Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 kaybolan umutlar ve hayatın gelip geçen gemilerinin serin yalnızlığını görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bahar yaramamış sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 voleybol oynayan neşeli kızlar vardı. bahar meltemi gibi gülümsüyordu bir tanesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ohhoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Stockholms Nation'da bir yemek esnasinda, su ileri arkada ayakta telefonla konusan benim : ) Yemek arasinda sarki soyleyip shot atma gelenekleri var da arkadaslarin, burada da biz ucumuz Isvecce bi sarkiyi lead ediyoruz, kafam cok iyiymis ki girismisim Isvecce bilmeden boyle rezil biseye 20 Isveclinin karsisinda heralde : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 abi yine bi sürü sarışın... İngiltereye mi gitsem acaba d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Ne Ingiltere'si be : ) Son 2.5 haftam yahu, nasil birakicam bilmiyorum. Hele bir de bu 6 aylik surenin 1.5 ayini gelip burada Turk hatun bularak gecirince insan iyice bi kafayi vuruyo daglara taslara, son 2 ayda aklim yerine geldi de neye yarar gidiyoz iste, sukur degerlendirdim yine : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 2.resimde en soldaki cocuk ne mutlu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Çok farklı açılardan bakıyoruz olaya ben sadece etrafımda sürekli sarışın kız görürsem mutsuz olurum d: Bu görünüşünden nefret ettiğinden bir evde oturmaya analojik bir durum, ruh doygunluğu ve estetik bir çevreye olan ihtiyaç d: Yoksa illaki ben gider orda sarışın olmayan birilerini de bulurum ama yine de etrafımda ki kızların %90ı sarışın olursa ben depresyona girerim d: (nerden geliyor bu antipati bilmiyorum açıkçası d:) [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 01:14 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 @malik: koymuştum lan yazın ortasında asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Dinan! Hep aynı t-shirt lan! Aş biraz olm kendini =P said: Penthesilea üye § 27 Mayıs 2007, Pazar - 00:30 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- son 2 ayda aklim yerine geldi de neye yarar gidiyoz iste, sukur degerlendirdim yine : ) *Har har har* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: § 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 14:50 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- abi sen lucifer misin mandadaki?değilsin dimi? -------------------------------------------------------------------------------- que sera sera dinlerdik sevtap parmandan biz gençken...öyle büyüdük...kaçma çocum nereye gidiyosun? öleyim doğru tahmin bizde eskiden pati idik. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 18:14 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bir yere odaklıyım [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 üsküdar amerikanlı genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 üsküdar amerikan mı orası feci "big brother is watching you" olmuştu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 [spo][/spo] Bir Fenerbahçe maçı sonrası okuldan kaçmışız Ada'ya gidiyoruz her zamanki gibi Beşiktaş formam üstünde :) [spo][/spo] Yine bi devamsızlık olayı güçlü kaslarımı kullanıyorum [spo][/spo] Okul kantininde poker party seyircili :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Aa saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ehuh ben de benzettim kendime biraz eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 2.fotoda sınav filminde gitar çalan cocuk vardıya dedesi kızıyodu ,ona benziyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Gözlerin nerde senin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 cd abi ben seni okulda neden görmüyorum, sadece fotoğraf çekmeye mi geliyosun sabancıya : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sol köşede oturan kız çok hoş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar