Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

zırt pırt emoya bağlamasam süper olucak günlük.

önümüzdeki cumartesi toplanıcakmışız iyi olucak değişiklik filan.

wow da baymaya başladı, ama yapıcak başka hiçbi şeyim yok.

bi de vizemden düşük alırsam hocanın dizlerine yapışma planlarım var.

bi de havalar biraz daha soğusa sakal bırakıcam, kış geldi hava soğudu ortama ayak uydurdum doğayla bütünüm hesabı.

ancak o sakaldan ne kadar hayır gelir bilinmez.

şimdi achievement kasayım.
15 hindi kesicem.
çav.
Sosyal ağlarda paylaş

5tane 2.dünya savaşının yıl dönümleri anmaları falan madalya aldım. 3.ünü hediye vericem. yalnız adam düşünmeden geçemiyor. tam rusya yıkıldığında bu yaşta olsaydım negzel olurdu diye.. o zaman ilk çıkan madalyalardan fırsat buldukça toplardım... hani artık uygun fiyata fazla bişi bulunmuyor. işte almanları öpüşümüzün 10.yıl dönümü, 20.yıl dönümü gazileri onurlandırma madalyası vs var.. üzerinde lkki (лкки) yazan ne olduğunu bile anlamadığım bi şey. fazla bi bilgi yok. düz bi gazilik madalyası ama rengi falan güzel. daha güzel bişiler fazla yok :(

yok kalanlar da fazla bir şeye benzemiyorlar. bayanlar (rusya içi herhalde, çünkü farklı şehirlerde yapılmış oyunların madalyaları da var) arası bilmem kaçıncı olimpiyatlar madalyaları falan.. tabak gibi bi kısmı! bi iki tanesi hayranlık uyandırıyordu gerçi. işte bi sürü de devlet nişanı, pilotların vurdukları uçak için sanıyorum bir tanesi.. ilk dönemde çıkanları yakalayabilseydik bak harika olacaktı.

bi de heykeller var tabii.. masaya koyabileceğiniz 20cmlik fi tarihinden kalma lenin büstleri vs. de amcayı çok sevmiyoruz işte, sorun o. neyse işte öle bişiler..

gerçi лкки ne demek anlamadım hiç..
Sosyal ağlarda paylaş

yeni klavye aldım sevgili günlük, şıkır şıkır yazan yeni klavyem var, hem de 11 liraya, sağa sola mesaj atasım var.
o n harfi takılan, şahane türkçemi sürekli sabote eden boktan klavyemi de bi güzel çöpe attım, soğan kabuklarıyla kola şişelerinin filan arasına, oooh, canıma değdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
günlük sanırım dünyada en çok sevdiğim şey 160 yaprak beyaz kağıt çizgisiz blok not. bugün aldım bi tane daha. sanırım şimdi kullanamayacağım yazın daha güzel konular çalışırken kullanmak istiyorum bu bebeği. uğur gürsoy karakteri gibi oldum

bu bebeği matematik okuluna gittiğimden beri kullanıyorum kitaptaki teoremleri tek tek kanıtlamanın bilançosu yaklaşık arkalı önlü 20 cillop A4 kağıttan 40 sayfa etti. Umarım buna değer, bu bebeği kullandığıma değer.
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk eve geldim.ödev yapayım diye.ev arkadaşı klavyeyi kurmus.yann tiersen notolarını kurcalamıs,sorular fln sordu.oturduk kaldık basında.beyerler,hanonlar.aferiM habana ders calısmiim de ne bok olsa yaparım yani.simdi de dressden dolls notaları indirioruz.piravo gercekten salakız.ya da benim salak, onun işi gucu yok zaten.pfff
Sosyal ağlarda paylaş

günlük dün yanağımı ısırmıştım of kötü. boğazımda da minik bi ağrı söz konusu. uyumak istediğim için dansa da gitmedim. saat 12de anadolu hisarında olmam için benim 8.30da kalkıp rahat rahat duşumu alıp giyinip 10.30da yola çıkmam gerekiyo. gene de 7 saat uyudum ya o da ayrı mesele. bi asosyal gün daha beni bekliyo sdf. ayrıldık da zaten iyice idiota olurum ben. bi kapı kapanıp bi kapı açıldı ama sakin ol şampiyon dedim kendime niahhaha (6)
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük lan. Sıcak ev yemeğini özledim. Patates yemeği de olabilir, kereviz de olabilir, pırasa da olabilir, ıspanak da olabilir. O diil de semizotu olsa ne cillop olurdu be günlük. Acaip canım çekti acaip acıktım. Evimi özledim. Az önce baktım da günlük, uçağımın kalkmasına 37 gün ve 6 saat ve küsüratı kalmış. Yani gittikçe azalıyo günlük. İlk baktığımda 41di lan gün sayısı. Daha nolsun. Bugün zaten Türk Dili ve Yazım Kuralları diye bi derse girdik. Ödev de aldık bi güzel. 2 kişilik gruplara ayrılıp napçakmışız, genelkültürle alakalı bişileri anlatıcakmışız. Biz ne bulduk konu olarak peki. Manga :D Muhtemelen laf edicekler ama olsun biz abuk bişi yaptık ya, onun için mutlu olcaz işte :D

Bol bol ders çalışıp bol bol notlar almam lazım finalde günlük. Şans dilersin artık.

Bu arada acıktığımı sölemişmiydim? Acıktım lan günlük :D Gidiyim de bi makarna filan bişiler yiyim. Hadi görüşürüz günlüküm. (Kıbrısa gönderilecek her türlü ev yemeği kabulümdür)

:elsallayanchibismile:
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük 5-6 saattir birazdan kalkıp bişiler yicem. Hala da bu durum devam ediyo. Bi türlü ayrılamadım bilgisayarın başından. Hep bişiler çıktı varya :D Ama şimdi cidden kalkıcam. Yapıcak bişi de bulamadım. Kalkıyorum bak cidden. hadi görüşürüz

:elsallayanchibismile: (bu arada formattan sora herbişeyim gitti, bu smileı bulup bana gönderebilecek kişiye özel mesaj atıcam)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...