demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ANNNEEEAAA HORTLAK!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 belki de benim ultra evil planıma göre birisi yeni tikkycemal olmaya soyumuştur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Üç kere isimini söyleyince gelen tiplerden bu da :D O kadar çok çaırdınız ki adamı geldi sonunda. tikkycemal! tikkycemal! tikkycemal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Adminler adamı böyle çarpar işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 en cokda araya gırıp cıddı seyler yazanlara guldum ben topıcte. [spo] tıkkycemal demiş ki; ben şişlide oturuyorum fena arkam var xtrdas demiş ki; efendım aslında bekaret eskı toplumlardan kalma bır gelenektır fekat freudun kıtabında belirttiği gib,,, pikacu demiş ki; tikky gözluklerıne sokim.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 herkes metroseksüel olmuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 olm adamın topiclerini hortlatmayın pati çökecek dedim zamanında, herkes birden pırtlarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Arada necromancerlıkları tutuyo böyle.O zaman da böyle hortlatıyolar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 necromancy forevar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 said: tikkycemal demiş ki : nUKİ alakası var nuki erkek niye evlenmeden ilişki yaşamasın.Bayanlar sonra iyi sevişmiyor diye adam boşuyor tecrübeli olmak lazım.hEM ayrı şeyler bunlar bi kadın karıma kocanla çatır çatır yattım demez! biride erkekler masturbation yapınca bakirliği gidio yazmış.Ne alakası var 8 yaşındaki veletler bile yapıyor artık.Herkes uzman cinsolog o zaman.Kızlarda en geç 10-12 yaşında başlıyor bu masturbationa özellikle büyük şehirlerde.Diğer yerlerde çok eitimsizlik var masturbation yapınca kızlık zarım gidermi veya hamile kalırmıyım diye düşünenler oluyor kızlarda ama yinede çoğu yapıyor hatta o yaşlarda erkekler gibi evlerde toplanıp yapıyorlar kızlar..!!! rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 evlerde toplanıp yapıyomu. ya ne biçim adammış len bu sınırsız lol'lükler yapmış güldürdü gene adam bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hortladığı gibi banlanır direkt, uzun sürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bence bi kız için çok kötü bi durum... aslında nasıl evlenmeden böyle hatalar yapıolar anlamış değilim.... bazen üzülüyorum hemde çok... yarın öbürgün bizde evlenicez yani ALLAH korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hata diyolar abo avrupa duy sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bakirelik deil durum. sevdiğiniz kadının içine daha önce birinin girip girmemesi içine boşalıp boşalmamasını sizin kaldırıp kaldıramıyacağınızdır olay. sizden önce bişiler yapmış olabilirde olmayabilirde bu sizi alakadar etmez. Ki namus kousu bakireliktir heryerde. Ben bakire olan ama diğer herşeyi defalarca yapan kızlar tanııdım gördüm. Namus diyosunuz e onların kide gitti ozaman. sadece bi zar. hepsi bu. sizinle alakalı bu konu. onunla deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bunlar boş işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Sizin başka birisinin içine girip girmeidğiniz önemli değil, değil mi? Siz yüce, ulu, Tanrı'nın sevdiği erkekler her istediğinizi yapabilirsiniz. Türdeşlerimden iğreniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 kimse bizim içimize girip boşalmıyor? bir mi tutuyosun? hem ben bakireliğin saçma olduğunu söylüyorum neden çemkiriyosun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Sert çıkmışım, özür dilerim de; yine de anlamadım? N'olacak ki öyle olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 yok bu patinin havası bi başka. muhalefet ruhu var herkesde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 abicim şimdi açıkçası ben elin herifinin her türlü balını sütünü emdiği bir hamınla evlenemem aklıma gelir ikide bir sonunda çıldırırım ha mantıklı mı? kesinlikle değil hatta iğrenç bişey GERGE nin dediği gibi ama napalım abi kaldıramıyorum. olmaz yani hakkaten kanıma dokunur. genetik falan belki biz Türklerde, çünkü olay İslam la da ilgili değil, islam öncesi Türklerde de zina yapanları öldürüyolarmış... yani mantıksız ve ahlaki değil ama mümkünde değil..(benim için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 zylar çok saçma konuşmuşsun abi. ha biz boşalmışız ha bize boşalmışlar aradaki fark ne ? yani sonuçta iki taraf da bekareti bozmuyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 sylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bir başkasının sıvısını içinde istermiydin? sddsfs jeneriklik.. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar