c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Günlük tam bir çılgınsın! asdsf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 2haftadır uyksuzum ya günlük uyuyamıorm erken ama erken kalkmak zorundayım uyut beni günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yok artık !! adam sıçarken uyuya kalmış.. " en son sıçıodum bi uyandım hala sıçıyorum " diyor bide.. ne demekse. ahaha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 günlük, tobb etü kütüphanesinde arkadaşımdan zorla aldığım kullanıcı adı ve şifresiyle vakit geçirmeye çalışıyorum. içimde her an fede karşıma çıkacakmış gibi bir korku var, zaten fındık kadar yer :p neyse, millet ders falan çalışıyormuş burda, ben gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 9gün boyunca full sabahlama.. sabahlama derken 9gündür günde max 5saat uyku, kalanı öküz gibi çalışma..oturmaktan dede gibi kambrlaşma ve boynun yamulması iyice. ve nihayetinde 3ödevden sadece 2.sini bitirebilme.. :( life sucks.. hele bi de hep 4ayak üzerine düşen arkadaşların varsa daha da sucks.. eleman işletme bitirdi, üzerine master yapıyor ama sallan şeyim modunda.. biz ise bitik haldeyiz paso. o okulu yükseği bitiriyor başarıyla. biz de sıkılmalar devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Ne toparlanıp fikir bulabiliyorum, ne de var olan fikirleri yazya dökebiliyorum. Günlük acilen bir şeyler yapman lazım yoksa patlıcam. Ayrıca günlük bu Yeditepe Üniversitesi'nin de allah cezasını versin, ayrıca konuşucaz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bavul yapmam lazım acil günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 asinanyavuz said: günlük, tobb etü kütüphanesinde arkadaşımdan zorla aldığım kullanıcı adı ve şifresiyle vakit geçirmeye çalışıyorum. içimde her an fede karşıma çıkacakmış gibi bir korku var, zaten fındık kadar yer :p neyse, millet ders falan çalışıyormuş burda, ben gideyim. haftalardır okula gitmiyorum. :( deseydin gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 günlük allah beni böyle çok iyi mi yaratmış yoksa evrim mucizesi miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 laboratuar popülasyonu ara tatilde ikiye katlandı güzel katlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 günlük star wars izlicem lan, indiriyom şimdi hepsini. biraz okudum ordan burdan, güzel bişeye benziyo hakkaten. belki de sonunda zuzaylı filmlere karşı olan önyargımı aşmışımdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yavuz StarWars'u bana tercih etmiş, fişlensin üstteki mesaj. bir de quote gelsin: Saeros said: Ya çok önemli bir şey olmazsa gelirim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Günlük acı gerçeklerin yerisin ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 günlük söyle selin'e, star wars bugün inmicek ki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Sıs terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hayat çokzel bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 BAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 günlüqué, abimdeyim. sevgilisi geldi. garip durumlardan garip durumlara koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Günlük alan derslerini ba bc aa şeklinde verip hukuk ve edebiyattan 45 ile kalmak kadar güzel bir şey yok babamlara soyledim adam güldü bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 bıdı bıdı yapma bana nolur gıdı gıdı yap da güliym nolur bıcı bıcı yapalım sabaha kadaaaaar öpe öpe öldür beni noluur melabaaağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Aklıma geldi günlük: dön bana yeniden nolur sev beni yeniden nolur al beni yanına nolur dön bana yeniden nolur nolur nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 AHAHHAAHAHAH yok böyle bişi 3 kere dersine gittiğim,hiçbir sınavına girmediğim dersten B+ ile geçmişim.baya iyiyim gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 AHAHAHAHAHAHAH yok böyle bişey. ulan istisnasız her şeyini yaptığım, hatta extra credit için gereken ödevlerini bile yaptığım marketing dersinden B+ almışım. allah belanı versin Marco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 beni anlamadın ya, ben ona yanıyorum ♪ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar