Dynun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hep aynı vıcık vcık muabbet günlük. yattım ben yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 günlük ne güzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ne sıkıcı bi gece. çok uyudum uykum da gelmiyor şimdi. yarın yapacağım şeyler de belli, canımı da az buçuk sıkıyor onlar da. Sonra, kimse de konuşmuyor zaten gece gece. Canım sıkıldı. Tetris de oynadım bol bol zaten. Eöö, kalmadı yapacak bişi. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 günlük, marmara denizi'ne bi 3510i hediye ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 günlük bugun dersaneye gittim sonra füksün dogumgunumsu hedesine gittim sonra sanırım sigaraya basladım (4 gundur surekli içiyorum ve bırakmak istemiyorum bırakmak gibi bi istek oldugu halde içimde :S ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 günlük daha mutlu olamam lan. şu an evde bengisu nazlı özgün ve doruk var. böyle sörprayz olamaz laaaan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ben gelince daha mutlu olucaksın. günlük sıkılıom lan fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 günlük birazdan yatmayi planliyorum bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 günlük cod5e hazırlık için cod4 mpye geri döndüm.. eski dostları kesmeyi özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Mİdemde midyeler yüzüyor.Limonlu limonlu bööle(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 çok manyak rüyalar gördüm, dün ne yaptıysam ya da düşündüysem, aynen gördüm. hatta antimodes&sir yayınında bi bolero lafı etmiştik, rüyamda Bolero mp3 ü arıyordum çılgınlar gibi. ve bulamayınca çok pis moralim bozuldu böyle filan. garip. şimdi oturdum dinliyorum eheh. bugün de çok sıkıcı olacak günlük, eminim buna. okula gidip ders çalışıcaz bi kaç kişi. yoksa birşey anlamadığımıza kanaat getirdik. şu pazartesi geçse de rahatlasak ya of. öyle, kafam böyle darmadağın oldu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sağlıklı yattım hasta uyandım ne iş anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 saol dinanana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Günnük selam. Yoğun ve yorucu. Vizyon ve misyon gibi. KÇİB BB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 naber günlük çok ilginç şeyler oluyo yannız hadi hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 günlük 11 dk sonra dershanem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 günlük kaloriferler yanıo holeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 günlük ben şimdi bu odadan çıkıp mutlu mu olayım? evet. unutayım mı? hayır hayır. bi tokatla kendime gelirim ben ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hala saatimi geriye almadım iyice akşam olmasını bekliyorum şöyle bi 10 falan olsun enee saat daha 9ki ehe ehe diye gezicem evet bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bütün sıvı kaynaklarım tükendi diye düşünürken çekmecemden cappy karışık çıktı ehu mutlu oldum. : ) edit: Günlük Allah o cappynin belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Günlük, Bu soğukta, Tahta bank üzerinde, 37 sayfa uzunluğunda case okudum. Ne hakkında? L'Oréal Plénitude Revitalift. Çok lazımdı evek. Yarın kendime bi göz kremi alayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 günlük dershaneden eve geldim çok yorgunum bide biyoloji calişicam daha : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Günlük çekmecemden cappyden sonra soğan çıktı nedir bu biri büyü neyin yapıyo herald. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Yanlizlik allaha mahsus degil. Bende yanlizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar