Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 işte tüylerinizi diken diken edecek dünyanın gerçekleri ve piramitlerin nasıl yapıldıgı... hepsi aşşada Hitler toplama kampina gitmis, yahudilerden birini cagirmis - 2+2 kac eder diye sormuş ... adam da 7 demiş. Hitler donmus arkasindaki yuzbasiya - Ulan bu ne bicim toplama kampi? amiral gemiye çıkmış, denizcilerden birine - 9 eksi 3 ne eder? diye sormuş, denizcide 7 demiş. Amiral kaptana dönmüş ve - Bu ne bicim çıkarma gemisi Genç kız, aşığına telefon açmış Tankut, demiş, seni çok arzuluyorum, geceleri uyku uyuyamıyorum. Ne olur bu hafta sonu bize yemeğe gel. Seni annem babamla tanıştırayım. Sonra benim odamda ders çalışıyor gibi yapar doya doya sevişiriz... Tankut ömründe hiçbir kızla sevişmemiş, toy bir delikanlı. Bir eczaneye gitmiş.Babacan eczacıya -Bu hafta sonu önce bir aile yemeği, peşinden ateşli bir aşk yaşayacağım, demiş, o yüzden iyisinden bir kutu prezervatif istiyorum... Babacan eczacı kutuları vermiş, oğlanın sırtını sıvazlayıp yolcu etmiş.Tankut hafta sonunda bir büyük buket çiçekle kızın evinin kapısına gelmiş. Genç kız kapıyı açmış.Tankut'u doğrudan yemeğe almış.Delikanlı çok mahcup biçimde masaya oturmuş. Kızın ana babasının yüzüne söyle bir baktıktan sonra basını önüne eğmiş. Başlamış dua etmeye. Ancak dua bir turlu bitmiyor. Kız sonunda dayanamamış, fısıltıyla -Ben senin bu kadar dindar olduğunu hiç bilmiyordum Tankut, demiş... Tankut adeta inlemiş -Ben de babanın eczacı olduğunu .. Kolordu komtani terroristi yakalamış ve sormuş - 9 bölü 2 kaç eder Terorist de 7 demiş ... Komtan dönmüş ve - Ulan bu ne biçim bölücü örgüt Asiri ishalden sikayetci biri Cerrahpasa'ya gider hemen.. ama burokrasiden dolayi belgeleri karisir ve kahramanimizi yanlislikla psikiyatri servisine havale ederler.. 15 gun suren tedaviden sonra, taburcu olacagi gun, bir arkadasi karsilamaya gelir - Noldu gecti mi ishal ? - Hayir gecmedi ama artik takmiyorum Adamin biri doktora gitmis -Doktor bey benim erken bosalma sorunum var demis. Doktor da -Oooo..Ne kadar iyi benim de zaten fazla zamanim yoktu demis... Temel'e sormuslar, bir homoseksuelin aklini nasil karistirirsin? Temel uzun sure dusundukten sonra 58 rakami ile demis. O da ne demek hicbirsey anlamadik denildigi zaman Bak nasil akliniz karisti sizi ibneler siziiii derim Öğretmen öğrencilere soru soruyor - Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı? Biri cevap veriyor - 4 kuş kalır. Başka bir çocuk da hemen atılır - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz... Öğretmen bunun üzerine - Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir? Öğretmen düşünüyor, düşünüyor... - Emerek yiyen evlidir, diyor... Çocuk cevap veriyor - Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bazıları güzelde bazıları öeghh dedirticek soğuk espiri cinsinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hepsi akıl kokuyo valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 dört işlemden soğudum. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 matematiksel işlemler kötüymüş :) son soruda çocuk baya bi bozmuş hocayı.. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 20:06 tarihinde, d3n1z tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 birincisi bir reklamdı.. levi's reklamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Valla eczacı olayı komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 verilen cevaplar niye hep 7? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Eczacılarla fazla haşır neşir olmamak lazım =).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Eczacı harici yalan, iğrenç diyaloglar olsaydı ba$lık tam uyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 En sonuncuyu okurken klavyemi pislettim AMAN ALLAHIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 haha fistan kasten mi yaptın bilmiyorum ama okurken arada o bölücü örgüt çıkınca koptum :D hepsini biliyordum ama güzeller gene de eauheaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sonuncuyla eczacıya bayıldım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Asiri ishalden sikayetci biri Cerrahpasa'ya gider hemen.. ama burokrasiden dolayi belgeleri karisir ve kahramanimizi yanlislikla psikiyatri servisine havale ederler.. 15 gun suren tedaviden sonra, taburcu olacagi gun, bir arkadasi karsilamaya gelir - Noldu gecti mi ishal ? - Hayir gecmedi ama artik takmiyorum Adamin biri doktora gitmis -Doktor bey benim erken bosalma sorunum var demis. Doktor da -Oooo..Ne kadar iyi benim de zaten fazla zamanim yoktu demis... ehueh bunlarda koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 stilini sevdim genç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 şu anda kusuyorum :D bu "nebiçim toplama hedesi" olaylarından midem kalktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sonuncusu hosmus ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yaa koptum eczacı olayına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ya ben 7 esprisini anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bölücü örgüt ama bölmeyi yanlıiş yapıyo işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sonuncusu gusel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 LonelyWolf anlamaman daha iyi gerçekten, hiç değilse sen kusmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sonuncuda o çocuk sınıfı geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hepsi güzel bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar