aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 soldaki penth, sagdaki dela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 [spo] [/spo] Ulan o üsteki kutuda yazan marka ne öle koptumyaKANDALF ahauahauhauahuhu ne o power sapılay mı ? aNfimi yoksa buldum Kasaymış =D lol [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 08:16 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 eeeh yeter ben de sıralıyorum resimlerimi. alın vicdansızlar. zeytinli rock fest 2006. ama paso benim resmim var. o ayrı. [spo] aha burda 3 aydan sonra ilk kez şapkamı çıkardım. çadırda şiir defteri aramaya başlayıp, hayatın bana acımaz davrandığını falan düşünmeye başlayınca tekrar taktım. emo kid olmak bana göre değil. bu arada 55 kiloyum. yemek de yiyorum. ama kilo alamıyorum. bünyeye ters. bu da öyle geyiğine çekilmiş bi resim işte. ağızda yanmayan sigara falan. ayrıca sigarayı da sadece kızlara karizmatik görünmek için içiyorum. burda da harbiden yatıodum. çadırlar kumsalda arkadaş 5-6 gibi uyuyoruz 7-8 gibi güneşten uyanıyoruz. mavi sakalı beklerken biraz kestireyim demiştim. arkadaş çekti. ama evet itiraf ediyorum daha önce de uyuyomuş gibi yapıp resmimi çektim. duyduğuma göre izmirli zenci kızlar etkileniyormuş bundan. zeytinli böyleydi. çok eğlenmiştik üstüme afiyet. artık 2007'ye inşallah. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Bende 55 kiloyum 1.80 boyla. ayni durum bendede :) ama alistim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 1.78 benimde:D alışamadım ben 19 yıldır. insanlar çok üstüme geliyorlar. ama kendimle barışığım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 1.85 benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 heyecanlı bekleyiş, bakalım en uzun kim. =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bücürsen gısganmayacaksın arkadaşım! boyun gadar gonuşcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Kızlara karizmatik görünmek için sigara içmek? O da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 sigara içen karizma olmuyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 en kısa yarışmasında birinci olurum. 1.69 ! varmı geçen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 said: Prawler üye § 24 Mayıs 2007, Perşembe - 19:15 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Kızlara karizmatik görünmek için sigara içmek? O da güzel ne yazıkki öyle düşünen tiplerde var :D. allahtan etrafımda yok(bana uzak allaha yakın olsunlar pls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ya adam geyik yapmış (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 adama bişi demioz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 ne diyim ben size yani:) o lafı ciddiye alıp bir de üstüne ayar verme çabasına girmiş olamazsınız. böyle insanlar varmı ki yahu? gerçi praw direk rezil etme modunda yazmış belli çünkü az çok tanıyorum seni bu kadar "odun" olamazsın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Üste alınıp hemen çıkışmam lazım. Fakat... sigara içmiyorum! içiyorum aslında. Alınayım madem. çok alındım kendine çok iyi bakıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bende koyayım bari..[ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 23:54 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Hıc koymamıstım resmımı sımdıye kadar buyursunlar.. Barada gideriz.. CooL da takılırz.. Standımızıda kurarız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 00:54 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Odam :p [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 guzelmis baya neresi tam ora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 oha. uber!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Tam karşıdaki koca bina Swissotel Sırtımı verdiğim yer İnönü stadı orası maçka Hilton Parksa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 o çatısı gözüken kırmızı binada teyzemler oturuyo yanılmıyosam orası değilse bile o yol üzerinde çok güzeldir oralar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 İnönüler oturuyor orda Erdal İnönü falan :p başka oturan varmı bilmiyorum ama oraları gerçekten harika ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar