OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sevgili günlük 2 gün sonra notlarım açıklanıcak heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 berbat yaşamımdaki ufak tefek güzellikler için Allaha teşekkür ediyorum.. notlarım iyi gelirse daha bi iyi olcak bide mümkünse düzenli ilişki evet evet yanlş duymadınız düzenli ilişki plz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 günlük, hayatımda aldığım en güzel hediyeyi aldım. en güzel x1216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Günlük, sanırım baba oluyorum. Ne kadar panik içerisindeyim, ne kadar telaşlıyım tahmin bile edemezsin. Aklımı kaçırmak üzereyim. Kürtaj seçeneği bile içimi kaldırıyor, aksi takdirde çocuğa bakabileceğimize emin değilim. Korkuyorum günlük, ya test pozitif çıkarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 emin değilim derken, aklından bile geçirme, kürtaj ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bırakın doğsun çocuk candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sevgili günlük, uçak alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sigarayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bugün evimde oturmak istiyordum günlük. Yine nasip olmadı. Allah kahretsin böyle geniş sosyal çevreyi. :(((((((((((( :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 BOĞAZIM NİYE AĞRIYO YA ALDIRDIM İŞTE GEÇSİN ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 xunn said: Bugün evimde oturmak istiyordum günlük. Yine nasip olmadı. Allah kahretsin böyle geniş sosyal çevreyi. :(((((((((((( :) len sen ne poliyanna oldun böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Holy said: BOĞAZIM NİYE AĞRIYO YA ALDIRDIM İŞTE GEÇSİN ARTIK günlük çocuk boğazını aldırmış =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ebeeeeeeeeeeeeeeeeen Günlük Ebeeeeeen Günlük.. Bir haftadan fazla oldu hala devam Ebeeeeeen Günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 1 dedim 2 dedim şişe bitmiş günlük. sarhoş oldum =) hehe. fena hemde. azım yüzüm kaydı beaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 eşşekler hayvanlar gibi hasta oldum günlük nasıl olcak bu işler bilmiyorum. şuraya yazarken yoruldum bi saat uyucam şımdı şu ıkı dk yazı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 günlük çok güzel program hazırladım kendime. bu gece seçebilmeliyim bu dersleri. heyecan dorukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sanırım okuldan çalışmakta sıkıldığım zamanlar akbank sanat kütüphanesi ya da beyazıt devlet kütüphanesine gidip çalışabilirim değişiklik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bebeyim iki gun önce aldıgım kısa film basrol teklifinin ustune dun gece saat 3 de,klavye teklifi aldım. hatta ilginçtir bu sefer adamlarla anlastım gibi.naz yaptım cektiler fln.efendi de muzik yapıyorlarmış,amatorlukleri de bana gore,olur mu dersin bu iş? bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 günlük, usis gerçeği gecesinde acı çekmeye HOAAZZIIIIRSSMISSSSSIIIAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 usisin dediğini olur,batu. faresi hızlı olan kazansın! amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Chastise said: günlük, usis gerçeği gecesinde acı çekmeye HOAAZZIIIIRSSMISSSSSIIIAAAAN eskiden usis mi vardı selocan? ARAS'la okulda gecelerdik de her saat başı sayım yapardık kendi aramızda.. bi sazımız bi de duvarda asılı kilim olsa hapisane olayına çevirebilirmişiz aslında geceyi.. her neyse.. ödev mödev.. excel mexcel.. aldığım not ne? bb.. -_- ama haksızlık değil mi buuuu? diyeceğim de değil aslında. hakkım budur yani.. du bakalm sene sonu ne pooh yiyeceğiz.. pooh dediğim winnie the pooh'da ki gay kılıklı ayı. hiç sevmedim bu boktan çizgi filmi. teletubilerden önce gay ekolünün temsilcisi bu vardı bence.. hep süper salak olduklarını düşünürdüm çocukken. büyüdüm gay neymiş öğrendim.. gay olduklarına kanaat getirdim.. çocukluktan tiksiniyormuşum gaylerden bak.. o değil de gaylik saygı duyulması gereken bir seçim ise neden gaylerden nefret etmek saygı duyulması gereken bi seçim değil be nagehan? niye böle adaletsiz dünya hıııı? yarından sonra ödev mödev kalmayacak inş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 benim için usis bitmiştir günlük, daha da ders mers seçmem. tüm derslerimi seçtim az önce ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 kredi yurtlar kurumu, sana hayal edebileceğin en büyük küfürleri ettim. bkz: harcın zamanında yatmaması ders alamamak. vermeyin burs falan daha iyi. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 çok çişim geldi, ayak yoluna gitmeye üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 günnük hayvani bi seremoni ile arkadaşla sigarayı bıraktık az önce.. resim çekilmeler, sigara kırmalar, paket ezmeler falan iidi yani sdasd. hadi hayırlısı. bozan diğerinin altına yatcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar