pogodi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 günlük çıkıcam diye giyindim. hava güneşliydi ona göre giyindim. sonra yağmur başladı bi bakiim dedim sadece yağmursa değiştirmem üstümü. açtım panjuru esiyo da baya. neyse ona göre giyindim. güneş açtı günlük. ben bu antalyayı unutmuşum 1 ayda günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bugün gidip saç traşı olcam saçım ibiş gibi olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bugün gidip saç traşı olcam saçım ibiş gibi olduğu için ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 günlük işsizim artık açık öğretim kayıtları yaklaşıyo para lazım saçımı kestircem knt almam lazm daha bi sürü şey ama bunlar için para yok pufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gunluk lotodan para cıktı ese dosta dagıtıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 gribin üstüne içilen soğuk bira ve midye kokoreç. ölmeden mezara girdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Şimdi Kenshin'e gideceğim, çorap bulamıyorum çorap, her şeyimi taşımışım öbür eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 fede said: gribin üstüne içilen soğuk bira ve midye kokoreç. ölmeden mezara girdim lan oha. lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lan günlük çok berbat bi gün.reddedildim biraz koydu ama olsun.vazcaymak yok yola devam.zeytinin biri olmazsa birisi,bana kız mı yok lan :)o asdffas siktir lan babanı kandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 vivavale said: lan günlük çok berbat bi gün.reddedildim biraz koydu ama olsun.vazcaymak yok yola devam.zeytinin biri olmazsa birisi,bana kız mı yok lan :)o asdffas siktir lan babanı kandır Sana kızmı yok viva,takmaya değmez baba! (kafiyeli oldu bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Sotto said: vivavale said: lan günlük çok berbat bi gün.reddedildim biraz koydu ama olsun.vazcaymak yok yola devam.zeytinin biri olmazsa birisi,bana kız mı yok lan :)o asdffas siktir lan babanı kandır Sana kızmı yok viva,takmaya değmez baba! (kafiyeli oldu bak) çok saol dostum.ama acıtıo be abi.neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 makale yazmanın dayanılmaz iç sıkıntısı vol 3006 :( bazen ölsek daha iyi gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bak hala bitmedi.. diyorum işte bazen ölmek daha kolay geliyo diye.. yok bi de beğenmeyecekler şimdi.. "şurayı düzeltelim burasını yamultalım vs..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 günlük dün bahsettiğim hergece gelip çalışmalarımı silen eleman bugun gelmedi galiba acaip yol aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 günlük kapışalım mı çok sinirlerim bozuk döverim seni valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 günlük bugün taksimdeydik gerisi önemli diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Günlük Sormak istiyorum:Hangi dağda kurt öldü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 -Dinan saçını mı topladın: Yok kestirdim -Aa dinan naber, saçını mı topladın, a kestirmişsin. -Hacı naber. aa saçlarını mı top..kestirmişsin ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ben saçımı kestiremedim vaktim olmadı. hala ibiş gibiyim ama kestiricem bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 hep söylediğinden daha kısa kesiyolar babsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 irem geldi hasta hasta çıkıyorum günlük. hadi bays. hayatta kalırsam artık şans işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 günlük annemin evhamları yüzünden anca salı gününe randevu alabildim. umarım gece yoldayken acımaz göbeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 16 aydır kırıklarını aldırmadım bile :D Korkuyorum berber milletinden. "Ay şurayı çok kesmişim, dengeliyim." diyerek denge mevhumunun 3 numara olması muhtemel. O yüzden ı ıh. Günlük, Kıbrıs'a gidiyorum bugün. Artık çok sık göremeyebilirsin beni, o yüzden üzülme olur mu? Okul sebebiyle gidiyorum işte. Masaüstünü üşendiğimden götüremiyorum. Laptopı da sevmiyorum. Öyle işte. Neyse günlük. Görüşürüz =) :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 günlük laptop aldım ^ , sezeri öp benim için.turnulara tutunup da gelsin. günlük ben de yolcuyum lan , game over .son sene , hadi bakalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Günlük selam. Bunun adı hayatmış. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar