Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlilikte bekaretin önemi

tikkycemal

Öne çıkan mesajlar

en cokda araya gırıp cıddı seyler yazanlara guldum ben topıcte.

[spo]
tıkkycemal demiş ki; ben şişlide oturuyorum fena arkam var

xtrdas
demiş ki; efendım aslında bekaret eskı toplumlardan kalma bır gelenektır fekat freudun kıtabında belirttiği gib,,,

pikacu demiş ki; tikky gözluklerıne sokim.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tikkycemal demiş ki :
nUKİ alakası var nuki erkek niye evlenmeden ilişki yaşamasın.Bayanlar sonra iyi sevişmiyor diye adam boşuyor tecrübeli olmak lazım.hEM ayrı şeyler bunlar bi kadın karıma kocanla çatır çatır yattım demez!

biride erkekler masturbation yapınca bakirliği gidio yazmış.Ne alakası var 8 yaşındaki veletler bile yapıyor artık.Herkes uzman cinsolog o zaman.Kızlarda en geç 10-12 yaşında başlıyor bu masturbationa özellikle büyük şehirlerde.Diğer yerlerde çok eitimsizlik var masturbation yapınca kızlık zarım gidermi veya hamile kalırmıyım diye düşünenler oluyor kızlarda ama yinede çoğu yapıyor hatta o yaşlarda erkekler gibi evlerde toplanıp yapıyorlar kızlar..!!!

rofl
Sosyal ağlarda paylaş

bakirelik deil durum. sevdiğiniz kadının içine daha önce birinin girip girmemesi içine boşalıp boşalmamasını sizin kaldırıp kaldıramıyacağınızdır olay. sizden önce bişiler yapmış olabilirde olmayabilirde bu sizi alakadar etmez.

Ki namus kousu bakireliktir heryerde. Ben bakire olan ama diğer herşeyi defalarca yapan kızlar tanııdım gördüm. Namus diyosunuz e onların kide gitti ozaman. sadece bi zar. hepsi bu. sizinle alakalı bu konu. onunla deil.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim şimdi
açıkçası ben elin herifinin her türlü balını sütünü emdiği bir hamınla evlenemem aklıma gelir ikide bir sonunda çıldırırım

ha mantıklı mı? kesinlikle değil hatta iğrenç bişey GERGE nin dediği gibi ama napalım abi kaldıramıyorum. olmaz yani hakkaten kanıma dokunur. genetik falan belki biz Türklerde, çünkü olay İslam la da ilgili değil, islam öncesi Türklerde de zina yapanları öldürüyolarmış...

yani mantıksız ve ahlaki değil ama mümkünde değil..(benim için)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...