-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Günlük, yarın doğumgünüm ve yarın aynı zamanda 2008-2009 döneminin en zor sınavlarından birine giriyorum Business'dan. Seni hiç sevemedim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Günlük evimi çok özlemişim. saçı bi düzelttirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ÇOK AÇIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 gözüm mikrop kapmış muharrem! bugün ders vardı, yalan oldu.. YARIN SINVA VAR! hasss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük 56 almışım fizik 2'den, nasıl mutlu başladım güne anlatamam. çan 30 çıkmış lan, daha ne istiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 can sıkıcı bazen işler günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 olm günlük, şu an as urfa kebapçısındayım. ohş diyorum. iki adana dürüm götürdüm. asdf bi gün de böyle geçti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük, lütfen muhasebeden kopya çekebileyim, lütfen bi 15 20 alayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük, papüüüğş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 pogodi istediğim şeyi yaptı günlük, üzgünüm. Kendime de kızgınım iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 oh finaller sonuçlarını içime almaya başladım. yaşasın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük yarın işletim sistemleri ve türk inkilap tarihi dabıl kombo olarak çıkacak, biri matematik falan olsa yine çalışırım da ikisi de tarih ulan. bir de bininci sayfada mesajım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 1000. sayfada belirtmek isterim ki bugün doğa bilimleri müzesine gittim. iğrenç iguanalar vardı. bi de glassharmonicamı ne bi ara patide muhabbeti dönmüştü, ondan gördüm. dinazor kemiklerini görünce korktum, civcivleri görünce eğlendim, amele gibi bir gün geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük nagber ekol hocadan integral çalışıyordum bi uğrayayım dedim öss yaklaşıyor günlük çalışayım hadi gidip bu arada dün çeyrek finale çıktık futbol turnuvasında 2 gol yedim, biri yenilirdi de, diğerinde rakibin ayağına verdim topu resmen, öyle oldu ama müdahalelerim iyidi, önümde defans da iyi olunca keyifli iş beh neyse görüşürüz günlükcan vakit ders vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 5 gunluk rasta kokusu çilesi bitti^^.çok özledim ama şimdiden.//çirkin kokuyordu fln ama süper bir 5 gundu.hatta o kdr çok yoruldum ki,kim görse hasta mısın sen diyor,hippie ruhuna kapılıp ben de dağıttım galiba onla biraz,olsun iyidir be günlük=)şimdi zaman espanol çalışma zamanıdır öncesinde bir blonde leffe daha bükeyim de,verim %100 olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günnük bu hayvan 2 saattir bişiler kemiriyor takmıyorum abi hayvan kumandayı yemiş ya. off kafa kafa değilki bakayım. kızdım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 off 3 http://www.isbpmyo.edu.tr/images/kitaplar/ahn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bak bebeğim. çok kızgınım. çünkü vizelerin 2 haftaya yayılmış olması ruhumu sıkıyor. yarın benim 6 sınavım bitmiş olcak ve ben sınavlarım bitmiş moduna giricem. oysaki 2. hafta kol gibi 4 sınav var. pazartesi günü bi geçsin, iyice yayıcam ben malımı biliyorum. ayrıca kendime de kızgınım. benim aklım geçen dönem nerdeydi? neden hiç çalışmadım ben? neden bu kadar kafasızım? birazdan dobby gibi kafamı duvarlara vurmaya başlıcam. ayrıca neden yaz okulu yok? madem yaz okulu getirmiceksiniz neden bütü kaldırdınız? öf. duvarına tüküreyim marmara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 selam günlük. 1000 sayfa olmuş sanırım ilk defa yazıyorum sana. ama içime dert oldu lan niye herkesin ödevi bana patlıyo? hayır demeyi öğrenmeliyim artık günlük. evet, öğrenmeliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 vaay günnük 1000 sayfa da olmussun havandan da gecilmez simdi^^ ama gel gör ki 1000. sayfaya yaraşır anlatıcak şeyim yok bugün. öyle sıradan bi gündü işte. okul, sınavlar vs. sıkıldım hatta. frambuazlı pasta yedim. cokzeldi. bi de artık atolye dışında daha sık çizim yapmaya başladım. aferin bana. bununla yetin hadi. bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 günlük 1000.sayfan hayırlı olsun..bu sayfaya hayat boyu unutmamam gereken bişeyi yazmak istiyorumm.insanlar asla göründükleri gibi değiller...gerizekalı insidansı bukadar fazla olan bir toplumda seri katil olmamak için çok çaba gerekiyor.. insanlara güvenme günlük asslaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 irin said: 5 gunluk rasta kokusu çilesi bitti^^.çok özledim ama şimdiden.//çirkin kokuyordu fln ama süper bir 5 gundu.hatta o kdr çok yoruldum ki,kim görse hasta mısın sen diyor,hippie ruhuna kapılıp ben de dağıttım galiba onla biraz,olsun iyidir be günlük=)şimdi zaman espanol çalışma zamanıdır öncesinde bir blonde leffe daha bükeyim de,verim %100 olsun^^ rasta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ölmüş gibiyim... :[ içim acıyor lan. yarına sınav var. göz pert olduğu içn fazla bakamadım. ödevini de çoook yavaş yapıyorum. ne canım elveriyor ne ruhum. daraldım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bitti ulan vizeler bitti allahım çok mesudum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar