Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ...nature resistance esyasi toplamaya bir an önce baslayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 4 milyon damage da olmaz ama? hitsmode şaşırmış kendini :D bu arada basit NR ve güzel gear almak için silithusdaki the calling questini tavsiye ederim, bir mage için güzel gloves alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 O_o O dmgyi resist etsen nolur etmesen nolur. Ben 4mye kadar sayamıyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 O_o Arkadaşın dediği gibi resist etsen de etmesende birşey olcağını sanmıyorum. çüş be 4m ehrm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 penth onda bir trick var nie 4m dmg gerçeği ne kadar onu çözmek lazım ayrıca bu ss nerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 4m 1 vursa arka arkaya 20 tane adam ölür sen ne diyosun abiicim kesin 1 yanlışlık wardır bide güya kapıları açıp hemen bitirmiş o ilk açan fransız serverı kolaymı hemen bitirmek öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 eye beam olayıda şu [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 13:08 tarihinde, dwight tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Pearl, ne fransiz serveri ya yemisler seni : ) Fransizlar nal topluyor, dwight'in koydugu SS avrupa'da gelinen son nokta, o da Magtheridon'da. Zaten dünya'da da 3. su an. Thoare, o ss'i bizim hunter officeri Stony koymus private discussion'a, bana pek edit gibi de gelmedi acikcasi. mümkündür yani ya resist ya kill olayi. Sana ne kadar koydu yaklasik? : ) buna da cok güldüm mesela, ki bu Drama guildi ilk Nefarian kesen guild : download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Video çok orjinal herkes izlesin, bayağı güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 penth, beamın kendisiyle tanısmadan önce hakkın rahmetine kavusmustum.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 4m dmg yedikden sonra düşüp 400dmg daha yemiş [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 14:35 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Tho yalan olmuşun ne iş? :p Şu anda bende 178 unbuffed NR var.. Amma velakin o itemler ile nasıl damage yaparım, ne kadar yaşarım bilinmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Çift post, pardon. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 14:39 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ben mi yanlış goruyorum yoksa o latency 23.6 mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 236 olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 İyide Elemental resist absorb vermiyormuydu sadece? Yoksa -hit demi veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 adem, veriyor olması lazım zira benim deneylerime göre XD mage armor kapalı ilen 14 dmg felan koyuyo ifdeki hot coal, mage armor açıp 15 fire res kazanınca 1 dmg felan gidio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Resistance 2 şekilde işler, mesela Frost büyüleri binary'dir, yani Resist edildiğinde hiç hasar almazsınız. Fire büyüleri ise farklıdır, Resist edildiğinde bir kısım damage reduction söz konusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 evet abi illa nr olunca dmg yi resist edecen diye 1 kural yok ayrıyetten resist etsen de belki 1 kısım dmg ini veriyodur 4m verse yarısını en az 2 m sana gelir hiç 1 türlü kurtulamazsın istersen tüm ıtemlerın 25 fr wersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 gangren biraz daha açar mısın o konuyu. her schoolun resist yaslarını felan. veya yazan bi yer varsa bildiğin (neden arama yapmıyorum ki, neyse umarım hoş karşılanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar