Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

razzRaziel said:
hay.. ya 61 lira ceza yedim durup dururken bödöfffffffffffffffff.. 15gün içinde verirsem 46 oluyomuşmuşmuş. günlük bişiler yap bakma

bende geçen gün cam filmlerinden gene ceza yaedim günlük. az kaldı baglıyodu arabayı abart egzos var dieye ama insaflı çıktı 128 ytl yazdı... 15 gun içinde ödersem benmkide 96 tl oluyomuş banada bişeyler yap günlük ya....
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
emniyet kemeri mi?

ruhsat :/ abi dedim ankarada okuyorum dedim, 1 haftalığına tatile geliyorum gelince de arabayı alıyorum, babamda alışkanlıktan unutarak ceket cebinde taşıyor dedim.. yemedi

edit: ha bi de, bi daha unutma taşımayı, gitti getirdi diye yazıyorum kenarına yoksa araba çekilirdi, sana şimdi ceza yazıyorum dedi. bende ceza yazmıcam anlayıp sevinerek haa saol abi dedim ya offff. kağıda 61 yazdığını görünce de hem kendime hemde etrafa küfür ettim içimden
Sosyal ağlarda paylaş

sefgili hıdır.. kaçbin saattir doğru düzgün yatıp uyumuyorum bilmiyorum.. ama son üç günde inan bi dönemde okuduğumdan fazla kitap okudum, fazla şey öğrendim

aynı prooğğramı bu gece 7defa evet 7 defa baştan yazmak zorunda kaldım. çünkü her adımda farklı noktaları hesaplamam gerekiyor ve bunlardaki çok ufak sapmalar beni sonsuza yaklaştıabiliyor..

yorgunum biraz. ama epey uzun süredir, her gece her gece uğraşıp didindiğim için alıştım da sanki.

evet
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bazıları çok gerizekalı aahha
neyse. bugün son. sonra hayvaaan gibi uyumak istiyorum. yani az uyumuyorum ama kimse (ya da one way ticket) uyandırmasın istiyorum. artık antalyaya gidip gitmiceğim de kesinleşsin istiyorum. ayın 1i gelsin biletimi alayım istiyorum. sigaraya başlamak istemiyorum. uyansın ve bana mesaj atsın istiyorum. öpüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...