Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi Irak

AthleT

Öne çıkan mesajlar

şöle diyim. en azından hababam sınıfı, kelolan gibi isim lekeleyici berbat iğrenç gereksiz filmler ortalığı meşgul ederken, bu film sınıfın üzerinde. yani hiç olmaması varken birinin çıkıp bu filmi yapması iyidir, bu kadar tartışmak da gereksiz çünkü zaten filmin kapasitesi belli bir kesime hitap ediyor, bu bi gerçek.

*bu arada filmi izlemedm

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 09:09 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rekor kırar mı bilemem çünkü bu işler hiiiiç belli olmuo...beni pek de ilgilendirmio işin rekor kısmı,ben gidip izliycem,kim izlemiş,kaç kişi izlemiş çok da umrumda diil..
kv'nin güsel olucaana inanıyorum,yarın izliycem,uyuyamadım walla meraktan:D
Sosyal ağlarda paylaş

filme ben de gidicem ama gerçekten gidicek başka film olmadığı için haftada 2-3 filme giden birisi olduğum için tabi gösterimde izlemediğim film kalmıyor bu yüzden ben de bütün filmlere gidiyorum hemen hemen gösterime giren iyi kötü bu yüzden buna da gidicem... filmin diziden gelen bir backgroundu var ama gene de çok başarılı bir film olacağını zannetmiyorum. seyirlik bir film olacaktır bence yani filmden çıkıtğınızda hayatınıza birşeyler katmayacaktır zaten katıyorsa o zaman hayatınızdan şüphe etmeye başlasanız iyi olur... bence bunun tarzında bir film jarhead gelecek bu yakınlarda o da izlenmeli ve bu filmden çok daha kaliteli olacağını düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya kv'nin ilk bölümleri tekrar gösteriliyor ve her reklamın sonunda filmden önce kv-ırak'ın fragmanı var,bill zane'i gösteriorlardı ve kim olduğunu ve tipini nerden hatırladığımı bulamadığım için sinir hastası olacaktım resmen(gayri resmisi her neyse).ya Titanic'te oynayan kötü nişanlıymışşşşş....
Sosyal ağlarda paylaş

izledim bugün,bence güseldi..
konu bakımından pek zengin diil,ama değindiği konuları çok beyendim..
filmin şu yanını sewdim,tek açıdan bakmamışlar olaya,yani sadece amerikalıları kötüleyen bir film olmamış,tamam filmde o yön baskın ama islami terörden fln da bahsedilmiş,özellikle şeyhin konuşmalarını sewdim(canlı bombayla ilgili olanını)
kısacası beyendim filmi,beklediim gibiydi,sadece biras konu kıtlıı wardı,ama onun dışında güsel bi film olmuşş..
Sosyal ağlarda paylaş

Kv'den nefret etmeme ve tek bir bölümünü bile izlememe rağmen,nedendir bilinmez bu filme gitmek istiyorum.Fragmanı bayaa hoş gözüküyordu ama konu cidden çok saçma =) Ama sanırım diziyi ilmediğim için filmede gitmeyeceğim.Yinede (çok başarılı bulmasamda) birçok türk filmine göre başarılı gözüküyor...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar herseyden once sunu solemeliyim bu film cogu dev butceli aksiyon filmlerinden daha guzel. bunda cok ciddi konusuyorum. film sadece aksiyon deil ama dusundurucu yonu de cok agır basmakta. kesinlikle gidin izleyin.
ya bi canlı bomba sahnesi var ben onun gibi guzel ve gercekci bir sahne daha izlemedim.
filmin dizinin konusuyla alakası yok pek fazla. adamlar gene aynı. ama diziden bir parca yok filmde. sadece bi yerde polatın gecmisini soyluyorlar o kdr.
anlatacak cok sey var yaz yaz bitmez. en iisi siz gidin bu filme hemen

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 19:51 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dizisinde en sewdiğim bölümler özellikle aslanbeyle polat,baronla kılıç arasında geçen günümüz sorunlarına deginen konusmalardı,filmde de böyle sahnelerin agırlıklı olacagı görüşüyle gittim ama aradıgımı bulamadım,ama film gerçekten de bi çok amerikan filminden çok çok daha ii
Sosyal ağlarda paylaş

Fılm kesınlıkle kotu degıldı...Aksıyon sahnelerı son derece ıyıydı ozelıkllıke..Canlı bomba sahnesıne zaten dıyıcek lafım yok..Cok guzel olmuş....Bunun dısında yemekte kunefe ıstemesı mematının kopardı benı..Bunun gıbı bı kac ınce esprı vardı :)..Dızıyle alakası yokdu fılmın ayrıca ..Yanı dızıyı ızlemeyen de gıdebılır..Ben daha ıyısını beklıyordum(Konu acısından)Ama genede bır cok fılmden ıyıdı...

Yalnız fılmden sonra sezdıgım bırseyler var..Tum sınema salonu alkısladı kalktı...Kıme baksam yuz ıfadesı soyleydi:Lan bende gıdıp bır amerıkan buluop oldurucem..Bush nerde ? flan....
Sosyal ağlarda paylaş

milleti amerikaya karşı nasıl provoke edelim amerikalıları nasıl ezelim duygusu vardı biraz filmde. alakasız alakasız hristiyanlıgı falan da soktular. olmamış oralar. şu replik bombaydı ama

[spo id=6142531]memati: ne diyo abi
polat: tanrının cocuguymus
memati: orospu cocuguuu[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...