Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Hilmi abi o sırada yan odada ikamet etmekteydi. Mehmet ise resmi çeken (hem uyuyup hem kendi fotoğrafı mı çekemeyeceğime göre). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ardeth ozaman senin her iş yattarayla sonuçlanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yattara ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 trapsonsipor lu futbolcu @redoski haklısın murcielago o . modeli unutmuştum netten bakmıştım kum grisi gallardo çıktı o yüsden yasdım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bana ferrari alsana berkcaaaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Norvec gezimizden bikac resim daha koyayim. [spo]Heykel parkinda daha once de resimlerini koydugum uzere baya bir eglendik Bergen' e giderken fjordlari gecen bir feribottayiz. Fyordlarin birinde manzara seyrediyoruz O yeah Tarih 18 Mayis, mekan Norvec yollari: Bergen sehir meydani Alttakiler de iki fjord resmi. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 norveç'in heykellerine hasta olduk. @pulkas: naptın nerelere düştün :) [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:05 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 heykel amca namaz kılmış, selam veriyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 [spo][/spo] ehuh siz de ne popocuymuşsunuz be penth. fotoğraflar harika yalnız, çok güzel yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 @pulkas:antalya falan mı orası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 o heykellerden korkmaya başladım yeter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 @malik @duraton tuluntaş mağarası.incek/ankara. ben mağaracıyım.ankara üniversitesi mağara araştırma birimindeyim.buda bi fotoğraf çekme faaliyetiydi.beni manken olarak kullandılar.mankenlik zor iş.15 ile 45 sn arası nefes tutmak ve sabit durmak gibi bi külfeti var.ama sonuç mükemmel.kaç kişinin böle bi fotoğrafı olabilirki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 uhehue imba heykeli de koyayim o zaman [spo] close up volvo s40 imiz ve biz, ikinci arabayi beklerken (2 hatun da ayni arabada olunca cis molasindan ilerleyemiyosun tabi) heykeller ve ben dertlesiyoruz. heykeller everywhere [/spo] Bu arada Norvec'teki kadar guzel bir doga hayatimda gormedim, bir firsat bulun bisey yapin bati - kuzeybati norvece gidin fjordlara. Bergen sehrine veya direk, sonra cikin ordan gezin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Geçen yazdı sanırım, Mercan Abi de oralarda bi yerde olacak: [spo] [/spo] Level 60 olduğum gece!!!11oneeleveleven :p [spo] [/spo] Level 60 kutluyoruz arkadaşlarla brunchta. [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 @blackchaos abi o maç bjk-fener kupa maçı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 orgy heykeli iyimiş. 7 den 70 e herkes orgye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 level 60 kutlamak ne ya -_- bizim hocalardan biri de geçen makalesini kutluyodu imba heykeli süpermiş pillar of thousand faces ve pleynskeype aldı götürdü beni bırrşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: chaos Bu maçtan :P adamın dötü burnumun ucunda. ıyy eski açık sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 İlke, sen burada neden ortadasın abi, sakat bir poz olmamış mı bu =) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 oy oy en arkadaki adamın vücüt açısı ,ellini koydugu yer ,bacaklarını açış şekli, veee gözlerini diktiği yer . adam bence pozda kötü emellerini dışa vurmuş penth de gözü var bence.=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 dasaaa ora nere bea :)( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bana da sakal horas bana da sakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Oha dasaaa'nın verdii fotoda hava donmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar