Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yarın hukuk büt.üne giricem ya da o bana giricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 hay.. ya 61 lira ceza yedim durup dururken bödöfffffffffffffffff.. 15gün içinde verirsem 46 oluyomuşmuşmuş. günlük bişiler yap bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 emniyet kemeri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 günlük "buyse" adlı kullanıcıyı her gördüğümde alem buyse kral benim diesim gelio. böle işte. bye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 emniyet kemerleri güzel ya, kayışı filan var. editsaurus; bazı nedenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 razzRaziel said: hay.. ya 61 lira ceza yedim durup dururken bödöfffffffffffffffff.. 15gün içinde verirsem 46 oluyomuşmuşmuş. günlük bişiler yap bakma bende geçen gün cam filmlerinden gene ceza yaedim günlük. az kaldı baglıyodu arabayı abart egzos var dieye ama insaflı çıktı 128 ytl yazdı... 15 gun içinde ödersem benmkide 96 tl oluyomuş banada bişeyler yap günlük ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Dynun said: emniyet kemeri mi? ruhsat :/ abi dedim ankarada okuyorum dedim, 1 haftalığına tatile geliyorum gelince de arabayı alıyorum, babamda alışkanlıktan unutarak ceket cebinde taşıyor dedim.. yemedi edit: ha bi de, bi daha unutma taşımayı, gitti getirdi diye yazıyorum kenarına yoksa araba çekilirdi, sana şimdi ceza yazıyorum dedi. bende ceza yazmıcam anlayıp sevinerek haa saol abi dedim ya offff. kağıda 61 yazdığını görünce de hem kendime hemde etrafa küfür ettim içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 urmesque said: günlük amfinin yuvarlağına gel.kaleiçi?? olm antalya cok guzel deil de ne ne ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 az sonra manhattan a cluba gidicem arkadaşım ordaysa giriş ücreti olan 45 doları vermiycem çok gerginim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 günlük millet NYC de club'a gidip giriş ücreti vermeme derdinde bizde burda davosda rtenin yaptığı şeyle eğleniyoruz hayat neden bukadar acımasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sevgili günlük gidiceğim kulube newyork halkının %70 i giremiyo demeyi unutmuşum ama ben giricem(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sefgili hıdır.. kaçbin saattir doğru düzgün yatıp uyumuyorum bilmiyorum.. ama son üç günde inan bi dönemde okuduğumdan fazla kitap okudum, fazla şey öğrendim aynı prooğğramı bu gece 7defa evet 7 defa baştan yazmak zorunda kaldım. çünkü her adımda farklı noktaları hesaplamam gerekiyor ve bunlardaki çok ufak sapmalar beni sonsuza yaklaştıabiliyor.. yorgunum biraz. ama epey uzun süredir, her gece her gece uğraşıp didindiğim için alıştım da sanki. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 günlük bazıları çok gerizekalı aahha neyse. bugün son. sonra hayvaaan gibi uyumak istiyorum. yani az uyumuyorum ama kimse (ya da one way ticket) uyandırmasın istiyorum. artık antalyaya gidip gitmiceğim de kesinleşsin istiyorum. ayın 1i gelsin biletimi alayım istiyorum. sigaraya başlamak istemiyorum. uyansın ve bana mesaj atsın istiyorum. öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 günlük sesin çok yüksek çıkıyor. benim için bundan böyle günlük bitmiştir. daha günlüğe yazmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Bugün de berbat hissedeceğim diye gözlerini açıyorsun ve bok gibi havaya rağmen harika hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 çok salakça bir biçimde telefonumu öldürdüm..böyle olsun istememiştim..seviodum onu aslında..çok kötü davrandım ona biliorm ama ölcei hiç aklıma gelmemşti.ee napcam şmdii=(=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 günlük, bağıralım. sonra bağıralım. sonra ben uyuyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ha bi de "marx karl çok büyük adam" aahdashahfsdsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sabahlama kavramını haftalamaya taşıdım.. bundan sonra aylama durumunu yaşıyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sevgili günlük, bir gece uykusuz kaldıktan sonra asla sıcak su ile duş alınmaması gerektiğini öğrendim. Bugün otobüsümü kaçırdım, tam kalkış saatinde uyandğımı için de erteletemedim bileti. Gitti paracıklarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bağları yırtmışız günlük , wing tzun da yalan, o da yalan bu da yalan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 irin said: urmesque said: günlük amfinin yuvarlağına gel.kaleiçi?? olm antalya cok guzel deil de ne ne ha haha evet^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 peste barçayla yargılıyorum bugünlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 günlük bugun veda ettim kendisine , çok sıradandı ama garipti. 10 gün kafamı dinlemeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yahu günlük, hiç eve gidesim yok be hacı.. Yanımda 1 kilo muz var ye ye bitmiyo nassınısatiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar