan ben niye resim çekilmiyorum :( çekcek adamda yok herkes fotoğraf albümü gibi çap çup otururken sıçarken resim koyuyo.ben en son resmi. 3 hafta önce çekmişim. var bi gariplik mnk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 mik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 said: var bi gariplik mnk :/ yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 mr hand son resimdeki 80lerin kötü rus mafyası elemanı imajı iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Resimi çizmişim kalemle, bişeyler olmuş, düzeltemedim :D [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ehuehhe.. tip çok şeker vala ben resm çizmezdim bebeklerimi boyardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hatta senin çaki gibi bi resmin vardı elinde çizilmiş bebeğinle :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahahah :) evet yaw bebe çakiye benzior :) koyarm bi ara o resmleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 katil demişken.. [spo] cem uzan gibi bakmışım[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahushau cansın o ne be xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar