Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bence...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 milyon damage da olmaz ama? hitsmode şaşırmış kendini :D

bu arada basit NR ve güzel gear almak için silithusdaki the calling questini tavsiye ederim, bir mage için güzel gloves alınabiliyor.
Mesaj tarihi:
4m 1 vursa arka arkaya 20 tane adam ölür sen ne diyosun abiicim kesin 1 yanlışlık wardır bide güya kapıları açıp hemen bitirmiş o ilk açan fransız serverı kolaymı hemen bitirmek öyle
Mesaj tarihi:
Pearl, ne fransiz serveri ya yemisler seni : ) Fransizlar nal topluyor, dwight'in koydugu SS avrupa'da gelinen son nokta, o da Magtheridon'da. Zaten dünya'da da 3. su an.

Thoare, o ss'i bizim hunter officeri Stony koymus private discussion'a, bana pek edit gibi de gelmedi acikcasi. mümkündür yani ya resist ya kill olayi. Sana ne kadar koydu yaklasik? : )

buna da cok güldüm mesela, ki bu Drama guildi ilk Nefarian kesen guild : download
Mesaj tarihi:
adem, veriyor olması lazım zira benim deneylerime göre XD mage armor kapalı ilen 14 dmg felan koyuyo ifdeki hot coal, mage armor açıp 15 fire res kazanınca 1 dmg felan gidio.
Mesaj tarihi:
Resistance 2 şekilde işler, mesela Frost büyüleri binary'dir, yani Resist edildiğinde hiç hasar almazsınız.

Fire büyüleri ise farklıdır, Resist edildiğinde bir kısım damage reduction söz konusudur.
Mesaj tarihi:
evet abi illa nr olunca dmg yi resist edecen diye 1 kural yok ayrıyetten resist etsen de belki 1 kısım dmg ini veriyodur 4m verse yarısını en az 2 m sana gelir hiç 1 türlü kurtulamazsın istersen tüm ıtemlerın 25 fr wersin
Mesaj tarihi:
gangren biraz daha açar mısın o konuyu. her schoolun resist yaslarını felan. veya yazan bi yer varsa bildiğin (neden arama yapmıyorum ki, neyse umarım hoş karşılanırım :D
  • Yeni Oluştur...