irin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 su yok gunluk öldurecek bu yurt beni.hastayım corba içmem lazım su yok.mikro dalga riskine de girmek istemiyorum.caanım marilyn monroe bardagımı harcar fln şimdi. off hastayım corba yapanım yok.off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 selam, bugün hiç planımda olmamasına rağmen avam garde konserine gittim. geçen yılla karşılaştırıldığında bariz kötüydüler =/ elektro kemanı niçin akustik keman yerine kullanmaya çalıştıklarını hiç anlayamadım, süper klasik parçaları berbat etti. konserden sonra da sahne toplanmasına yardım ettik. 5 dakikada bitti hepsi. yarın yine lab var, pestilim çıkacak yine sanırım. cumartesi de cs201 sınavı var, millet tutuşmuş ehe. köprünün 2 şeridini kapamışlar, 30 dakikadan fazla sürmeyen trafiksiz akşam yolculuklarım bugün 1 saat kadar sürdü. hayır ama yani trafiğin tek sebebi sürücüler artık inanıyorum buna. normalde 3+1 şerit köprüye 3 şeride girerken, 2 şeridin kapanıp, 1 ek şerit açılmasıyla 1+1 olan şeride 6 şerit araba girmeye çalışıyor. Trafiği gören yeni şerit açıyor olunca, trafik de doğal olarak artıyor. yine bir sürü yeni iş güç çıktı bugün ayrıca. yaşasın(!) haftaya yine boş kalamayacağım ehe. bayram gelsin ciddi ciddi ya boş kalmak istiyorum. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 günlük upload upload nereye kadar, bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 uykum var ve yorugunum nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 günlük bugün mat vizem süper geçti. az önce eve geldim. ev arkadaşımın annesine poğaça pasta börek yap buraya yolla ama geçen sefer az olmuş biraz daha fazla olursa güzel olur dedik. vur dedimişiz de öldürmüş bizi. şu anda evde 100 kadar poğaça 50-60 börek ve gene bi 50-60 kadar mercimek köftesi var. sanırım hayır kurumu olucaz. aç insanları evimize davet edip bitirin şunları dememiz gerekiyor. yoksa biz bitiremeden bayatlicaklar yenemicek hale gelicekler. gerçi az önce indirdim mideye 6tane 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Metroda gelirken sexual harrasment party vardı günlük resmen. Bir tane yaşlı adam paso beni izliyordu çok sinir bozucuydu tonton bir dedeye benzemesine rağmen. Arabın teki de göz falan kırptı tam inerken ııghh türü bir tepki verdim. Bir de kimse dışarı çıkmıyor çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 GÜNLÜK. sen git başkası gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 günlük sıkıldım beklemekten :/ bi saattir pati dota serverındayım,son kişi gelmek bilmedi :( , ne zaman biticek bu bekleyiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 az önce ev arkadaşını vitrin mankeni kafasıyla korkuttuk. pencerenin dışından uzandığını görünce bi anda küfrederek yerinden zıpladı. sanırım baya sıkılmışız. neyse ben artık yarınki vizeye çalışmaya başlamalıyım. çau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 günlük hiç ummadığım anlarda mutfakta pizza bulmayı seviyorum hehey. bugün son sınavı olduk. (sayılır) sonra özgeyle kadıköye benim "onlarla" her zaman içmeye gittiğim yere gittik. sonra üç arkadaş daha geldi. içince ne oldu? dilim çözüldü. anlattım her şeyi onlara. benimle en alakasız olan insan bile farkındaydım ben her şeyin dedi. sana çok büyük haksızlık yaptılar dedi. evet gerçekten çok büyük haksızlık yaptılar bana. özellikle de o. neyse artık geçti gitti, mutlu muyuz? eveek =) özge ilk midye dolmasını benimle yedi. çok komikti böyle sarhoş oldu boş kabukla pilav gibi şeyi kaldırcaksın diyorum, diğer kabuğun da altına sokuyo falan =) çok eğlendik. bi de yurda geçebilsek tekrar çok güzel olcak. midyeeeeeeaa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 4. dereceden runge-kutta yönetiyormuş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 yarın son vize var günlükçüm. sabah 10 dan 1 e kadar. sonra özgürlük diye bağıracam ve aynen kızılaya akacam. dağıtmaca var yarın hehohoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 günlük, yeter lan. anaa baydım vala artık. bayram gel, tatil gel, bişiler gelsin öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bayram gelme , ertesi günü vize var. gelmeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bayram gelme 15 saat yol gitcem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bi daha insanlara cuma gunu evde oturucam demicem.denedik gorduk.cok sııcı laan!ya da mutlu filmler alayım bari eve. bu ne buuuuu hepsi aglak. yasam sevincimi sondurdu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bayram gel, 24 SAAT YEMEK YİCEM. 60 KİLO OLSAM BİLE YİCEM. yüzmeye felan başlar veririm o kiloları sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bayramın en güzel yanı bol bol protein ve parayla geri dönücek olmam. onun dışında hala 15 saat yol diyorum. of aklıma geldikçe midem bulanmaya başlıo günlük. o yol korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Lan yarın ameliyat var uyuyamıyorum joseph josephlemekten.İyi yanı 1 hafta yan gelip yatarken annemin işten izin alıcak olması ve direk hasta cocuk modlarında ne istersem olucak kotu taraf neşteri beyaz masayı sevmiyorum bea hele ki lokal anestezi ile olanını cık hiç sevmiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 günlük gündüzleri uyuyorum geceleri bilgisayardayım, bu nasıl hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 oh lan varmı tatil gibisi ama vize haftası geldi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Apranax ve novalgin ampul ile kanka oldum. Çenem ağrıyor günlük =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 günlük üç haftadır falan beslenmeme dikkat ettiğimi falan zannediyodum. gene kilo vermişim lan? 64 filandım, 62.8 olmuşum olum ölüp gidicem, niye kilo alamıyorum ben? sabah yiyorum, öğlen yiyorum, akşam yiyorum, gece geç saate kalınca gece de bişeyler atıştırıyorum yani açlık hissettiğim anda bişeyler yiyorum hemen, daha ne yapıyim lan? edindiğim derde bak allam yarabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 selam dayak geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Saeros said: olum ölüp gidicem, niye kilo alamıyorum ben? yanlız diilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar